Corona, toch een bio-wapen

Corona, toch een bio wapen, In spé ?!

Dankzij een goede kennis kreeg ik een stuk toegestuurd van een zekere Heiko Schöning.

Dat is een arts en auteur die alle Duitse artsen namens een aantal Hamburgse artsen heeft opgeroepen stelling te nemen tegen de corona maatregelen die Merkel en haar schoothondjes hebben toegepast.

Hetgeen ik begrepen heb is het aantal artsen dat deelneemt al verder dan duizend.

Ik zie dat helaas in Nederland nog niet gebeuren, want veel artsen zijn bang voor het RIVM en haar represaille-maatregelen.

Plaats hier een artikel in, waarin de Italianen er een keurkorps van 60.000 burgers bij hebben die corona overtreders moeten aangeven. De Italiaanse pers schrijft over Stasi –methoden, zie link hieronder.

https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/504322/Italien-fuehrt-Corona-Stasi-ein-um-Kontaktregeln-zu-ueberwachen?utm_content=link_30&utm_medium=email&utm_campaign=dwn_telegramm&utm_source=mid298&f_tid=84629ff724ca231a1af8b5a9cb76c139

Verder memoreer ik ook even Prof. Dr. Klaus Pöschel, deze Gerichtsmediziner uit Hamburg heeft bij honderd, als corona gekwalificeerde patiënten een autopsie uitgevoerd en van die honderd corona patiënten was er niet één aan de corona overleden.

Ik plaats zijn video daarover: https://www.youtube.com/watch?v=170lOpoIu-k

Een quote zet ik hierbij:

Prof. Dr Klaus Püschel Gerichtsmediziner heeft in Hamburg op 100 corona gemarkeerde overledenen autopsie toegepast en daar was niet één corona patiënt bij. Doodsoorzaak was onderliggend lijden.

Dan Heiko Schöning, deze kritische arts openbaart zaken die ik wel al vermoedde en bevroedde, maar dat nog niet hardop durfde te zeggen laat staan te schrijven.

Tegen intimi heb ik al eerder mijn scepsis geuit aangaande de achterliggende politieke agenda die er achter zit en zat.

Maar deze arts is stellig, het is in praktijk mogelijk dat dit een bio-wapen is.

Dan zo zeer nog niet het corona virus op zichzelf, maar wel de beoogde vaccinatie die men ons door de aders wil spuiten.

Hier de link van zijn betoog: https://www.youtube.com/watch?v=zuM8kak-hG8

Ook hij verklaard dat de corona niet meer is dan een normale seizoen griep.

Waar gezonde mensen amper last van hebben.

Hij memoreert ook dat het Duitse RIVM, – de Robert Koch Institut, zelfs heeft verboden om autopsie toe te passen op corona patiënten. Wanneer doe je als instituut zoiets?

Als je iets te verbergen hebt, omdat de cijfers en aannames niet kloppen die je geproduceerd hebt.

Op de tijdslijn van 6.00 minuten haalt hij een zaak uit Afrika aan. Daar zijn in overleg met de WHO jonge vrouwen geïnjecteerd tegen tetanus.

Achteraf bleek dat een stel criminelen, vaak opererend als politici en gezondheidsdeskundigen, dat er een middel was toegevoegd, zodat deze jongen vrouwen niet meer zwanger konden worden.

Achterliggende gedachte van een van de weldoeners (BMGF)-  Bill, Melinda Gates Foundation – voor dit vaccin, was dat op die wijze de wereldbevolking verminderd werd. Dat was in de periode 2013/2014 dat dus jonge vrouwen, zonder daarvan op de hoogte te zijn gesteld, geen kinderen meer konden baren.

Heiko Schöning spreekt bedachtzaam, maar wel op basis van onderzoek over de mogelijkheden dat in de ons in te spuiten corona vaccin, ook middelen komen die ervoor zorgen dat we voor de overheden tot op elke minuut te traceren zijn.

Identiteits-tracking heet zoiets

Hij verwijst naar hun buurland Denemarken, waar in een wet geregeld is dat iedereen verplicht ingeënt wordt. Zelfs de politie, de strijdkrachten en een groep private beveiligers het recht hebben om mensen die niet gevaccineerd wensen te worden, dan onder dwang toch ingespoten worden.

Vanaf dag een, 1 februari heb ik dit zien aankomen, werd voor gek verklaard en dat deerde me niet. Maar steeds vaker komen er feiten en bewijsmateriaal naar boven die aantonen dat niet de corona zo dodelijk is, maar de politiek die ons wil knechten.

Zelf heeft men het corona virus bedacht en dan kan de heer Rutte dat nog ten stelligste ontkennen, maar er komt een tijd dat meer mensen uit de school klappen en dan eens kijken of men dat nog zo’n goede leider des Vaderland vindt.

Hij houdt bewust informatie achter om samen met de andere leiders straks de absolute macht te krijgen. Niets meer, zeker niets minder.

Dan zal vluchten hem niet meer redden.

Wordt wakker en bekijk de stukken goed, zodat u op de hoogte blijft.

Verspreid het zoveel mogelijk via de media en heeft

U stukken die het waard zijn erover te publiceren, laat ze komen.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven