Van Mondkapje tot Muilkorf

Van mondkapje naar Muilkorf     

De wereld is op weg naar zijn ondergang. In eerste instantie werd ons verordend dat we in het kader van de gezondheid van onze ouderen mondkapjes moesten gaan dragen. Daarmee zouden we het virus eronder krijgen, maar heeft het geholpen.

Ons Kabinet zal oreren dat het allemaal zinvol is geweest en bittere noodzaak om de ic ’s niet over te belasten.

Toch blijft mijn vraag: Als we nu gewoon dat Zelenko protocol hadden toegepast dan was er niemand of zo goed als niemand op de ic belandt. Maar het Kabinet heeft schijt aan haar burgers en dat bleek al zo vaak in het verleden. We wachten nog allemaal op die duizend euro van Markje, “ de leugenaar ”.

Geen geld naar Griekenland en dat komt met rente terug, bla-bla-bla-bla-bla.

Recent heeft hij bij het kruisje getekend voor een enorme donatie van hem aan de Europese Unie om de zuidelijke landen te steunen inzake de aanpak van corona.

Echter het verplegend personeel kreeg van hem alleen de handen op elkaar. Schaterlachend het verplegend personeel in hun ellende laten verzuipen, dat is Rutte ten top. Heeft jarenlang de zorg volledig uitgekleed en meer dan 10.000 bedden waaronder de ic-bedden die we nu tekortkomen, geschrapt. Personeel kreeg er buiten wat klappertjes geen enkele waardering.

En dan heb je nog van die verpleegkundigen die Rutte de beste premier ooit vinden.

Thans hebben we een collectief van meer dan duizend Nederlandse artsen die zich verbonden hebben in een groep deskundigen die van de corona maatregelen af willen. Dat mondmasker zorgt in een later stadium voor heel veel mensen met COPD.

Door het zuurstof te kort dat veroorzaakt wordt door het dragen van de mondkapjes krijgen we ook nog eens meer hart en herseninfarcten. En feitelijk is dat wat Rutte wel wenst. Veel mensen die overlijden, dat scheelt in de kostenpost AOW en zorg-gelden.

Er zijn diverse rapporten in het buitenland te lezen die duidelijk aantonen dat mondkapjes gevaarlijk zijn. Door de synthetische micro-vezels die in het mondkapje los gaan zitten komen door het in-en uitademen deze vezels in de longen waardoor er andere problemen ontstaan.

Maar zeg je daar wat over, dan is dat de politiek en speciaal het Kabinet dit niet welgevallig. Nee, het Kabinet verschuil zich achter de nep-artsen van het RIVM.

Gisteren las ik dat dat meisje Ollengren vond dat het krantje van voormalig hoogleraar en NRC-journalist Karel van Wolferen “Gezond Verstand “ verboden moest worden. Zo niet dan maar bij de afdeling sprookjes in het boeken schap leggen. Denk toch dat meisje Ollengren een enorm gebrek heeft aan Gezond Verstand en dat het lezen van dit blad haar ontwikkeling als meisje zal bevorderen.

Zo langzamerhand gaan we met Nederland het verkeerde pad op als andersdenkende als complotwappie, covidioten of mafklapper worden afgeschilderd.

Het lijkt de aanvang wel van een derde wereldoorlog, maar alleen is de vijand nu onze eigen Overheid. Hoelang laten wij Nederlanders ons nog muilkorven. Hoelang accepteren we nog dat we altijd het kind van de rekening zijn en de politiek alleen doet wat hen het beste uitkomt.

U mag / moet inleveren (lees KLM), maar heeft u ooit gezien dat Kamerleden en Kabinet uit solidariteit 40% van hun salaris inleverden. Nee, die krijgen er wat bij omdat ze het volk zo goed onderdrukken.

Van mondkapje naar Muilkorf, uw toekomst.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven