San Marino in Nederland

San Marino in Nederland.

 

San Marino is een klein zelfstandig bestuurlijk gebied in Italië. Ooit opgericht door een geestelijke die genoeg had van de vervolgingen door een destijds Italiaanse Keizer.

 

Als we naar de huidige situatie kijken, waarbij we twee kampen aan het krijgen zijn bestaand uit wél of niét gevaccineerden, dat in Nederland aan het ontstaan is en de enorme ontevredenheid van veel burgers door de werkwijze van diverse kabinetten Rutte, zou het een mooie oplossing zijn om ook in Nederland een San Marino te beginnen.

 

Als het voormalige Joegoslavië uiteen kan vallen waarom zou dat dan in Nederland niet kunnen. Waarom gijzelt een overheid de burgers van haar land middels een zo goed als bijna verplichte vaccinatie. Jaja, je bent het niet verplicht maar alle rechten en vrijheid van beweging zoals het invullen van uw vrije tijd gaat er voor niet-gevaccineerden anders uitzien dan voor wel-gevaccineerden.

 

Dat zet de mens toch aan het denken en dan kijk je naar de vele voorbeelden van afzondering die we natuurlijk recentelijk uit Joegoslavië kennen.

 

Je mijmert over de falende overheid die eerst met de flatten-the-curve als leidraad kwam. Toen werd het mondkapje wettelijk verplicht terwijl zelfs een Hugootje en Jaapie van Dissel zeiden dat het een schijnveiligheid was en derhalve ongewenst.

Maar ziedaar, het werd ons toch door de strot geduwd, terwijl ieder zelf-nadenkend wezen goed wist dat het dragen van een mondkapje schadelijker is dan het hebben van corona.

 

Op een termijn van vijf jaar zal het duidelijk zijn dat er busladingen patiënten met zware COPD richting ziekenhuizen gaan. Door het niet volledig uitblazen van uw Co2 merkt menig mens dat men na een dag met een mondkapje op, last heeft van migraine en benauwdheid.

 

Dat terwijl er een probaat middel is zoals het Zelenko protocol bestaande uit een combinatie hydroxychloroquine-azitromycine en zink, ook wel H-A-Z genoemd als men corona heeft. Binnen twee à drie dagen bent u weer bovenjan.

 

Maar als je dit als overheid verbiedt en zelfs mensen die via het buitenland Ivermectine als probaat middel kopen, dit middel in beslag laat nemen door de douane, dan is de tweedeling een feit.

 

Wat moet je dan feitelijk met een overheid die maar op een zaak uit is, niet uw gezondheid is belangrijk, maar het volpompen met een vaccin is het resultaat voor de burger.

 

Raadpleeg je andere wetenschappers zoals een Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, voormalig adviseur van Mutti Merkel, of de andere bekende wetenschapper Prof. Dr. Dolores Cahill, die jarenlang de Ierse overheid van medisch advies diende, Prof. Dr. Dr. Martin Haditsch een zeer grote wetenschapper in Oostenrijk, of onze eigen Prof. Dr. Pierre Capel, een befaamde immunoloog, dan zien we dat er een te eenzijdig beleid is ontstaan die niet op wetenschappelijk bewijs is gebaseerd maar alleen op een dodelijk vaccin, dat feitelijk de noodstatus heeft en geen officiële goedkeuring kent.

 

De fabrikanten hebben geen enkele aansprakelijkheid, dat heeft men zo met alle overheden in de wereld afgesproken, dan weet je dat je gepiepeld wordt.

Niet de overheid bepaalt wat er gebeurt, maar een vaccinatie machine die zijn weerga niet kent, dus de farmaceuten zijn de baas geworden in ons verrotte politiek landschap. De tijd dat dit naar buiten komt en velen de ogen zal openen, zal ooit komen.

 

Dit alles onder een loep leggende en de tweedeling in de Nederlandse samenleving zien ontstaan, blijft er niet veel anders over om een gebied van Nederland te gunnen aan mensen die zich niet willen laten vaccineren. Die een normale samenleving wensen, waarin als ze een gezellig terrasje of festival willen consumeren niet gehinderd worden door belachelijke maatregelen.

 

Een prachtig gebied omdat daarvoor in te richten is een samensmelting van Limburg een Brabant tot een neutraal gebied. Het San Marino van Nederland.

 

De bewoners van beide – nu nog provincies – zijn bij uitstek geschikt omdat men daar toch al een Bourgondische levensstijl heeft. Het feesten zoals Carnaval zit in het bloed van deze gebieden, dus is het een prachtige gelegenheid hiervan een San Marino der Lage Landen van te maken. Via huizenruil kunnen mensen dan elkaars kant versterken, waarbij we dus een gezellige plek krijgen voor mensen die zich niet willen laten vaccineren of aan de waanzin van dit kabinet mee willen doen.

 

Hoofdstad van San Marino der Lage Landen kan dan bijvoorbeeld Maastricht of Eindhoven zijn, omdat beiden een luchthaven hebben. Eindhoven bruist van economische activiteit en Maastricht heeft een groot cultureel vermogen en een bruisend Bourgondisch genot om te ervaren.

 

Het enige dat overblijft is de vraag hoe we dat San Marino der Lage Landen gaan noemen. Vrij Bourgondisch Nederland of Vaccin-Vrij-land. Ik opteer voor Vrij Bourgondisch San Marino. Je wilt toch geen enkele herinnering aan een vaccin hebben.

 

 

Aan u de keuze omdat in een later stadium te bepalen. Als Prins Carnaval maar ons nieuwe Staatshoofd wordt en elk jaar een andere scepterzwaaier de dienst uitmaakt.

 

Vrijheid – Blijheid in San Marino der Lage Landen. Leve de lol en het feest, want een gezonde vrije geest, kan meer dan een vaccin. Waarvan Akte.

 

Sjef Smeets

 

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven