POLITIEKE DOMHEID ZEGEVIERT

Beste lezer, kamerleden en media

POLITIEKE DOMHEID REGEERT.

Als we het Stikstofdebat nu eens helder voor ogen nemen dan kan er maar een conclusie zijn dat heel Nederland inclusief haar politiek leiders aan het infuus van de domheid hebben gelegen.

Omdat een enkel plantje misschien volgend jaar niet meer bestaat leggen/brengen we een hele bedrijfstak ten grave.

Dan wil ik bij deze een lans breken voor de Nederlandse Mammoet, voor de Groningse Dinosauriër, de Limburgse Buffel, de Gelderse Kokkelhaan en de Zeeuwse Reuzehaai.

Daar alle voornoemde dieren ons ontvallen zijn door de aanwezigheid van de mens, kan ons land beter volledig onder water gezet worden en alle politici zullen als eerste geofferd worden. Zij leiden ons in hun aller wijsheid naar de wereld van een optimale beleving. Plantjes zijn belangrijker dan mensen.

(Het onder water zetten zal met name de Zeeuwse Reuzehaai enorm kunnen waarderen)

Want de mens, lees politiek, die hebben door laks handelen deze planeet naar zijn gort geholpen. Per heden gaan we dagelijks circa 1 miljoen mensen van het Nederlandse deel van de planeet offeren om een zo snel mogelijke terugkeer van zowel de Mammoet, Dinosauriër, de Buffel, Kokkelhaan en Zeeuwse Reuzehaai in Nederland weer mogelijk te maken.

Dus binnen drie weken hebben we de Natura 2000 gebieden zelfs verheven tot waardige Oases waarin de Mammoet, Dinosauriër, de Buffel enz. weer in ons land hun oude leefgewoontes weer in ere kunnen herstellen.

De Schepper zij geprezen met de wijsheid die HIJ het D66 gaf. Mens uit de wereld verwijderen, prehistorische Elementen er voor terug. Prima deal.

Want als je de milieudeskundigen van D66 moet geloven gaat alles aan gort. Dus vegen we als politiek de planeet schoon, zodat we die prehistorische dieren weer hun natuurlijke habitat kunnen geven.

Ruim die meer dan 8 miljard mensen op deze planeet maar op en tja Nederland met zijn 18+ miljoen inwoners, worden via destructiebedrijven binnen 18 dagen opgeruimd. Wij zullen aan de wereld als stupide Nederlanders laten zien dat we alles over hebben voor de terugkeer van de M-D-B-GK-ZR. Mammoet-Dinosauriër-Buffel-Gelders Kokkelhanen Zeeuwse Reuzehaai in lijn van de LHBGTI +.

Dan geven we de natuur weer alle ruimten en ruimen we de gemeenschap bestaande uit mensen maar op. Per slot van rekening brengen die alleen maar de planeet in gevaar, dus weg ermee. Leve onze prehistorische fauna en flora.

En dan die vermaledijde windmolens die ons land ziek maken.

Leuk was het filmpje met Mark Rutte uit 2010. Zie link: https://twitter.com/Gerard1945X/status/1631641486503624705?t=I4g2qbBWh_GBHdriFCbuOw&s=35

Nu blijkt ook nog eens dat die windmolens hun best niet doen.

Zie link: https://www.hartvannederland.nl/nieuws/windmolens-niet-milieuvriendelijk

Dat ze meer schade veroorzaken dan dat ze rendement opleveren is u nog niet bekend, maar lees dit eens: zie link: https://www.knack.be/factcheck/factcheck-ja-windmolenwieken-worden-begraven-en-zijn-niet-recycleerbaar/

Beste lezer, ik ga u niet langer lastigvallen om u uit te dagen zelf na te denken.

Windmolens zijn een gedrocht van de bovenste plank. Zonnepanelen zullen inclusief de windmolens ingaan als de grootste oorzaak van een falend zwaar milieuvervuilend energiebeleid. De accu auto is het grootste gedrocht in onze samenleving. Waterstof is vele malen efficiënter dan accu auto’s. Tigmaal milieuvriendelijker dan wat dan ook, buiten de technieken van Tesla waarin het magnetisme ons eindeloos dient.

De wereldpolitiek heeft geen baat bij vrije energie, want dan kunnen ze u niet knechten en onder controle houden.

Echter die vrije energie bestaat dus blijkbaar wel, met dank aan de heer Nikolas Tesla.

Zie link:  https://www.youtube.com/watch?v=WwyXZfrs6EI

Beste lezer, kamerleden en media.

Persoonlijk ben ik bezig dit uit te testen en te delen met andere techneuten.

Ik heb u als kamerlid dit al diverse malen kenbaar gemaakt dat dit bestaat, c.q. zou kunnen werken.

Er was maar een ploeg uit de Tweede Kamer die reageerde en dat was het FvD.

Had dat niet verwacht, maar chapeau voor hen.

 

Zoals nu blijkt: POLITIEKE DOMHEID REGEERT.

 

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Website: www.ziekvandepolitiek.nl

Terug naar boven