Rutte ziekmakend

Rutte, ziekmakende MP.

Rutte is de eerste minister-president die bewust zijn eigen burgers ziek maakt.

1.

Als hij als baas van het land het Zelenko protocol bestaande uit de middelen H-A-Z ofwel hydroxychloroquine – azitromycine en zink had toegepast, was er amper iemand in een ziekenhuis of in een IC bed belandt.

Een prachtige uitleg is hier te beluisteren, zie link:
Uitleg over corona
https://www.bitchute.com/video/PXKdWgHBcsZh/

2.

Als MP staat hij toe dat er middelen in onze voeding tijdens de productie worden toegevoegd zoals aspartaam en andere zoetstoffen die feitelijk ziekmakend zijn en zelfs kanker kunnen veroorzaken dan ben je feitelijk een moordenaar. Wetende dat dit mensen ziek maakt is een schande voor een MP van Nederland.

Kijkt u eens in het Nederlandse straatbeeld waarin we een explosie zien van jeugdigen die al op zeer jonge leeftijd Obesitas oplopen. Gezonde voeding is blijkbaar niet meer gewenst.

3.

De NHG Nederlandse huisartsen genootschap schrijft bij hartklachten etc. steevast cholesterolremmers voor, bekend onder de noemer statines. Als hartpatiënt (2010) heb ik die rommel twee weken geslikt en ben er toen mee gestopt, omdat toen blijkbaar al meer dan vijftien jaar in The Lancet bekend was dat statines erger zijn dan de kwaal.

Als u mijn eerdere columns hebt gelezen kent u de ervaringen van anderen zoals een goede vriend van me en de vader van onze schoondochter die dankzij statines leverfalen eraan overhielden. Lees het boek van voormalig SP-leider Jan Marijnissen maar eens.

4. Een NHG en de IGZ (inspectie gezondheidszorg) verbiedt een huisarts Rob Elens de middelen H-A-Z toe te passen en dat alles onder toezicht en bewind van een MP.

5.

De NHG en IGZ eisten dat diverse artsen H-A-Z aan patiënten onthouden werden en dat alles om ervoor te zorgen dat er maar een oplossing is, namelijk een ziekmakend vaccin.

6.

In een peer reviewed rapport zoals hier te lezen:

Nanodeeltjes zoals die in het Pfizer/BioNtech vaccin, dat inmiddels aan honderdduizenden Nederlanders is toegediend, kunnen hersenschade veroorzaken. Dat is geen complottheorie, maar werd vastgesteld in een wetenschappelijk onderzoek dat in april 2018 in ‘Nature‘ werd gepubliceerd.

Ik zet de link hier voor u neer: Peer reviewed rapport geeft aan dat vaccin ziektes veroorzaakt
https://jdreport.com/peer-reviewed-studie-nano-deeltjes-vaccins-kunnen-dna-en-hersenschade-veroorzaken/

7.
Dan ervaart een zekere huisarts Bart van Tienen dat een patiënt van hem na vaccinatie overleed. Zie link: Huisarts Bart van Tienen ziet een patiënt vrij snel na vaccinatie sterven
https://commonsensetv.nl/huisarts-zag-patient-overlijden-na-vaccinatie-je-moet-het-heel-serieus-nemen/

8.
Het CDC het Amerikaanse RIVM constateert dat er veel ongemak en doden te betreuren zijn door het vaccin, zie link: CDC veel doden en gewonden door vaccin
https://dissident.one/2021/02/22/cdc-929-doden-en-15-923-gewonden-na-experimentele-mrna-covid-injecties/

En dan rijst de vraag waarom Mark Rutte bewust de bevolking ziek maakt. Dan heeft hij het over Build Back Better als onderdeel van The Great Reset.

Een aantal zieke geesten willen de wereld veranderen in een totalitair systeem waarin de burger de werkmier wordt van de elite. Zie link:
The Great Reset deel 2
https://dissident.one/2021/02/21/wereld-economisch-forum-de-digitale-mens-het-sociale-kredietsysteem-en-de-brave-new-world/

Terwijl het juist de huidige politici zijn die deze wereld ellende hebben veroorzaakt. En als die figuren deze wereld Build Back Better willen maken dan hoedt u voor de gevolgen.

9.
Leest u eens dit stuk over Nepal dat in juni uit de Lock down ging en er amper iets gebeurde. Zelfs de besmettingen liepen sterk terug terwijl alles en iedereen naar theaters, cafés en restaurants kon, zie link: Nepal kent geen corona.
https://www.ninefornews.nl/dit-land-trekt-zich-niets-aan-van-corona/

10.

Een oud VVD-voorzitter vraagt Rutte te stoppen met deze heilloze weg naar de ondergang, zie link: https://www.ninefornews.nl/oud-vvd-fractievoorzitter-tegen-grapperhaus-en-halsema-stop-met-intimideren/

Beste mensen het wordt hoog tijd dat we indien nodig de barricaden opgaan om onze Nederlandse samenleving te redden. Met dorsvlegels, hooivorken en ander werktuig komen we een heel eind om duidelijk te maken dat het ons ernst is en wij niet willen opdraaien voor het ziekmakend spel van Rutte.

Als laatste sluit ik met dit stuk af van een zekere Ben die een scherp oordeel heeft voor het RIVM o.a.

Zie link: https://ejbron.wordpress.com/2021/02/23/besmettingsgevaar/

Er is geen enkele supermarkt dicht gegaan, terwijl daar wel soms duizenden mensen per dag door heen lopen.

Nogmaals als Rutte het H-A-Z protocol objectief had toegepast dan was er niets aan de hand geweest en corona bestaat al honderden jaren en is volgens artsen die niet bij het RIVM werken geclassificeerd als een normale seizoen griep.

Maar Mark heeft zowel de 1e als 2e Kamer om de tuin geleidt en de macht gegrepen om zodoende gehoor te geven aan de wereldmachten

Rutte, ziekmakende MP

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven