Gaan uw ogen open…….

Gaan uw ogen open…….

Of houdt u ze goed dicht. Als men zich laat leiden door de nederlandse media, met opzet met kleine letter, dan zult als een blind paard het ravijn inlopen.

Kijkt men verder, dan hetgeen de nederlandse hoernalistiek ons wil doen geloven en dat op voorhand van het Kabinet en politiek, dan ziet het er opeens anders uit.

Het draaien, liegen en bedriegen deed men voorafgaand aan de tweede wereldoorlog ook. De propagandamachine van Hitler draaide op volle toeren om het volk te hersenspoelen.

Hitler zou jaloers zijn op de mogelijkheden die Rutte nu heeft.

Je valt van de ene verbazing in de andere. Raadpleeg de andere media in het buitenland, dan zien we waar we Nederlandse samenleving feilloos naar toe gaan. Daar waar andere denken dat het wel zal meevallen met de corona maatregelen, daar zien velen ook dat het foute boel is. De Lockdowns zullen nooit meer weggaan. Uw vrijheid verkwanselt, omdat de Nederlander te lui is om te strijden voor zijn vrijheden.

En als je zo laks bent om niet op te komen voor je verworven rechten, dan verdien je blijkbaar ook niet beter dan een slaaf te worden.

U kent wellicht de Duitse arts, en in zijn vrije tijd reserveofficier van de Bundeswehr, Heiko Schöning die zich namens de World Doctors Alliance in deze wereld inzet, om het tij te keren. Fel tegen het vaccineren.  

Zijn motivatie is helder: ik wil dat mijn kinderen opgroeien in een wereld van de democratie.

Maar zie hoe hij op een schoftige manier gearresteerd wordt en tijdelijk vastgezet.

Dit tart elke vorm van een rechtsstaat en bovenal het fatsoen. Waar zijn we in hemelsnaam mee bezig, als mensen die een andere mening hebben gestigmatiseerd worden en hun werk onmogelijk gemaakt wordt.

We hebben dus ook al een “ mening-politie” want als je een andere mening hebt dan wordt je zonder meer opgepakt.

Zie de link: Heiko Schöning wordt gearresteerd
https://www.journalistenwatch.com/2021/02/27/eskalation-hamburg-dr/

Zelfs een oudere dame wordt door diverse zieke agenten op domme wijze gearresteerd. Hoe triest en dat in een tijd waarvan je hoopt dat men iets uit het verleden 40-45 heeft geleerd. De Gestapo anno 2021.

Dat de periode 40-45 er weer aankomt, maar dan een moderne variant laat onderstaand artikel duidelijk zien. En als u denkt het kan niet erger, wacht dan rustig af op wat komen gaat. Zelfs mensen die honden uitlaten geloven het niet, maar ook honden moeten afstand houden.

Zie link: Honden te dicht bij elkaar
https://www.frontnieuws.com/geen-grap-coronawaanzin-in-eindstadium-nu-ook-afstandsregels-voor-honden/

Op zo ‘n moment hoop je toch dat spontaan de dood intreedt.
In een dergelijke maatschappij wil ik niet leven. Geen haar op mijn hoofd die daaraan denkt dan nog een bijdrage te leveren aan deze waan-wereld.

En als je feitelijk ook in Duitsland kijkt naar de informatie die je met een beetje zoekwerk makkelijk kunt vinden, dan vraag je je toch echt af waarom Rutte hier in Nederland en diverse andere wereld-narcisten dit hun volk opdringen.

In Duitsland had men dus in 1970 55.000 doden en dus beduidend minder dan thans, zie link
55.000 doden en geen Lock down.
https://www.frontnieuws.com/duitsland-1970-zelfs-bij-een-griepepidemie-met-55-000-doden-geen-lockdown/

Kijken we naar ons land dan is de sterfte gelijk aan die 2018 en kloppen de beoordelingen van de cijfers van de media en het RIVM dus niet.

In 2018 geen Lock down en nu wel.

Gaan uw ogen open…….

De Nederlandse arts, Bart ten Hove werd geblokkeerd door LinkedIn, omdat hij zich uitsprak tegen de corona waanzin maatregelen.

En ja, LinkedIn is ook van Microsoft van de absolute heerser van de wereld Bill Gates.

Zie link:
LinkedIn blokkeert een arts die de waarheid spreekt
https://www.ninefornews.nl/linkedin-snoert-kritische-huisarts-de-mond-blijkbaar-mag-je-niet-vertellen-hoe-de-zaken-zijn-gegaan/

Bijgaand artikel komt uit het medisch contact en daarin spreekt op persoonlijke titel internist Evelien Peeters zich moedig uit en ventileert een andere visie op de corona maatregelen.

Zie link: medisch contact interview Evelien Peeters covid collectief.pdf

Hoop dat u deze link kunt openen.

Maar al een hoop artsen zoals o.a. Neuroloog Jan Bonte werden ontslagen, omdat zij niet aan de idiote maatregelen wensten mee te doen. Kijk zo gaat Kabinet en politiek om met mensen die niet in de pas lopen.

En maar zeuren over de Oeigoeren in China, terwijl men zijn eigen Nederlandse burger stiekem hetzelfde aandoet.

Je maakt twee kampen. De makke schapen mogen vrij rondwandelen en de vaccin-weigeraars stop je in het Nederlandse Oeigoerkamp – quarantaine-hok.

En recentelijk heeft Hugo de Jonge het UMCG te Groningen aangewezen als quarantaine ziekenhuis voor mensen die besmet zijn, maar een vaccin of PCR test weigeren. Opsluiting dus.

Als u onderstaande link eens goed beluistert hoort u van een klokkenluider aan welke wetenschappers, welke bedragen aan hen zijn betaald om het volk te misleiden.

Alle wetenschappers werden betaald door de BMGF of wel de Bill en Melinda Gates foundation. Klokkenluider geeft door welke wetenschappers omgekocht zijn
https://www.bitchute.com/video/zcWPlXP8rtXW/

Kijk zo ging dat in de jaren voor de depressie in 1929 tot 1940 ook. Intellectuelen werden vastgezet of vermoord. Nu blokkeert men iemand en dat is feitelijk ook een moord van het woord.

Stuitend is de opmerking van Hugo de Jonge dat hij het jaar 2020 niet had willen missen. Ik verwacht, nee beter gezegd ik hoop, dat de slimme Nederlander het jaar 2020 snel wil vergeten.

Hoe ziek kun je als Minister zijn om het jaar 2020, voor geen goud te willen missen

Zie link: Hugo is ziek,
https://www.ninefornews.nl/hugo-de-jonge-over-2020-schitterend-had-het-voor-geen-goud-willen-missen/

En als klap op de vuurpijl zegt Rutte:

Uitsluiten

Zijn partij zet flink in op vaccineren, zo blijkt uit het verkiezingsprogramma van de VVD. Op pagina 9 valt namelijk te lezen:

Bescherming van kwetsbare groepen door vaccineren tot norm te maken. Kinderopvangcentra krijgen de plicht ongevaccineerde kinderen te weigeren als er door een te lage vaccinatiegraad uitbraken dreigen.

Vaccineren de norm maken en ongevaccineerde kinderen uitsluiten. Dat is wat je krijgt als je op Rutte stemt.

Gaan uw ogen open……. Of houdt u de liever gesloten en droomt lekker verder.

Laat op 17 maart uw verstand zegevieren en als u weer op de coalitiepartijen en andere fracties stemt die dit toegestaan hebben, dan zijn uw ogen nog niet goed open.

Maar dat is aan u om die gesloten te houden, maar dan straks niet zeuren dat uw vrijheden, zoals het bezoeken van een restaurant, café, theater, festival of andere openbare gebouwen u onmogelijk is gemaakt.

Omdat u op basis van uw soevereiniteit, uw privacy, uw gezondheid, uw zelfbeschikkingsrecht weigerde een vaccin te nemen

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer – klooster leerling.

Terug naar boven