Nederland de weg kwijt

Nederland de weg kwijt.

Zo langzamerhand vraag je je toch echt af waarom het in Nederland zo misgaat.

Verkwanseling van onze democratisch rechten met instemming van te veel kamerleden van zowel eerste als tweede kamer.

Een enkeling roept dat het anders moet en kan, maar weinigen bekommeren zich daadwerkelijk om de burger.

Zo heel af en toe kom je stukken tegen van de NPO waar je angstig van wordt.

Een uitspraak van Mark Rutte waarin hij blijkbaar heeft gezegd dat als het in zijn  politiek belang is, dat hij dan als Mark Rutte de wet aan de kant schuift.

Een uitspraak gedaan tijdens het verhoor parlementaire enquête.

Daar waar elke burger als hij de wet aan de kant schuift achter slot en grendel terechtkomt, daar lacht Rutte het volk uit. Heeft schijt aan de wet, dus schijt aan de burgers. Luister eens even naar dit fragment van een radio-uitzending van de NPO,

Zie link: Rutte schuift de wet weg als hem dat uitkomt. Twitter.
https://twitter.com/oakentersagain/status/1361978168677171201

Mocht u de link niet open krijgen dan wellicht even kopiëren en in de browser plakken.

In Duitsland worden ouderen in verzorgingshuizen massaal tegen hun wil in gevaccineerd en sterven met grote getallen en daar hoort u de media niet over.

Bill Gates heeft al te veel macht zo lijkt het en er zal niemand kunnen opstaan om dit BillY virus te ontwijken.

Ouderen sterven massaal na vaccin te zijn gedwongen.
https://www.frontnieuws.com/klokkenluider-uit-berlijns-verpleeghuis-verschrikkelijke-sterfgevallen-na-vaccinatie/

Dit gebeurde er in een ziekenhuis in Amersfoort, zie link: https://www.ninefornews.nl/in-dit-amersfoortse-verzorgingstehuis-zijn-al-10-mensen-overleden-na-coronavaccinatie/

Dat Billy geen rem heeft zegt dit artikel ven de WHO zelfs, zie link:
WHO erkent dat Bill Gates zijn poliovaccins polio veroorzaken
https://www.frontnieuws.com/who-geeft-eindelijk-toe-dat-bill-gates-vaccine-polio-in-afrika-verspreidt/

Blijkt uit een rapport dat recentelijk naar buiten is gekomen dat kinderen die vanaf hun jeugd gevaccineerd zijn meer schades hebben door de vaccinaties dan gedacht en verwacht. Zie link: https://www.frontnieuws.com/wetenschappers-schrijven-hoge-hoeveelheden-aluminium-in-de-hersenen-van-autistische-kinderen-toe-aan-vaccins/

Vaccins zijn ongewenst en niet de oplossing van het corona probleem. Zie link: De burger laat zich slachtofferen
https://www.frontnieuws.com/dit-zal-niet-eindigen-totdat-we-allemaal-zeggen-dat-het-is/

Een kennis van me werkzaam als Dr. Ir. in de chemie ontraadde met het vaccin te nemen in verband met het aluminium wat er in het vaccin altijd zit met de boodschap: Het wordt je dood Sjef. Nu was ik het al niet van plan.

Ben al diverse malen met mensen die corona onder de leden hadden in aanraking geweest en heb totaal nergens last van. Terwijl deze mensen zelfs in een ziekenhuis zijn terechtgekomen.

Met dank aan het goede advies van een arts die me adviseerde veel vitamine C, D en zink te nemen. En dat al twee jaar geleden.

En uit autopsie stukken van een Hamburgse Universiteitskliniek blijkt ook nog eens dat uiteindelijk maar hooguit EEN procent overlijdt aan het corona virus. Zie link:
Slechts 1 % is overleden aan corona
https://www.frontnieuws.com/autopsie-hamer-slechts-1-procent-van-de-onderzochte-covid-doden-stierf-uitsluitend-aan-corona/

Wat is de oorzaak om een vaccin te nemen. Niet een virus waarvan we weten dat het met de juiste medicatie vroegtijdig bij de huisarts vrijwel onschuldig is. En als Rutte dit direct zonder voorbehoud had toegepast was er niets aan de hand geweest.

Maar Rutte luistert als een braaf schoothondje naar zijn bazen in de Globale wereld zoals een heertje Klaus Schwab die het duivelse plan heeft de wereld om te vormen tot een totalitaire staat waarin alles anders wordt. Zie link: Klaus Schwab over de te nemen stappen om de wereld te veranderen
https://www.ninefornews.nl/symbool-van-het-kwaad-het-agenda-2030-grote-reset-speldje/

En dat terwijl we een van de meest oprechte mensen hebben in de persoon van een Em. Prof Pierre Capel die oprecht een andere koers wil lopen en Ivermectine als het middel ziet dat Nederland weer kan openen.

Verder zag ik een krantenkop waarin Fred Teeven – voormalig VVD-staatssecretaris, die meent een van de leden van Viruswaarheid Jeroen Pols te moeten beschadigen.

Zo smerig en achterbaks kan iemand zijn die niet wist waar de bonnetjes waren gebleven en daarmee velen in zijn val meenam. Als politicus en voormalig Hoofd Officier van Justitie is liegen en bedriegen vele malen erger dan een oprechte crimineel te zijn. Fred, hoe walgelijk kan een mens zijn in zijn positie.

Waar het is fatsoen gebleven beste Fred. Jammer van je instelling, jammer van het verpesten van je integriteit. Als je een ander beschuldigd, kleeft de smet op je colbert.

Feitelijk is er niets aan de hand als je naar de statistieken kijkt van het RIVM.

Van de week hadden we 1.03 miljoen besmettingen en in 2018 hadden we 900.000 besmettingen. Dan hebben we nu door het onnodige en overbodige hypocriete volstrekt zinloze testgebeuren nu 130.000 besmettingen meer.

Nemen we het sterftecijfer IFR van 0,25 dan hebben we exact 325 meer doden dan in 2018. Gerekend vanuit het feit dat 2020 een dag extra had dan 2018 hebben we zelfs minder doden dan in 2018.

Nederland de weg kwijt.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven