Viruswaanzin.nl

Hallo beste Lezer,

Daar te veel mensen een afwachtende houding hebben om iets effectiefst te doen tegen de corona waanzin, wil ik u hierbij een groep mensen onder de aandacht brengen die WEL  iets tegen dit falende Kabinet willen ondernemen.

Ik zet hier de link van hun petitie neer: https://www.viruswaanzin.nl/petitie-stop-de-lockdown/

Hier hun link voor een donatie: Stichting DancaMundo

Rotterdam

NL76INGB0006551972

Wat doen wij met uw financiële bijdrage?

Het is de groep rondom Willem Engel, biochemicus van huis uit. Daarnaast een begenadigd danser waar hij de laatste twaalf jaar zijn passie voor het leven van heeft gemaakt. Laat ik nu van huis uit van dit soort mensen houden. Niet eenzijdig geschoold, maar oog voor andere zaken. Generalisten hebben een betere kijk dan specialisten.

Willem Engel heeft met een kennis Mr. Jeroen Pols advocaat, en ze hebben het plan opgepakt een rechtszaak aan te spannen tegen dit Kabinetsbeleid.

Dat kost een hoop tijd en natuurlijk ook geld.

Ik vraag u hen te steunen deels door hun petitie te tekenen, maar ook een financiële bijdrage is welkom.

Daarmee toont u ook aan betrokken te zijn voor het welzijn van Nederland.

De wederopstanding van ons democratisch recht dat dit Kabinet onder valse voorwendselen ons heeft ontnomen.

Elke euro aan hen is goed besteedt, dus geef wat u kunt missen. Ik heb persoonlijk ook een donatie gedaan en ben ook maar een AOW-er. Dus geef deze mannen de mogelijkheden ons weer op het rechte pad te krijgen

Iedere cent kan Willem gebruiken om zijn zaak, daarbij ondersteund door zijn kennis, voor het voetlicht te brengen.

Willem is zeer druk met veel voorbereidingen en hij en ik infomeren elkaar waar we kunnen.

Zag dat al andere mensen toegetreden zijn tot hun aanvalsploeg.

Als de Lock down niet van tafel gaat, is Nederland binnen een vier maanden aan de afgrond.

En als u denkt dat de Kamerleden daar van wakker liggen heeft u het mis. Zij krijgen hun wedde toch wel, dat van ons kunnen we bij elkaar sprokkelen in de ellende die door dit Kabinetsbeleid is ontstaan.

Het corona gebeuren is niet om de ouderen en zwakkeren te beschermen maar om een andere machtspolitiek te verkrijgen.

Nogmaals, in 2015 hadden we 8600 en in 2018 hadden we 9400 doden door een griep. Heeft u toen een Lock down gehad.

Thans nog geen 6000. Dus waar zijn ze mee bezig.

Riep Rutte toen ook dat we de ouderen moesten beschermen. Niet dus.

Maar u en ik zullen dat vaccin ingespoten krijgen, goedschiks of kwaadschiks, zegt u het maar.

Plak voor uw informatie nogmaals de link hierbij, waarin het Deense Kabinet per 13 maart j.l. heeft besloten om zijn onderdanen onder dwang te kunnen vaccineren. Politie, strijdmacht en ordetroepen krijgen het onvoorwaardelijke recht om u onder dwang te vaccineren. Rutte zal ons niet ontzien, Hij is onderdeel van het probleem.

https://www.thelocal.dk/20200313/denmark-passes-far-reaching-emergency-coronavirus-law?fbclid=IwAR205gbPP30owgTIJofj7AgcQk2L69a79UceW_91UvO2c6-4Z8s9u5YiVvk

Als u dit geen probleem vindt en gelaten geïnjecteerd wilt worden, dat u eerder zieker maakt dan gezond, dan hoeft u niets te doen.

Wilt u dit niet, gevaccineerd worden, voor uw kinderen, familie of vrienden, dan kom in actie en doneer. Teken die petitie.

Verspreid deze informatie onder al uw FB-vrienden en andere social media.

Zelf heb ik geen social media meer, dus reken op U.

Sta op, kom in actie en doe iets, teken de petitie en doneer wat u kunt missen.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

10 reacties

 1. Marian van der Heijden

  Mooie en duidelijke uitleg, Willem, dankjewel. Was sowieso geen volger en ik vind het nog steeds lastig dat over bijna de hele wereld angst wordt gezaaid. Is het echt waar dat de farmaceutische industrieën en aandeelhouders, dus ook de zg. wetenschappers en de politiek de macht hebben en houden en ook de politiek zijn controle kan houden.. Verschrikkelijke ontwikkelingen in de hele wereld. Het draait om macht en geld. Moeilijk te bevatten voor mij. Maar nogmaals dank..

  • Hoi Marian,
   Dit is de site, ziekvandepolitiek en niet viruswaanzin.nl. Maar maak wel reclame voor hen en support ze waar ik kan.

   Hoop dat Willem Nederland redt. Dat Nederland uit die idiote Lock down komt, anders komt ze er niet meer uit de komende 20 jaar.
   Helaas ken ik persoonlijk ook een professor die voor dertig jaar geleden een middel uit Indonesië had dat kanker binnen 24 uur doodde.
   Ook hij is gekidnapt door de farmacie. Komt helaas vaker voor dan men denkt.

 2. Elsje van der Veer

  1 juni was de demonstratie op de dam te Amsterdam. Er is tot nu toe geen toename van covid besmettingen. Naar wie kan ik mailen om te eisen dat de “het nieuwe ABnormaal” per direct veranderd kan worden?? Ik heb het RIVM gemaild, maar is vast zinloos…..

  • Dag Elsje, als je vandaag hebt gelezen is ook de WHO overstag gegaan dat de Lock down zinloos is. Men raadt zelfs vitamine C vitamine D en zink aan als oplossing tegen deze onschuldige corona. Hoe idioter kun je je het hebben

 3. Johan

  Het is DE STILLE KRACHT… De onzichtbare vijand. Die zich in alle instituties en organen verborgen houdt. Om in vredestijd haar vuile oorlog – met niet minder wapengekletter, te voeren.

  “Op Java noemen ze het ‘dat waar je niet over spreekt’… het is overal:
  het schuilt in de grond, sist in de vulkanen, het komt aanwaaien,
  het rolt aan met de donder, het zweeft van ver uit de horizon over de eindeloze zee…
  En het is vooral niet te zien en horen door blinde ogen en dovemansoren van de argeloze,
  terwijl het knaagt als een vergif van vijandschap aan lichaam, ziel en leven van de gebruiker.
  Stil bestrijd het deze overwinnaar, heel langzaam sloopt het hem,
  het laat hem verkwijnen en tenslotte sterven.
  Dat-waar-je-niet-over-spreekt. Het is… ‘De stille kracht’…

  Waar we ons steeds meer bewust van worden. Waarvoor we ons moeten waken, zoals Couperus al zei. Waar we ons met rede tegen zullen moeten verweren… Het beroerde is, dat we daar in een van corruptie doordrongen institutioneel rechtssysteem nog een harde dobber aan kunnen krijgen.

  Elk groot kunstwerk openbaart vanzelf de problematiek van het menselijk bestaan. Waarin de twijfel zich in deze veel beter laat verdedigen dan de een of andere visie op een slagveld zonder slachtoffers.. “Vooruitgang bestaat niet, en dat is maar goed ook, want zoals het is, is het al erg genoeg.” Waarin vertrouwen op de Goddermans zonder harde actie een lange adem vergt. “Dat koninkrijk van U, weet U wel, wordt dat nog wat?” Waarin we met wat er nu op ons afkomt niet op kunnen wachten..

  Ben wel benieuwd hoe plan B voor Den Haag uit gaat werken. Terwijl Black Lives Matter wel getolereerd werd/wordt. Waarmee de precedent van rechtsongelijkheid doorgedrukt wordt. Maar we gaan winnen!! Alle tekenen wijzen er op dat zelfs de meest volhardende alles is echt mens er zich van bewust wordt dat the social engineering agenda uitgerold wordt. Waarbij alleen “massale bewustwording” als sterkste wapen overblijft!!! En het groepsbewustzijn met goede vibraties middels het morfisch veld aangewakkerd kan wordt.

  MET DIEP GEWORTELDE PATRIOTTISCHE GROET,
  Johan van Oostveen

  • Dag Johan, een zeer verhelderend verhaal van een waarheid. Helaas loopt nog een te grote groep burgers slaafs achter de leugen machine van de politiek aan. Gesteund door het nederlandse media circus Toen in januari Amerika de schuld inzake de corona aan China gaf, wist ik dat het niet klopte.
   Dat er een andere politieke agenda achter zat en die komt nu naar voren. Maar het ergste is nog dat men niet wil luisteren naar hetgeen bijvoorbeeld Willem Engel en een hoop anderen uitspreken. Was er niet ooit een gezegde: Zaligen zijn diegene met een simpele geest. Dank voor je reactie en ja morgen gaat bij mij de vlag halfstok en ook op zijn kop.

 4. Richt nieuwe politieke partij op
  “Kies samen voor uzelf”
  deel een blad uit van de energiefrequentie Maria Cura uit in straten/plaatsen
  hang deze aan het raam
  warmte voor politici /ambtenaren die verdwijnen en warmte voor bewoners
  die achter uw concept staan
  harmonie blijft

  • Dag Jan, dat lijkt me ook een zaak voor Willem Engel en Jeroen Pols, ik als beheerder van deze website zal ze hier in alle eerlijkheid in steunen. Het wordt tijd at er een echte democratie komt. Als de beerput bij de Overheid open gaat zal Nederland in desillusie achter blijven want er wordt wat in de politiek bekonkelt en bedondert. Daar hebben de meeste burgers nog geen weet van. Als dat nu naar buiten komt is anarchie de politiek hun deel. We worden massaal voor de gek gehouden en dat alles on het mom van; de Overheid weet wat het beste voor ons is. Dus niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven