Wrakingsverzoek viruswaanzin

Wrakingsverzoek viruswaanzin.

Vandaag heeft de wrakingskamer inzake de rechter in het proces viruswaanzin tegen de Staat om mevr. Hoekstra-Vliet negatief beslist.

FEITELIJK IS DAT EEN VERADEMING.

Ho, zult u zeggen. Maar bekijk het eens van de positieve kant.

Ten tijde van de zitting zei de advocaat van de Staat dat er toen geen gegevens gegeven konden worden, omtrent de data die geleid hebben tot de desastreuze besluiten van ons Kabinet.

Maar in diezelfde middag sprak de heer van Dissel in de Kamercommissie de memorabele woorden uit in een grafiek. WAT BLIJKT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Het corona virus is helemaal geen killervirus, zoals de Overheid via de angst-machine ons wilde doen geloven.

Iets van 0,35 van de mensen kan er aan overlijden. Dat wil zeggen, meer dan 99 procent van de mensen dus niet.

Feitelijk moeten we wrakingskamer dankbaar zijn. Ze tonen mijns inziens aan dat ze lak hebben aan de rechten van de mens, maar alles, zo niet veel doen haar bazen in Den Haag gunstig te stemmen.

DAARMEE MAAK JE AAN HEEL HET NEDERLANDSE VOLK KENBAAR DAT DE RECHTSPRAAK VERWORDEN IS TOT EEN THEATER, DAT WE FEITELIJK KUNNEN MISSEN.

Eenieder die de zitting heeft kunnen volgen, begreep dat deze rechter Mevr. Hoekstra in een lastig pakket zit. Had ze nog de schijn hooggehouden door de advocaat van de Staat zwaar onder vuur te nemen inzake WAARHEIDSVINDING,

echter het “ Muisje “ bleef stil zitten. Daarmee toont ze feilloos aan dat ze allang haar mening betreffende de rechtszaak een ook haar mening over de initiatiefnemers al lang klaar had.

De rechtszaak zal de boeken ingaan als de grootste rechterlijke dwaling ooit. Denk nog even aan de Puttense moord. Daar ging het om twee onschuldige veroordeelden.

In het geval van de rechtszaak viruswaanzin tegen de Staat blijkt dat er meer dan zeventien miljoen mensen veroordeeld zijn tot een vaccin.

Daarmee wordt elke vorm van privacy etc. volledig verkwanseld door de Rechtspraak.

Een ding is helder: de initiatiefnemers Willem Engel en Jeroen Pols en vele anderen hebben vandaag,

een horde nu nog nadenkende mensen in Nederland volledig wakker gemaakt.

Dankzij deze mens en recht ontberende uitspraak door de wrakingskamer.

Niemand zal vergeten dat de advocaat van de Staat geen data wilde overhandigen terwijl een paar uur later dat in de Kamercommissie wel werd gedaan. Wellicht corrupt handelen van een Kabinet en Overheid. Bedrog en leugens is een zekerheid.

Een rechter die dat willens en wetens vergeet of niet mee in neemt in zijn of haar beoordeling is de nagel aan de doodskist van de Rechtspraak.

DAARMEE MAAK JE AAN HEEL HET NEDERLANDSE VOLK KENBAAR DAT DE RECHTSPRAAK VERWORDEN IS TOT EEN THEATER, DAT WE FEITELIJK KUNNEN MISSEN. “ Verworden tot wet-spraak “.

Ut regt sal segeviere,

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven