VVD, oorzaak van veel ellende

VVD, de oorzaak van veel ellende.

De corona heeft ons veel geleerd, namelijk dat de VVD dit land bestuurt als een dictatuur.

Dat er nog mensen zijn die de VVD omarmen, daaraan heb ik een paar vragen.

Het was met name de VVD-er Hans Hoogervorst die ons beloofde dat door een ander ziektekostensysteem het allemaal goedkoper werd.

Weet u nog wat u destijds betaalde aan zorgpremie en waar we nu beland zijn. Premies die de pan uitrijzen en dat allemaal onder de noemer, bedacht door de VVD.

Toch knap werk dat je het volk, de burger zo een rad voor de ogen kunt draaien.

En de slaapkoppen (burgers) pikken het ook nog eens gelaten.

Op 18 september 2001 hadden we een Staatsschuld van 168 miljard.

In 2013 is de schuld 434 miljard euro en in 2020 halen we met gemak de 550 miljard schuld.

En wie draait daarvoor op, juist de domme kiezer die zegt dat hij er toch niets aan kan veranderen. Ben dan eens zo slim om eens nader na te denken op wie u dan wel zou kunnen stemmen om dat tekort snel naar beneden te krijgen.

Dan komt u niet verder dan partijen die nooit in een coalitie deel hebben genomen. Misschien moet heel het systeem van stemmen wel anders en een meer directe democratie. En niet de huidige op basis van een op dictatuur gestoeld pseudo democratisch elementen.

Dan heb ik het nog niet over de zeer snel oplopende schulden die de corona domheid ons gaat kosten. Want die ellende gaat ons de kop kosten.

Trof een oude kennis en thans Oma van vier kleinkinderen. Sjef, wat hebben ze toch de boel verkeerd aangepakt, de kleinkinderen zijn zo bang dat ze een bloemetje brengen, die op de grond zetten en twee meter achteruitspringen.

Hoe ziek hebben ze deze lieve kleine kinderen al gemaakt. Hoe getraumatiseerd zijn deze kinderen al door de ronduit verkeerde beslissingen van de VVD-politiek.

Ik had liever een knuffel gehad, wetende dat ik ziek zou kunnen worden, maar in deze fase van mijn leven, begin zeventig, heb ik meer behoefte aan een knuffel van mijn heerlijke kleinkinderen dan aan de domheid van een zekere grote stomkop als Mark Rutte.

Oeps, dat is eerlijk en oprecht. Deze Oma is al vele malen met chemo behandeld en bestraald en behoort zeker tot de risicogroep, maar dat boeit haar niets. Hunkert naar knuffels van o.a. haar kleinzoon Klaas.

Ik bespeur met mijn 68 jaar jong dat de dood iets is dat naderbij komt en maak me niet meer druk hoe oud ik word. Hoofdzaak is dat ik van het aardse bestaan enigszins genoten heb en als mijn tijd komt, hoop ik binnen tien seconden weg te zijn. Verzorging- of verpleeghuis is aan mij niet besteedt. Gruw ervan.

En in de discussie met die oude kennis en Oma kwam natuurlijk het vaccin om de hoek die Rutte en Co er bij ons wil inspuiten. Haar stelling was evenals die van mij, dat gaat niet gebeuren. Als anderen dat willen, dan is dat hun goed recht, maar je kunt het mensen die het niet willen niet verplichten.

Of worden we als we weigeren straks met een Gele Davidster gemarkeerd, zoals we dat ooit gezien hebben, zodat de ingeënte personen ons aan de schandpaal kunnen nagelen.

Ik vertelde haar van een dokter die met drie bestaande middelen voor de kostprijs van € 15.00 euro de mensen binnen vier dagen weer gezond heeft. Tja zei Oma Ellie, Sjef het is weer de ons kent ons mentaliteit en het zal en moet ons geld gaan kosten. Als ik het met bewezen middelen kan oplossen dan ga ik geen vaccin nemen waarvan je niet weet of het überhaupt werkt.

Dat RIVM is ook een linkse kerk fractie met rechtse trekken. We namen afscheid en wensen elkaar een goede gezondheid toe.

Blijf gezond Ellie en doe Jan de groeten. Goed Sjef, tot gauw, we gaan ons weer zien.

Concluderend kunnen we stellen dat de VVD weliswaar op zetelwinst zou kunnen staan, maar dat dit nergens op gebaseerd is.

Oh ja toch wel:

 1. De gezondheidszorg uitgeknepen.
 2. Ziekenhuizen gesloten.
 3. In 2018 namen 119.000 mensen afscheid van de zorg.
 4. Ziektekostenstelsel ziekmakend voor velen.
 5. Ondernemers met corona maatregelen de afgrond in geholpen
 6. De democratie middels haar noodwet verkocht.
 7. Betalingen aan de EU lopen op
 8. We dokken voor de arme landen, die dit prima vinden.
 9. De Co2 emissierechten zijn een doodsteek voor de economie
 10. De stikstof waanzin bestaat bij de gratie van de ambtelijke en elitaire domheid
 11. Het PFAS-dilemma bestaat slechts in de hoofden van diegene die er een goede en vet betaalde boterham aan overhouden.

RIVM-gedrocht. Rijks Instituut Volksgezondheid en Milieu, schrijf het even bewust volledig:

 1. Staat toe dat aspartaam in veel frisdranken wordt verwerkt, hetgeen zwaar kankerverwekkend is.
 2. Staat toe dat cholesterol verlagers, zoals statines bij hart en vaartziekten via protocol wordt verplicht voorgeschreven, terwijl men weet dat het middel erger is dan de kwaal. Bijkomende ziektes zijn o.a. hartfalen, diabetes en leverfalen hebben we helaas in eigen kring kunnen constateren.

Als men nu zo zeikt over de mogelijke bijverschijnselen bij Hydroxychloroquine dan is men duidelijk niet objectief in het eigen werk.

3.RIVM staat toe dat bisfenol gebruikt wordt in de witte vullingen bij de tandarts, terwijl het middel dat in Amerika is uitgevonden, daar is verboden omdat het kankerverwekkend is. Europa keurde het goed, maar de Fransen verbieden het om toe te passen. (Geconstateerde kankerpatiënten)

4. Het RIVM en de Overheid verplichten agrariërs om kunstmest te gebruiken, terwijl die liever organisch materiaal gebruiken.

Kan hier nog wel een tijd doorgaan over het falen van het RIVM. Daar regeert het gezond verstand niet meer, maar de drang naar macht status, aanzien en een goed gevulde portemonnee. Gezondheid is een business model om rijk van te worden, niet om mensen op een natuurlijke wijze te genezen. Liever ziekmakende chemie van de farmacie, dan iets op een natuurlijke wijze te behandelen.

VVD en RIVM de oorzaak van veel ellende, zo blijkt.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven