DR. Andrew Kaufman, visie op corona

Dr. Andrew Kaufman, heeft een andere kijk op corona,

Bijgaand plaats ik de link die ik vandaag binnenkreeg met dank aan Realpredictor.

Duidelijk is te lezen dat Dr. Kaufman vindt dat de doodsoorzaken liggen in een verkeerde behandeling van de patiënt.

Circa drie weken geleden kwam ik tijdens het hond uitlaten een verpleegster tegen die ook niet goed begreep waarom er beademd werd. Feitelijk beschadig je de longen meer dan gewenst. Maar ja, als verpleegster heb je jouw werk te doen en daarmee uit. Die verpleegsters hebben vaak een beter kijk op patiënten dan artsen.

Helaas zelf ook ervaren ten tijde van mijn hartinfarct. De cardioloog vertikte het om een antibiotica te geven voor een opkomende en al gemanifesteerde longontsteking. Goddank liep er een verpleegster rond die ik nu nog wel kan kussen, zoveel empathie en oh zoveel meer vakkennis dan die arrogante cardioloog.

ONMASKERING VAN DE LEUGENS ROND COVID-19: FEITEN VERSUS FICTIE VAN DE CORONAVIRUS PANDEMIC

Door: Dr. Andrew Kaufman

Dr. Andrew Kaufman is een Amerikaanse adviseur op het gebied van natuurlijke genezing, uitvinder, getuige-deskundige en forensisch psychiater die de hele pandemie krachtig heeft uitgesproken.

Dr. Kaufman heeft, in tegenstelling tot de reguliere media, verklaard dat een virus geen nieuwe ziekte veroorzaakt, er is geen bewijs voor verhoogde sterfte en de moderne geneeskunde is de belangrijkste doodsoorzaak.

Na gestudeerd te hebben aan MIT, Duke en de Medical University of South Carolina, heeft hij origineel onderzoek gepubliceerd en doceerde, superviseerde en begeleidde medische studenten in alle psychiatrische specialismen. Zijn kennis en ervaring hebben u gekwalificeerd als getuige-deskundige in lokale, staats- en federale rechtbanken.

Het interview van Dr. Kaufman wordt op 29 april om 18.00 uur uitgezonden op het Digital Freedom Platform voor een ongecensureerd gesprek over de COVID-19-pandemie, de wetenschap achter het virus en de wereldwijde erosie van burgerlijke vrijheden.

We hebben clips van dit interview met Dr. Kaufman geüpload zodat u deze kunt downloaden, bewaren en delen met zoveel mogelijk SOCIAL MEDIA PLATFORMS: https://wetransfer.com/downloads/60d8d9deb7e165f0d70ea8df544aef6820200501165839/cac3d9

https://londonreal.tv/unmasking-the-lies-around-covid-19-facts-vs-fiction-of-the-coronavirus-pandemic/?utm_source=drip&utm_medium=email&utm_campaign=2020-04-29%20Dr.%20Andrew%20Kaufman&utm_content=Dr.%20Andrew%20Kaufman%20-%C2%A0Facts%20vs%20Fiction%20Of%20The%20Coronavirus%20Pandemic&fbclid=IwAR1ICvmsSn2PnNClrbPRZpuKQMao1VoORY_Jx6cNNyg4m3ZmUXgBm3ALYnE

De bovenste link werkt blijkbaar alweer niet en is wellicht geblokkeerd.

De onderste link werkt wel maar daar moet ik even met een emailadres inloggen.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven