Corona, gepland in november 2019

Corona, gepland in november 2019.

Met dank aan een arts die me een video doorstuurde en toen vond ik nog wat meer ontzettend ontnuchterende zaken die het daglicht niet verdragen kunnen.

Een Engelse dame legt feilloos de connectie uit tussen de EU, de WHO en Bill Gates en vele anderen schurken. Alles onder het mom van liefdadigheid, blablabla.

Even terug naar Karel van Wolferen voormalig hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam. Ook hij zegt in een video dat in november 2019, een congres in Davos is geweest, waar dit alles is bekokstoofd, namelijk de Corona pandemie.

Karel is langdradig in zijn betoog en de zit van een uur en 21 minuten is afzien.

Zijn mening over Corona staat op exact één uur van de opname.

Dan de video van die lieve arts. (kennis)

Ook hierin is een arts – longarts te beluisteren die vele vragen heeft en opmerkingen.

David Prins een heldere Longarts, spreekt zijn ongerustheid uit over de maatregelen die het Kabinet heeft genomen. Ook hij memoreert aan de onderliggende agenda die gestuurd wordt door Bill Gates. Steeds weer duikt die naam op Bill en Melinda Gates ofwel BMGF. Bill en Melinda Gates Foundation.

Ook hij memoreert het feit dat Hugo de Jonge heeft gezegd dat er geen terugkeer is naar de goede oude tijd van normaal doen. Nee, het “Nieuwe Normaal “ laat niet toe dat er weer festivals en grootschalige evenementen gehouden worden, voordat het vaccin door onze aderen vloeit.

En dat terwijl huisarts Rob Elens een al uit 1955 bestaand middel heeft en aangevuld met twee andere onschuldige middeltjes, mensen corona geïnfecteerd, binnen vier dagen weer topfit maakt. De link naar hem staat in een eerder artikel.

Maar ik zet wel zijn website nu hier neer waarin hij aangeeft hoe je het virus buiten de deur houdt. https://zelfzorgcovid19.nl/initiatiefnemers/

Zelf doen wij dit al zeker een jaar, met dank aan die lieve arts (kennis).

Voor de mensen die het nog niet willen geloven, maar een eerlijke en moedige arts Rob Elens wordt geïnterviewd door BleuTiger.Studio en daar moet u eens goed naar luisteren. Een pleidooi van hem heb ik vorige week al gepubliceerd en staat online onder de titel: Corona te genezen.

Hier de video: https://www.youtube.com/watch?v=UcoTXBjm2mg&t=1838s

En dan moet u even goed opletten bij de tijdslijn 27 minuten en 15 seconden, dus 27.15

Daar laat de interviewer Tom, helder zien, dat zelfs de media door Bill Gates is omgekocht, om ons burgers klaar te stomen voor dat vaccin.

Vaccinatie door Indoctrinatie

Endemol en Bertelsman eigenaar van o.a. de RTL-zenders. Ook het RIVM is omgekocht. Ik heb BleuTiger.Studio verzocht om de vrijgave van die informatie.

BleuTiger.Studio kunt u vinden via het You Tube kanaal en dan de naam intikken.

Daarmee blijkt dus dat we allen gehersenspoeld worden door de media en dat met voorbedachte en betaalde rade. Het wordt tijd dat we media uit de ether halen, zodat men het hersenspoelen van burgers stopt.

Endemol heeft een aantal malen een donatie ontvangen voor een goede voorlichting.

De bedragen zijn o.a. 349.960 en 484.181 bijna één miljoen, voor geplande omkoperij. Hoop dat ik snel dat overzicht krijg.

Met dank aan een fijne vriend, die net zo wakker is als ik, plaats ik hierbij enkele linken

Van een gepensioneerde TOP- expert Prof. Dr. Sucharit Bhakdi.

Een expert op het gebied van, zoals epidemiologie – immunologie – virologie en microbiologie.

De top-expert op vele gebieden en schrikt van het werk van Bill Gates.

In zijn optiek is het vaccin gevaarlijker dan de Corona. Hij vindt het Corona virus, onschuldiger dan de normale griep, influenza

https://www.youtube.com/watch?v=YOHyi0yKNDI bij KenFM

Hierin interviewt een arts Dr. Ferdinand Wegscheider Prof. Dr Sucharit Bhakdi voor de zender Servus TV. Een zeer helder verhaal, – korte versie

https://www.youtube.com/watch?v=Y_DgrJXF0IU  – langere versie

De corona crisis is ook volgens hem een zaak van geld en macht.

Maar oordeelt u zelf snel, voordat dit ook weer verwijderd wordt.

Is veel te zien op Youtube en dan naar PIpolitikspezial.de

Ook KenFM.de is een heldere site op YouTube. Steeds meer Duitse wetenschappers komen in het geweer. Maar de Nederlandse wetenschappers lopen aan de leiband van Rutte en Co.

Weg met dit rampen Kabinet.

Wordt wakker met zijn allen.

Als je een analyse hiervan maakt zal de politiek pas eerst iets doen, als dat vaccin er is.

Dus horeca, theater en andere sectoren sterven uit.

De economie zal ten onder gaan, zoveel is mij wel helder. Maar hoop ongelijk te hebben, maar vrees dat ik wederom gelijk ga krijgen, hoewel ik daar niets mee opschiet

Verbindt U en sta samen op het Tij te keren.

Waarbij ik zeker het MKB, de Koninklijke Horeca KHN, Transport en logistiek Nederland TLN vraag, om zich te verenigen om gezamenlijk deze informatie in pagina van de kranten te plaatsen en de schouders te zetten om het slapende publiek, uw klanten wakker te schreeuwen voordat het veel te laat is.

Menig ondernemer staat het water aan de lippen en er zijn al teveel gesneuveld. Heb ik het nog niet over de 17 tot 20.000 doden die jaarlijks te betreuren zijn door medische blunders in Nederland. Schrikbarender dan de corona.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven