Corona misleiding 2.0

Corona, misleiding. 2.0

Heb gisteren met enige achterdocht naar het debat op SBS en AD bekeken en feitelijk buiten zeer zinnige opmerkingen van die IC-verpleegkundige uit Utrecht, niet echt veel wijzer geworden.

De IC-verpleegkundige legde de vinger op de zere pols van de politiek. Ja, je kunt wel meer ic-bedden bouwen maar als ik daar geen poppetjes bij heb?!

Alles wegbezuinigd door de politiek c.q. Rutte en Co.

De Nederlandse economie gaat aan gort en dat om politieke willekeur, dat wordt gelukkig steeds meer mensen duidelijk. Begin februari riep ik al dat het om een geplande actie ging, dit corona virus.

Daar komen steeds meer mensen achter, die ook actie willen nemen om de andere Nederlanders te informeren. Sommigen sturen me dan ook waardevolle video waarin helder wordt verwoord wat er staat te gebeuren.

De Haagse politiek ontneemt u uw vrijheid, gezondheid, uw toekomst en uw spaargeld.

De directrice van het pensioenfonds ABP waarschuwde recent ervoor dat de Europese Unie er alles aan doet ons spaargeld binnen te harken, ten einden het voor feestjes van politieke kleur te gebruiken.

Maar Rutte en Co willen u aan banden leggen. Weg de heerlijke vrijheid waar zovelen in de 2e wereldoorlog voor hebben gestreden. Hun dood is in het licht wat ons staat te gebeuren, feitelijk zinloos geweest.

Kreeg vandaag een video binnen van The Bossmaker, daarin legt iemand helder uit hoe onze democratie wordt omgevormd tot een halve dictatuur zie de video:

Zo helder als het daar uitgelegd wordt, is zelden vertoond.

Dan het RIVM, wel de grootste schaamlap van het Kabinet. Het corona spektakel wordt gebruikt om ons te hersenspoelen, zowel door de media als de politiek c.q. Haagse dictators.

Ik zal u hier enkele video’s plaatsen waarin een aantal artsen ons waarschuwen.

Zie deze Amerikaanse arts die openlijk een lans breekt voor Hydroxychloroquine maar ook zij wordt op de vingers getikt door de Amerikaanse RIVM en de farmacie.

Duurt iets van dertien minuten, zie link:

Een Oxford professor fileert de Lock down maatregelen: lees kort de informatie en luistert u dan eens naar haar verhaal. Zie link:

Een Amerikaanse adviseur Dr. Andrew Kaufman, die vaak als getuige specialist bij lagere, midden en Hogere Rechtbanken in de USA als expert gevraagd wordt. Zie link:

Voor de ondernemer onder ons, is de speellijst op 1.32.00 een interessante eyeopener. Die waarschuwing, dat uw bedrijf en uw vermogen binnenkort niets meer waard zijn, is alarmerend.

https://londonreal.tv/unmasking-the-lies-around-covid-19-facts-vs-fiction-of-the-coronavirus-pandemic/?utm_source=drip&utm_medium=email&utm_campaign=2020-04-29%20Dr.%20Andrew%20Kaufman&utm_content=Dr.%20Andrew%20Kaufman%20-%C2%A0Facts%20vs%20Fiction%20Of%20The%20Coronavirus%20Pandemic&fbclid=IwAR1ICvmsSn2PnNClrbPRZpuKQMao1VoORY_Jx6cNNyg4m3ZmUXgBm3ALYnE

Ontnuchterend is zijn opmerking die ook nog eens hout snijdt. Zijn mening over mondkapjes en handschoenen is helder.

Handschoenen zorgen ervoor dat uw handen ietwat gaan zweten, daardoor gaan uw poriën open staan en op die manier kan een virus snel door uw huid heendringen en u infecteren als u de handschoenen uitdoet.

Mondkapjes zijn van vezelmateriaal gemaakt die mensen met longklachten zoals COPD ernstig ziek kunnen maken. U ademt in en uit, dan raken er vezels los die in uw longen komen en u vellen, tot zeer ziek of dood het gevolg.

Een zienswijze die ik ook nog eens goed begrijp.

De van oorsprong Twentse Professor Marcel Olde Rikkert, werkzaam als hoogleraar geriatrie in het Radboud UMC, heeft ook bezwaren tegen de genomen Lock down maatregelen. Zie link waarbij gezegd, dat het artikel in Tubantia beter tot zijn recht komt. Zie link:

https://www.gelderlander.nl/nijmegen/te-weinig-aandacht-voor-ouderen-tijdens-coronacrisis-nijmeegse-hoogleraar-uit-forse-kritiek-op-aanpak~a44b063b/

De Duitse arts mevrouw Katrin Kessler spreekt uit ervaring met corona en ook zij constateert dat veel op basis van politiek onkunde is gebaseerd. Het RKI, het Duitse RIVM is betrokken met manipulatie van cijfers die nergens op gebaseerd zijn.

Deze voormalige hoogleraar professor aan de Universiteit van Karlsruhe, is het volstrekt ONEENS met de Lock down.

In haar praktijk met 2000 patiënten zijn er schrijven en zegge twee patiënten met corona geweest. Zie link:

Zij refereert ook aan andere artsen en wetenschappers die het beleid totaal onrechtmatig vinden.

Hier onder plaats ik een link van Duitse wetenschappers die geen spaan heel laten van de politiek Lock down. Rutte, Merkel en Macron vernietigen onze grondrechten en via een noodwet zowel in Nederland Duitsland en Frankrijk gaan we een nare tijd tegemoet. Nergens voor nodig, buiten het feit dat de macht ons verder wil beperken

Zie link:

Op de tijdslijn 7.20 ziet u een lijst van vooraanstaande Duitse wetenschappers, waaronder de vermaarde Prof. Dr. Sucharit Bhakdi. Tot voor enkele jaren de topadviseur, maar nu hij Merkel ter verantwoording roept met acht andere artsen, waarvan een zeer groot deel Professoren, nu is deze professor gedegradeerd tot de drager van het Aluminiumhoedje.

Zo gaat dat in de politiek, ben je het met hen eens, dan ben je de aangeziene autoriteit. Heb je gefundeerde en oprechte kritiek, dan wordt je gedemoniseerd.

Beste lezers, verdeel dit zoveel mogelijk onder uw Facebook vrienden en andere sociaal media.

Dan verneem ik dat de VVD met Rutte in de peilingen stijgt. Is de Nederlandse burger dan echt zo dom om te vergeten wat hij ons heeft aangedaan.

De zorg kapot bezuinigd, de ziektekostenpremies aan de markt over gelaten en zijn beloftes passen niet in het “ Grootboek der Leugens “.

Wordt eens wakker, met zijn allen en verspreid dit artikel zoveel mogelijk, voordat het echt te laat is

Sjef Smeets,

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven