Algehele Verdwazing

Algehele Verdwazing

Waar gaan we in hemelsnaam met deze samenleving naar toe.

Is toch een vraag die me weleens bezighoudt en waar je enkel alleen maar hoofdschuddende van wordt.

Dan lees je dat een malloot Bill Gates toestemming heeft gekregen om de zon te gaan temperen, zodat de opwarming van de aarde minder snel gaat.

Daartoe heeft Billie het plan gevat om bepaalde stoffen de atmosfeer in te jagen die een soort schild gaan vormen, zodat de zonnestralen weerkaatst gaan worden, dus feitelijk terug naar de Zon.

Men noemt dat in het vakjargon Geo-engineering. Nu bestaat dat al vele jaren en de Chinezen gebruiken het weleens om op een bepaalde plek regen te veroorzaken.

Daar kan ik dan nog wel inkomen dat dit noodzakelijk zou kunnen zijn.

Maar Billie is compleet het spoor bijster en de waanzin in zijn hersenen is groot.

Hetzij te veel of te weinig vaccins gehad.

Zie de link van deze zieke man: Bill Gates blokkeert de zon.

Gaat heel de wereld over op zonnepanelen, om zodoende energie op te wekken gaat Billie als een halve, sorry volledige Malloot, de zon blokkeren.

Hoe ziek moet je dan wel niet zijn.

Denk dat deze man de macht naar zijn brein is gestegen en hij de normale menselijke waarde niet meer kent. Hij gaat straks in het rijtje van Napoleon en Hitler geplaatst worden. Ook figuren die de totale macht wilden hebben en daarmee veel dood en verderf strooiden onder de burgers.

Dan krijg je via een zeer betrouwbaar kanaal nog een ander zeer verontrustend verhaal onder ogen waarvan je gaat janken.

Het blijkt namelijk dat er in de PCR test al Nano deeltjes zitten die uw hersenen kunnen programmeren.

Nu is dat niet de eerste keer dat ik dat lees en zelfs onze Strijdster voor een gezonde en vaccin vrije samenleving de Huisarts Elke de Klerk schreef er al over in haar aanklacht die ze naar alle bewindslieden heeft gestuurd. Toen dacht ik nog, nou Elke of dat wel klopt.

Ga je nou niet fantaseren. Nu is het wel zo dat zij in een Internationale Artsen groep zit – World Doctors Alliance – en beter op de hoogte is van alle gevaren dan wie dan ook. Gewoon omdat er ook een aantal reserveofficieren van het leger, ook als arts in het dagelijks leven functioneren.

Ik zet u hier een link neer van David Knight die daadwerkelijk verteld dat de Universiteit van John Hopkins dit al jaren geleden heeft ontwikkeld.

Daarin wordt het netjes uitgelegd met alle bescheiden erbij.

Zie link: David Knight zegt dat de PCR test als Nano techniek verspreidt

En als u dan de site opent en even door naar onder scrolt dan treft u dit aan.

Beste lezer, ik ga nu maar toch even op de cross-trainer staan in de hoop een goede conditie te krijgen, zodat ik klaar ben voor de strijd die wij Nederlanders voor onze vrijheid hebben te strijden.

Fijne dag en maak er iets moois van.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid korps Rijkspolitie – ondernemer – klooster leerling

Terug naar boven