Ik ben arts, en ik twijfel

Ik ben arts en ik twijfel………….

2 maart 2021

­ ­ ­ ­   Ik ben arts en ik twijfel………………   Bijgaand stuur ik u de video door van het artsencollectief die gevraagd hebben dit zoveel mogelijk te delen.   Al meer dan 1000 specialisten hebben te kennen gegeven dat er een andere route is dan de politiek eenzijdig denkt.   Ik vraag u vriendelijk om dit zoveel mogelijk via de sociale media te verspreiden.  

Trof nog een aardige dame die ooit de stelling lanceerde: ik mag wel met mijn man naar een gezin van vijf personen. Maar als ik zeg kom vanavond maar lekker een hapje doen, dan mogen die vijf niet naar ons tweeën komen. Kan iemand mij die logica uitleggen.  

Haar kinderen werken alle drie in een supermarkt en hebben nog nooit iemand van het winkelpersoneel gezien die corona had. Daar komen dagelijks minimaal duizenden mensen binnen. Niemand ziek of hangerig.   Ik ben geen arts, wel medisch enigszins onderlegd en twijfel aan de onzinnige maatregelen. Maar dat is mijn persoonlijke mening.   Verspreid dit zoveel mogelijk onder uw relaties, familie, vrienden en collegae     Dinsdagochtend 2 maart lanceren we om 10:00 uur de video ‘Ik ben arts en ik twijfel’ ­ ­ ­ ­
­ ­ ­ ­ Help ons door:
– dinsdagochtend 2 maart (zo dicht mogelijk bij 10:00 uur als voor jou mogelijk is) de video op je social media te posten. Dit is de link: https://youtu.be/HBv9vvd_bhc

– daarbij als begeleidende tekst de volgende te gebruiken: ­ ­ ­ ­
­ ­ ­ ­ Al meer dan 1000 medisch specialisten zetten zich in voor een betere aanpak van deze crisis. Een aanpak die gezondheid beschermt en schade beperkt. Ik steun het Artsen Collectief en geloof in een aanpak die steunt op ‘medical common sense’ i.p.v. op gemodelleerde vermoedens. Wil jij ook bijdragen? Steun ons op artsencollectief.nl/steun-ons.
Van angst terug naar vertrouwen!
­ ­ ­ ­

Dank voor het delen.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer – klooster leerling

Terug naar boven