Begrijpt u het nog, corona virus versus 17 / 20.000 overleden zieken

Begrijpt u het nog, trammelant over Corona virus terwijl jaarlijks 17 tot 20.000 mensen sterven.

Laat helder zijn dat elk dodelijk virus er één te veel is. Dat elke dode te betreuren is.

Maar als ik zie wat de politiek hypocriet bezig is dan moet ik toch bijna wel smalend lachen.

Ik heb enige weken geleden aan alle Kamerleden de onderstaande link gestuurd waarin een tweetal mensen zich zorgen maken om de enorme aantallen mensen die tijdens een ziekte in een ziekenhuis of door medicinale fouten sterven.

Het artikel heette: U verliest de strijd, de strijd verloren, de waarheid door Rutte verminkt.

Heeft u uit de media gehoord dat er maar ook één Kamerlid zich zorgen maakte over dit astronomische aantal doden in ziekenhuizen. Niet dus.

Je zou toch verwachte dat men over elkaar heen buitelt en aan de verantwoordelijke Minister met venijnige vragen het leven zuur maakt.

  1. Hoe kan dat.
  2. Wat gaan we eraan doen.
  3. Wat brengt de toekomst.

Niets van dat alles. En als ik dan nu zie welk een opgeklopt verhaal er wordt verspreid, tja om te huilen.

Jaarlijks sterven er gemiddeld iets van 1800 mensen aan de jaarlijkse griep. Dat is een vaststaand gegeven. Het treft voornamelijk ouderen en zwakkeren die een slechte conditie hebben.  

Heeft u ook maar één wetenschapper horen oreren dat we ons zorgen maken om niets, omdat er normaliter jaarlijks 1800 mensen aan die griep overlijden.

Nee, we dikken het stevig aan, gooien er nog een schepje bovenop en verkondigen dat we allen thuis moeten blijven. Geen handje schudden, hoesten proesten alleen als het kan.

Terwijl er mogelijk een probaat middel chloroquine bestaat en al meer dan 100 jaar zijn dienst bewezen heeft als een middel tegen malaria. Maar wonder boven wonder ook goed werkzaam is tegen ons Corona virus.

Zelfs een vermaard specialist Prof. Dr. Sanja Gupta zegt dat cannabis een goed middel is tegen het corona virus. Maar daar hoor je niets over.

Thans zijn er twee personen overleden aan het virus. Een persoon van 86 en de ander van 82 jaar. Deze hadden alle een slechte conditie en dan ben je vatbaar.

Zelf een enkele keer voor een operatie in een ziekenhuis gelegen en daar zwerven meer gevaarlijke bacteriën rond dan het corona virus.

Nee, geachte heren en dames politici. Uw alertheid is alleen aanwezig tijdens de verkiezingscampagne.

Stop de overdreven aandacht voor het virus.

Sjef Smeets.

Auteur

Columnist

Onderzoeker

Terug naar boven