RIVM, de schoothondjes van de farmacie.

Het zo vermaarde RIVM laat zien wat ze duidelijk willen.

Het zo vermaarde RIVM laat zien hoe het niet moet.

Het RIVM is al langer onderwerp van discussie bij kritische mensen. Iedereen kan zich nog wel de opnames herinneren van Antoinette Hertsenberg die over het wondermiddel bacteriofagen ging als, alternatief voor de niet werkenden antibiotica.

In Georgië wordt het al meer dan 100 jaar toegepast en is dus bewezen. Nee, zegt dan ons RIVM, WIJ hebben er nog geen klinische studie van gezien dus mag het niet toegepast worden.

Dus omdat een stel verknipte wetenschappers er nog geen plasje over gedaan hebben, onthoud men de Nederlandse burger een natuurlijk medicijn dat bovendien ook nog eens totaal ongevaarlijk is, in tegenstelling tot antibiotica. Maar levert de vriendjes van het RIVM, de farmacie natuurlijk niets op, zoveel is duidelijk.

Het RIVM is een grotere ziekte dan het coronavirus.

Waarom zeg ik dat zo stellig: – als een Meijelse huisarts Rob Elens een middel gevonden heeft dat bij hem tien patiënten binnen een week weer gezond maakt, een middel dat hij ontdekt heeft bij een Amerikaanse arts Dr. Zelenko, en heeft gezien dat het daar ook werkte,

  • Dan mag je van MOORD MET VOORBEDACHTEN RADE SPREKEN, als de Inspectie voor de Gezondheidszorg dit uitdrukkelijk verbiedt.

Dan hoor je vervolgens dat o.a. het middel Hydroxychloroquine veel nadelige klachten heeft zoals hartfalen etc. Dan plak ik toch maar weer eens dit schrijven van de WHO erin.

Veiligheid van Hydroxychloroquine.

Dit medicijn bestaat al sinds 1955 en is al miljoenen malen voorgeschreven. In het rapport van de WHO over cardiale toxiciteit van malaria middelen zijn er 0 mensen overleden in de tijd dat het is voorgeschreven (100 miljoen doses). Reumapatiënten krijgen dit middel voorgeschreven in de dosis van 2 dag 1 tablet voor maanden. Nu zou een dosis van 3 dag 1 tablet voor 4 dagen opeens erg gevaarlijk zijn?

Het RIVM zou zich moeten schamen dit niet vrij te geven. Als men het samen met azitromycine en zink tegelijk doet, werkt het beter dan een paracetamol.

Maar wat is de achterliggende gedachte nu feitelijk dat het RIVM het niet toestaat ?

Simpel, en simpeler kan ik het niet verwoorden, men is niet gebaat bij een snelwerkend middel dat patiënten binnen een week weer opknapt. Nee joh, dan komt het plannetje niet uit van Rutte, Macron, Merkel en die andere dictators.

Want er is al in november 2019 in Davos besloten dat dit corona virus er zou komen.

Daarin is gepland dat de burgers vervolgens bang gemaakt worden en het “Nieuwe Normaal “- waarin de Overheid ons altijd kan volgen, zal ons nieuw democratisch dictatoriaal stelsel worden.

De corona waanzin is sterk veroorzaakt door de bangmakerij door media, het Kabinet en het RIVM. Want als je met simpel 21 tabletten binnen een week weer beter bent is er feitelijk niets aan de hand.

Praktisch ingesteld zoals ik ben opgeleid, test je subiet en zonder dralen het protocol van die huisarts uit Meijel, Rob Elens toe, en laat een andere groep maar het RIVM-protocol volgen.

Als ik die vraag kreeg gesteld, dan zou ik als eenvoudige denker, eerst voor die optie van Rob Elens gaan en als dat niet zou werken heb ik het RIVM-protocol nog achter de hand.

En laat ik nu gezien de verknipte wetenschappers die telkens weer roeptoeteren om een klinisch wetenschappelijk random uitgevoerde tests, totaal geen vertrouwen hebben in een groep die gesponsord wordt door een Overheid en zelfs zoals blijkt, door de maker en bedenker van dit virus en vaccin, Bill Gates.

Stuitend is het ook dat de media nu honden en katten betrekt in de hype over het coronavirus. Uit studies blijkt dat dieren al meer dan 100 jaar met dit corona virus rondlopen en er geen last van hebben. Elk dier heeft het van oorsprong in zijn lijf.

In 1986 in een Amerikaans Universiteitslaboratorium, volgens een kritische arts Rashid Buttar ontwikkeld, hij wordt door de slaafse media als aluminiumhoedje drager aangemerkt. In 2014 is het naar Wuhan verzonden om daar verder te ontwikkeld te worden.

Nee, het RIVM is voorstander van een vaccin als DE oplossing en als dank voor de sponsoring door mensen zoals Gates. Daarom zal en moet ons dat vaccin door de aders geperst worden. Een ontkomen is er niet aan. Rutte zal geen uitzondering accepteren of anders zal hij groepen weigeraars demoniseren als aluminiumhoedjes fanaten.

Nee, het Kabinet en het RIVM zijn vazallen van de farmacie. Dat blijkt ook wel in de onderdanigheid bij de onderhandelingen over de medicijn prijs.

Als ik onderhandelaar zou zijn, zou ik in het belang van de burgers handelen en als die medicijnen te duur zijn of er een tekort is, dat per omgaande het middel zelf te maken.

Veel medicijnen worden al door wetenschappers in Universiteiten gevonden. Die neemt de farmacie in beslag en maakt er woekerwinsten mee.

Dit Kabinet van zeker de laatste twintig jaar, waarin de VVD een dominante rol heeft gespeeld, heeft ons overgeleverd aan het winstbejag van enkelen, terwijl het gezondheid voor iedereen zou moeten zijn.

Wordt eens wakker met zijn allen en verdiep u verder in deze materie.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven