Corona misleiding

Wat is het toch dat mensen niet de kracht hebben om zelfstandig zaken te onderzoeken of dingen wel kloppen.

Wat is het toch dat mensen zo slaafs luisteren naar een politieke beslissing.

Albert Einstein zei het al in zijn leven:

“ blind vertrouwen in de autoriteit, is de grootste vijand van de Waarheid “

Dan kijk je om je heen en constateer je dat zelf hoogopgeleiden personen het volste vertrouwen hebben in de genomen beslissingen van dit Kabinet.

Mijn goede vriend en klinisch chemicus, helaas overleden, vroeg me ooit eens, wat voor mens ben je.

“ Je zit in een grot met tien andere mensen en hebt niets te eten. Buiten loopt een leeuw die net een gazelle heeft gedood. Wacht je gelaten totdat je dood gaat, of neem je initiatief en probeer je de leeuw af te leiden, zodat je aan een stuk vlees kun komen, zodat je niet verhongerd. Wat voor mens ben en welk karakter heb je “.

Voor mij was het duidelijk, ik zou die leeuw uitdagen en op zijn vlees jagen met het gevolg dat ik mogelijk gedood werd. Maar liever strijdend ten onder, dan gelaten op het einde wachten.

In onderstaande link spreekt een Duitse arts Dr. med. Günther Frank zich ook verbazend uit hoeveel mensen zich klakkeloos overleveren aan de politiek.

Deze arts heeft op het Ministerie van Binnenlandse Zaken in Duitsland als deskundige meegewerkt aan een beleid over de corona. Is eruit gestapt omdat hij als arts de conclusie van de door de politiek gewenste beslissing niet kon accepteren.

Ook hij verbaast zich over het feit dat mensen hun politieke leiders blind volgen, zonder zelf onderzoek gedaan te hebben. Hij ziet ook een splitsing van meningen, waarbij hij de media en hun slaafsheid aan de politiek verafschuwd.

Hij memoreert aan het feit dat ook een topambtenaar een schrijven naar buiten heeft gebracht, waarin sprake is van gemanipuleerde cijfers door het Duitse Min. V. Binnenlandse Zaken. Natuurlijk wordt deze ambtenaar verguisd en gebrandmerkt als corona ontkenner.

In onderstaande video verklaart de moedige huisarts Rob Elens, hoe je corona simpel kunt oplossen, mits je op tijd zijn mix van geneesmiddelen tot je neemt. Is een andere versie dan van de week.

Zijn mix bestaat uit:

3 maal daags 1 tablet Hydroxychloroquine 200 mg en dat vier dagen

1 maal daags 1 tablet Azitromycine 500 mg voor vier dagen

3 maal daags 1 tablet Zink 40 mg voor vier dagen

Kosten in totaal € 15 euro. Binnen een week bent u weer topfit.

Dat hem dat verboden werd toe te passen, is zo tegengesteld aan zijn medische opdracht mensen te genezen.

Hij doorkruist daar mee het Overheidsbeleid, die ons allen willen vaccineren.

Het is overduidelijk dat er een agenda achter zit vanuit politieke overwegingen.

Daar zit een duidelijk plan achter, want als je dit verbiedt, dan deugt er iets niet.

Dat zou je met alle enthousiasme moeten uit proberen.

Laat me ook weer herinneren aan het gesprek dat ik met een aardige professor had, die dertig jaar geleden al een middel vond tegen kanker. Maar ook hij is gegijzeld door de farmacie. Een middel dat een vader van een medestudent uit het oerwoud van Indonesië had gestuurd, dat kankercellen binnen 24 uur doodde en de gezonde cellen niet aantastte.

Hoe kun je als medische wetenschapper leven met die kennis zonder het wereldkundig te maken.

Ik vond een video van een zekere Florian Homm. Dit is een voormalige Ambassadeur uit Duitsland, voormalig Lid van de Unesco en Harvard gestudeerd.

Deze ex- miljardair, heeft nog gestudeerd in de tijd dat Bill Gates ook op Harvard zat. Toen zag hij al welk een systeem zich afspeelt in de wereld.

In de tijdlijn op 11.50 laat hij zien in welk rap tempo de er door figuren zoals Bill Gates, Jef Bezos, Soros etc.  aan lobbygeld aan de Amerikaanse en Europese zaken wordt uitgegeven.

Hij waarschuwt aan het eind van zijn betoog op een nette manier dat we moeten strijden voor onze vrijheid, onze gezondheid en voor het geld dat we allen hebben gespaard.

In zijn optiek zal de wereld veranderen, waarbij deze drie thema ’s, vrijheid – gezondheid en ons spaargeld verdwijnen.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven