Waar gaan we naar toe.

Waar gaan we naar toe.

Als eerste wens ik U allen een “normaal” 2021 in een puike gezondheid en geen stress. Het jaar 2020 was er niet een waar je met weemoed aan terugdenkt.

Het was een jaar waarin de Nederlandse samenleving uit elkaar werd gespeeld en dat alleen maar ten behoeve van een aantal narcistische politici.

Wij burgers staan op een tweesprong. Gaan we als makke schapen achter dit Kabinet staan of nemen we het heft in eigen hand en dwingen dat af, dat Nederland weer van ons wordt en niet van de Globalisten. Prof. Bob de Wit , hoogleraar Strategisch Leiderschap heeft daar een goed boek over geschreven Society 4.0.

Zie link: https://www.blckbx.tv/videos/the-great-reset-kijk-naar-china-bob-de-wit-society-4-0

Daarin roept hij feitelijk op om onze democratie te redden door het heft in eigen handen te nemen en de politiek vaarwel te zeggen.

Als ik daartoe een tip voor mag geven, stem dan bij de komende verkiezingen massaal op het Forum van Democratie. Er is geen enkele andere partij die zo strijdvaardig is om Nederland voor ons zelf te behouden.  

Een goede vriend loopt net binnen en we hebben het erover.

Hij slaat de spijker op de Kop:

“Wij kunnen het ons als burgers niet voorstellen dat onze eigen politici ons dit aandoen “.

Nee, dat begrijp je niet. Maar Balkenende negeerde ons NEE tegen de Europese Grondwet.

Rutte riep dat hij andere landen niet wilde financieren. Maar deed het uiteindelijk toch. Iedere Nederlander van jong tot oud, in de luiers als kind of met luiers omdat u oud bent, staat garant voor een schuld van € 32.000.- euro omdat Rutte zo rijkelijk met geld strooit in de Eu.

Maar verrekt het om hier verpleegkundigen en andere zorgverleners naar behoren te waarderen. Geen geld voor de eigen burgers, maar wel voor Grieken, Libanezen, Syriërs etc.

Stemt u op andere partijen dan het FvD dan gaat U akkoord met de aanstaande slavernij.

En als u denkt dat het allemaal wel mee gaat vallen, droom dan lekker verder.

U bent gewaarschuwd.

Persoonlijk ben ik voor een politiek vrij Nederland, waarin de burger het voor het zeggen heeft middels bindende referenda. Weg met het politiek gekonkel en bedrog van de burgers.

Daar waar ik eind februari 2020 al zag dat er iets niet klopte aan het Corona verhaal en dat het voornamelijk een politiek proces is waarbij een geplande pandemie de heren politici wel verdomde goed uitkomt, om ons met angst maatregelen te laten accepteren die de geschiedenisboeken zullen ingaan als de grote omwenteling van democratie naar een technocratie.

Een technocratie waarbij u vierentwintig uur per dag gecontroleerd en gevolgd wordt. Waarin het Klein en Middenbedrijf vernietigd wordt en bezittingen worden overgenomen door de Globalisten.

En wat blijkt nu feitelijk, het corona virus is niet schadelijker dan de normale griepperiode die we jaarlijks meemaken.

In Ierland heeft de regering toegegeven dat het virus niet te traceren is.

Zie link: Journalist via WOB-verzoeken en het blijkt dat corona virus niet bestaat

Tja, waar gaan we als maatschappij naar toe. Als een huisarts Elke de Klerk strijdt voor openheid, dan wordt ze door haar belangenvereniging de NHG berispt omdat ze de waarheid spreekt. Weliswaar een andere waarheid dan de overheid ons wil doen geloven.

Daar ik haar wilde sponsoren omdat ze opkwam voor onze belangen en via via haar contactadres had kunnen bemachtigen, kreeg ik dit mailtje van haar:

Lieve Sjef

Dank je

Ja ik denk ook dat het allemaal blabla is

Ze kunnen niets doen

Wacht maar met donaties 

Kan nu niet

Bankrek is geblokkeerd vorige week vrijdag

Sent from Mail Mobile

U snapt hopelijk wel dat ik haar emailadres niet hier neer zet i.v.m. haar privacy.

Maar dan denk ik wel, tjezus waar zijn we in Nederland in aanbelandt dat mensen die en andere mening hebben geblokkeerd worden.

Dat is de reinste vorm van dictatuur.

Dan speur je verder op het internet en kom je een heldere geest tegen, de Duitse arts Zacharius Fögen die daarnaast ook nog eens statisticus is.

Zie link: Arts tegen mondkapjes en gevaccineerde krijgen het erger dan niet gevaccineerde.

Hij verwoordt exact wat ik al maanden beweer, mondkapjes zullen ons meer problemen bezorgen dan U dacht. Over een paar jaar hebben we busladingen van mensen met zware COPD te verwachten. Daar wijst nu al alles naar, maar de domme schapen die nu het mondmasker dragen zullen het later wel ervaren.

Mondmaskers zijn gemaakt uit synthetisch materiaal en als u de vezels naar binnen krijgt zullen uw longen dat niet prettig vinden. Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben, maar gewoon gezonde boerenhersens, c.q. gezond verstand.

Beste lezer, gebruik ook uw gezonde verstand en verspreid dit onder uw kennissen etc.

Als het straks te laat is, dan is een ommekeer niet meer realistisch.

Blijf allen gezond en gebruik daartoe uw gezond verstand en verdiep u in de materie en ga zelf op onderzoek uit. U hoeft mij niet te geloven maar speur en zoek en u wordt wijzer.

Een fijn jaar gewenst en blijf gezond.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer – klooster leerling

Terug naar boven