Nederland het spoor bijster

Nederland het spoor bijster.

De euforie ten top braakte de media gisteren de zegen, dat Vaccin heet.

V-Day noemde men het zelfs.

De journalisten zijn verworden tot schrijf en klapvee van het Kabinet.

De oude journalistiek bestaat niet meer, maar claimt wel de rechten die de oude garde journalisten wel had. Voorbeeld van Nederland het spoor bijster.

Wat dan ook zo vreemd is dat we wel degelijk diverse medicijnen hebben die dit corona met gemak verhelpt. Maar verboden zijn. Hoe ziek?!

Artsen, wetenschappers die een andere mening toegedaan zijn worden gestigmatiseerd en verketterd. Dat zou ieder mens, ook verpleegkundigen met name in dit specifiek geval van corona, aan het denken moeten zetten.

Vervolgens zie je verpleegkundigen die het vaccin omarmen.

Daar heb ik maar een vraag aan:

Koopt u huishoudelijke apparatuur, waarvan u van de leverancier hebt vernomen dat u geen enkele schadeclaim kunt doen als het apparaat niet functioneert “.

De farmaceuten hebben bedongen dat ze niet aansprakelijk zijn voor eventuele schadelijke gevolgen van uw gezondheid. Met andere woorden:

“ U bent allen een proefkonijn “.

Vervolgens krijgt een dame -wetenschapper in het NOS-journaal de vraag gesteld, dat als men gevaccineerd bent, of u dan wel of niet besmettelijk bent voor uw medemens.

Daar kon het meisje geen duidelijk antwoord op geven.

Dan zou je toch als Nederlandse verpleegkundigen, gelijk een aantal Zwitserse en Italiaanse verpleegkundigen dat vaccin weigeren. Zie link:

Zwitserse verpleegkundigen weigeren vaccin

Verder zou het ook maar twee maanden beschermen, waardoor je dus het hele jaar door vaccins moet nemen. En kijk dat is nu juist wat de farmacie heeft afgedwongen in de politiek. Hoe is dat ontstaan en voor dat antwoord moeten we heel ver terug.

In 1948 kwam het Marshallplan in Nederland. De Amerikanen zouden ons helpen met ons land na de oorlog op te bouwen. Voorwaarde was wel dat onze centrale Nederlandsche Bank, in eigendom kwam van de Amerikaanse geldverstrekker de familie Rothschild. Daardoor werden zij grootaandeelhouder van onze Nederlandsche Bank.

Nu is deze familie Rothschild tevens de grootste financierder c.q. eigenaar van de meeste farmacie reuzen. U kunt zich nog wel herinneren dat een onderzoek naar de aandelenverhouding van de Nederlandsche Bank niet werd getolereerd.

Men wil niet dat duidelijk wordt hoe en wat we jaarlijks aan deze familie moeten betalen.

Rothschild eigenaar van de covid test:

https://nl.espacenet.com/searchResults?PL=true&ND=5&DB=&query=PR%3DUS201562240783P

Echter als je baas bent van zowel de Nederlandsche Bank en tevens de grootaandeelhouder bent van de farmacie, dan is het ook logisch dat prijsafspraken die je met het Kabinet maakt, staatsgeheim worden en blijven.

Zie daar, hoe we als burgers om de tuin geleid worden, want die meneer van Rothschild bepaalt ook hoe en hoeveel vaccins tegen welke prijs ons door de aders gespoten worden.

Zie link van welke banken Rothschild eigenaar is of grootaandeelhouder:

Rutte is slechts een loopjongen van een aantal in de top van de wereld acterende geldmagnaten uit de serie “ Rupsje Nooit Genoeg “.

Slinks heeft Rutte het parlement het bos ingestuurd en die zijn verdwaald in het struikgewas.

Het schijnt dat veel burgers niet exact zien wat er zich afspeelt op wereld niveau en ik geef toe, het is makkelijk te vinden als je maar weet wat je waar en hoe zoekt, en dat is al lastig genoeg.

Beste lezer, Nederland bestaat over negen jaar niet meer en dat heeft u te danken aan een zekere heer M. Rutte die als loopjongen van de Globalisten ons verkocht heeft. De heldere geesten onder ons die daar nu op wijzen zullen medelijden hebben.

Heb een tijd als columnist bij een lokaal weekblad geacteerd, en de redacteur van destijds schreef een zieke column over mensen die anders denken en hij deze zieke geesten vond en complotwappie noemde.

Heb hem uitgenodigd om aan de hand van buitenlandse artikelen van gerenommeerde media eens te analyseren, dat corona en geplande pandemie is. Het bleef muisstil van zijn kant uit.

Dat behoor je als journalist nooit te doen, maar altijd hoor en wederhoor toepassen en zeker niet aan eenzijdige berichtgeving doen.

Nederland is inclusief de media het spoor Bijster.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid-lid Korps Rijkpolitie – ondernemer – klooster leerling.

Terug naar boven