Goedgelovigen of Dwarsdenker

De term complotgekkie wordt door de reguliere media zoals TV, kranten en andere opinie gebruikt om andersdenkende c.q. dwarsdenkende mensen te stigmatiseren en bovenal naar het publiek toe, andersdenkende mensen zo voor gek uit te maken.

Als Oppercomplotgekkie, die een Geuzennaam is voor mensen die verder kijken dan hun neus lang is, komt dan de vraag om de hoek waar die media hun complotgekkie theorie op baseren.

Is het dat die complotgekken verder kijken dan hun neus lang is en dan derhalve kritisch gaan worden. Of omdat ze vinden dat in de media de toekomst van onze kinderen en generaties het heel slecht daarna gaan krijgen omdat bewust de economie kapot gemaakt wordt ten gunste van een stel neuroten, en dit onderbelicht laten.

Waarachtig vraag ik me af op basis van welke criteria je nu lid van de slaafse media bent of een zoals de reguliere media ons, complotgekkie noemt.

In februari zag en vertelde ik al in mijn kring dat dit corona virus een geplande pandemie is en al helemaal geen gevaarlijke griep. Het brainwashen, of betere gezegd het hersenspoelen en de angstinjectie door de Overheid dat dit virus enorm dodelijk zou zijn is een HEEL GROTE LEUGEN gebleken

Waarom is dan de vraag.

Nou zoals de Amerikaanse President roeptoeterde dat de Chinezen de oorzaak zijn van de ellende, dan wordt je alert. De slaafse media schrijft dat direct in de krant of laat het zien op de TV. Chinezen zijn de oorzaak.

Feit is dat het dus in 1986 als virus werd opgestart op de basis van Fort Kendrick USA. Tot 2014 was het in Amerikaanse handen en vanaf 2014 werd het door Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, mee naar China genomen.

Dwarsdenkers zoals ik, worden dan extra alert omdat je uit ervaring weet hoe de politiek werkt en zich gedraagt. Vervolgens ga je zoeken naar alternatieve informatiebronnen en dat waren er begin februari nog niet veel van, maar ze waren er wel. Duik in de wereld van internet en met gerichte zoektermen vindt je best veel.

Als eerste dook een zekere arts en wetenschapper Rashid Buttar in de ether op. Deze voormalige officier die in Afghanistan heeft gediend als arts, vertelde dat het virus in 1986 in Fort Kendrick in opdracht van de Amerikaanse Defensie is ontwikkeld. Via satellieten heeft men in Afghanistan ook al uitgetest dat de anderhalve meter maatregel ideaal is om soldaten te volgen. Binnen de die dan heersende anderhalve meter maatregelen kunnen ze niet meer exact bepalen wie welke soldaat was. Dus de anderhalve meter maatregel is geboren in Afghanistan.

Een andere arts uit Hamburg Heiko Schöning heeft ook als officier bij de Bundeswehr gewerkt en is er nog steeds reserveofficier. Hij is de gangmaker voor een zeer grote en steeds meer groeiende groep verontruste artsen en andere medici die tegen de corona maatregelen zijn. Dit lijdt tot een dictatuur, zoveel is duidelijk.

U moet zijn betoog eens goed beluisteren en ook hij refereert aan het vaccinatie schandaal in Kenia. Daarnaast is zijn betoog over een mogelijk door 5G te volgen gevaccineerde niet eens zo ‘n sciencefiction verhaal.

Maar heeft u de reguliere media daar ook maar iets over horen zeggen of vermelden. Men zweeg als het graf. Om hun eigen Overheid maar niet voor de voeten te lopen, hield men de kaken op elkaar en kijkt de andere kant uit.

Vervolgens openbaart een hooggeplaatste ambtenaar van het BMI (Duitse Binnenlandse Zaken)  Stefan Kohn dat de cijfers en onderbouwing die Merkel en haar schavuiten gebruiken om de maatregelen te onderbouwen volledig vals zijn en onbetrouwbaar.

Vervolgens was een zekere Prof. Dr. Klaus Püschel, Gerichtsmediziner in de autopsie wakker. Hij onderzocht in zijn regio Hamburg meer dan honderd personen die overleden waren met de diagnose Covid19.

https://www.youtube.com/watch?v=9X7P4-lRcl0

In zijn onderzoek bleek dat niemand van die honderd personen overleden was aan de Covid 19 c.q. corona. Dan val je toch door de mand als Overheid en ben je blijkbaar bezig met wereldse fraude.

Maar heeft daar onze Nederlandse media ook maar een bericht aan besteedt.???

Ik dacht het niet, want we moeten de politici in Den Haag toch te vriend houden want anders krijgen we minder poen binnen en dan is het met onze job als journalist ook gebeurd.

Afgelopen week stonden er wel paginagrote verhalen van onze wel meest besproken weldoener van deze wereld een zekere Bill Gates. Daar zien we het sponsorgeld voor de media wel weer in terug. O.a. in de Gelderlander een ode aan werelds wel meest grote leugenaar, Bill Gates.

Kijken we nu eens naar de andere kant van de waarheid waar Dwarsdenkers al zeer goed in zijn. Bill Gates heeft met zijn invloed ervoor gezorgd dat in Kenia veel jonge vrouwen een middel tegen tetanus zouden krijgen. Echter er werd ook een ander middel mee in gespoten en daardoor werden meer dan een miljoen jonge vrouwen in Kenia onvruchtbaar. Past goed in zijn inzichten dat circa vijftien procent van de mensheid feitelijk opgeruimd moet worden, om de planeet leefbaar te houden.

Heeft u daar onze landelijke media ooit iets over horen of zien publiceren?????????

In India heeft de stichting van Bill en Melinda Gates – BMGF- ervoor gezorgd dat door middel van poliovaccinatie meer dan vijfhonderdduizend jongeren verlamd raakten. In India lopen daar diverse rechtszaken over tegen Billy.

Heeft u daar onze landelijke media ooit iets over horen of zien publiceren????????

De goedgelovigen – de media – zijn wel de oorzaak van de ondergang van Nederland. Want juist zij, die er altijd zo mee schermen als zijnde dat ze ECHT onafhankelijk zijn, die zouden diepgravende onderzoeken moeten doen.

Die media kunnen we dus nu feitelijk afschaffen, omdat ze bewust de burger misleiden.

Je behoort als media alle informatie aan je lezer of kijker te presenteren en geen eenzijdige belichting van je eigen zienswijze. Of zoals in Nederland en ver daarbuiten gebeurd, de boodschap van de Overheid uit te dragen.

Nee, kritisch zaken benaderen en onderzoeken dat is aan hen, de media in Nederland niet besteedt.

Daarvoor moet u bij Dwarsdenkers zijn zoals ik:

Maar kijk ook eens:

Ninefornews.nl

Blue Tiger Studio

De Vrijspreker

DLMPlus.nl

Dekleineactivist.nl

Commonsense.tv

Café Weltschmerz

Londonreal.tv van Brian Rose. Hij heeft interviews met o.a. David Icke, maar ook met Rashid Buttar en Prof. Dr. Andrew Kaufman, fel tegenstander van mondkapjes, omdat ze meer ziektes veroorzaken. Zeer raadzaam om te bekijken

Genoeg om te onderzoeken en nu maar hopen dat heel veel mensen deze column lezen en zelf op onderzoek uitgaan. Daar gaat het om, zelf onderzoek doen en niet slaafs achter de muziek aan van het falende Kabinet. Muziek door de media: voor Goedgelovigen.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven