Lock down is onzin, zo blijkt

WHO haalt belangrijkste reden voor lockdowns, volg-apps en vaccinaties compleet onderuit

Posted on 09/06/2020    

—————————————————————————————————————————————-

‘NIETS staat een TOTALE opheffing van ALLE maatregelen, inclusief Ruttes verwoestende anderhalve meter concentratiekamp, meer in de weg’ – CDC: Coronavirus verspreidt zich toch niet via oppervlakten

Handen wassen en mondkapjes nergens voor nodig, Lock down is onzin, zo blijkt.

Gisteren heeft de omstreden WHO de belangrijkste reden voor de wereldwijde lockdowns en geplande vaccinaties compleet onderuit gehaald, door te verklaren dat Covid-19 zich vrijwel nooit via asymptomatische dragers verspreidt. ‘Van de data die we hebben lijkt het nog steeds zeldzaam dan een asymptomatisch persoon daadwerkelijk een tweede persoon kan besmetten,’ verklaarde dr. Maria Van Kerkhove, hoofd van de afdeling opkomende / actuele ziektes, op het hoofdkwartier in Genève. ‘Het is zeer zeldzaam.’ Asymptomatische verspreiding was de kernreden waarom er wereldwijd lockdowns, social distancing, gezichtsmaskers en volg-apps zijn (of nog worden) ingevoerd, en dat werd gebruikt voor aankondigingen dat de situatie pas weer normaal wordt als er een vaccin is.

Als de verspreiding van het coronavirus, dat qua aantallen doden nog steeds niet erger is dan een doorsnee seizoensgriep, inderdaad beperkt blijft tot mensen met symptomen, waardoor die eenvoudig te identificeren en af te zonderen zijn, dan is er geen enkele logische reden meer voor lockdowns, social distancing, gezichtsmaskers, volg-apps, en al helemaal niet voor –direct of indirect verplichte- vaccinaties.

Niets staat totale opheffing van alle maatregelen nog in de weg

De WHO heeft dus onverwacht het complete corona beleid van ook de Nederlandse overheid opgeblazen, en haar eigen maandenlange richtlijnen en adviezen volledig van tafel geveegd. Dat betekent dat nu definitief NIETS meer een TOTALE opheffing van ALLE maatregelen in de weg staat. Scholen, bedrijven, de complete samenleving, kan –en moet- met onmiddellijke ingang weer volledig open. Het wurgende, verwoestende anderhalve meter concentratiekamp van de regering Rutte kan verdwijnen.

‘Iedere regering die nu nog nieuwe lockdowns afkondigt, moet onverkort worden afgewezen als zijnde ongegrond en anti-wetenschappelijk,’ schrijft Mike ‘Natural News’ Adams. ‘En nu de WHO zegt dat er vrijwel geen risico is dat je het coronavirus krijgt van iemand die geen symptomen heeft, zijn verplichte vaccinaties medisch niet te rechtvaardigen. Symptomatische dragers kunnen immers eenvoudig worden opgespoord en geïsoleerd.’

Omdat gezien de zeer lage (en dan nog steeds extreem opgeklopte) corona aantallen het aantal mensen met symptomen slechts een minieme fractie van de bevolking zal zijn –waarschijnlijk veel minder dan 1%-, kan iedereen weer veilig aan het werk en naar school. Als voorzorgsmaatregel heb je slechts wat thermometers nodig om de temperatuur van werknemers, scholieren en studenten te checken – meer niet. De anderhalve meter, die de economie en samenleving aan het verpletteren is, kan weg, net als alle genomen maatregelen zoals plexiglas afschermplaten, lege stoelen in restaurants, eenrichtingsverkeer op voetpaden, et cetera.

Iedere regering die apps nu toch invoert wil totalitaire controle

Contact- en volg-apps kunnen ook weer de prullenbak in, nog voor ze zelfs maar zijn ingevoerd. Als er geen asymptomatische besmettingen plaatsvinden, dan zijn deze apps op voorhand overbodig. Het hele punt van die apps is immers om mensen op te sporen die (nog) niet weten dat ze corona hebben, omdat ze besmet zouden kunnen zijn door een asymptomatische drager van het virus. Als enkel mensen met symptomen besmettelijk zijn, zoals de WHO nu heeft bevestigd, dan kan corona als een normale griep worden behandeld.

Als die apps er desondanks toch worden doorgedrukt, dan is dat het definitieve bewijs dat er een andere agenda aan het werk is, namelijk het opzetten van een totalitair controlesysteem, waarin alle privacy en vrijheid zal zijn verdwenen. Iedere regering en overheid die nu nog deze apps invoert, verklaart zich daarmee dan ook tot vijand van het volk.

CDC: Virus verspreidt zich NIET via oppervlakten

Ook een andere bewering die maandenlang werd volgehouden om angst en paniek te zaaien is onlangs ontkracht: het Amerikaanse CDC heeft bevestigt dat het corona zich toch NIET via oppervlakten verspreidt. Handschoenen kunnen dus uit, en flessen met ontsmettingsgel kunnen weer de kast in. Ook is er geen enkele geldige reden meer om mensen niet meer de hand te schudden. Verplichte mondmaskers zijn door de WHO feitelijk nutteloos verklaard.

‘Alle maatregelen zijn niet nodig gebleken,’ vervolgt Adams. ‘Deze hele pandemie lijkt met niets meer dan vitamine C, vitamine D en zink te kunnen worden overwonnen. Zelfs handen wassen is volgens de nieuwe CDC resultaten niet nodig. Het hele idee dat we toch zouden moeten wachten totdat er een nieuw experimenteel vaccin is, lijkt nu in één klap krankzinnig te zijn.’

‘World HELL Organization’

Adams houdt nog wel de mogelijkheid open dat de WHO een soort ‘psy-op’ uitvoert met deze verklaringen, bedoeld om straks juist een tweede corona golf te veroorzaken, zodat de overheden een voorwendsel hebben om hun lockdowns en andere vrijheidsberovende maatregelen nog harder en strenger aan de wereldbevolking op te leggen.

Omdat er maandenlang zo enorm veel is gelogen over dit virus, kunnen de huidige autoriteiten eigenlijk niet meer worden vertrouwd. Vooral de WHO ‘is een walgelijke organisatie’ gebleken, ‘met incompetente, zich als epidemiologen voordoende communisten die ontkrachte junk science rondsnateren,’ vindt Adams. ‘Hun afschuwelijk oneerlijke, inaccurate, en vaak opzettelijk misleidende informatie heeft de wereld onnoemelijk veel lijden en dood toegebracht. Daarom zou hun naam voortaan World HELL Organization moeten zijn.’

‘Dat is namelijk wat ze ons hebben gebracht: de HEL op aarde. Allemaal doelbewust. En nu, na maandenlange wereldwijde economische verwoestingen en massa’s doden, zeggen ze dat we ons van meet af aan nergens zorgen over hadden hoeven maken…. We zouden allemaal heel terughoudend moeten zijn met alles wat de WHO ooit nog beweert.’

Terug naar boven