Uw gezondheid staat op het spel.

Uw gezondheid staat op het spel.

Kabinet Rutte gaf de farmaceuten de vrijheid om geen schadevergoeding te betalen als u gezondheidsschade zou oplopen.

Dat is tegen het ABW – (Algemeen Burgerlijk Wetboek) omdat eenieder die een dienst of goederen levert aansprakelijk is voor eventuele schade die de ander lijdt.

Dan hebben we ook nog eens een vaccin dat niet voldoende getest is en waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. Daar waar veel artsen waarschuwden voor de bijwerkingen, daar kijkt het RIVM – de NHG en het Kabinet de andere kant op.

Alles om dat vaccin er doorheen te drukken om haar vriendjes van het WEF – World Economic Forum – ten dienste te zijn.

Uiterst triest is het te constateren dat artsen weigeren om goede medicatie te verstrekken en dat op gezag van het NHG en RIVM. Met toestemming van dit Kabinet. Hoe ziek is dit land geworden en staat de winst van de farmacie voorop.

De politiek is ziek en terminaal. Dat is niet alleen mijn mening al meer dan dertig jaar, maar ook het pleidooi van het wel meest oprechte Kamerlid ooit Pieter Omtzigt.

Hieronder een kort stukje van hem. Zie link: Pieter Omtzigt
https://www.youtube.com/watch?v=6wBPqG46k4o

Pieter Omtzigt doet zijn verhaal. Politiek faalt.
https://www.youtube.com/watch?v=Zx9AFlcRLng

Een betoog van 41 minuten en ik raad u aan dit helemaal te beluisteren. Deze man, zo gedreven op zoek naar de waarheid, is een Godsgeschenk voor de burgers.

Voor mijn gevoel zit hij bij de verkeerde club, maar hij moet dit land leiden zonder een 1e en 2e Kamer. Deze man is zo enorm grondig integer dat hij nooit en te nimmer zich als alleenheerser schuldig zou maken aan welke vorm van een dictatuur.

Bij Pieter Omtzigt staat de mens centraal. Echter bij het Kabinet, en dat zeker al twintig jaar, staat het politiek spel en het eigengewin van de Kamerleden en haar knechten voorop.

Gelukkig hebben ze in de Amerikaanse staat South Dakota ook een oprechte politica en wel Kristi Noem. Deze gouverneur van deze staat negeerde het advies van de Amerikaanse van Dissel, Anthony Fauci.

Even naar de video van haar betoog scrollen en goed luisteren.

Zie link: Niet corona maar de Overheid verwoest de economie
https://www.ninefornews.nl/niet-corona-maar-overheid-verwoestte-de-economie/
Luister naar Gouverneur Kristi Noem

En wat bleek, geen anderhalve meter maatregel, geen muilkorf uh mondkapje en ook geen Lock downs en deze dame en haar Staat South Dakota doet het beter dan de rest die wel in de Lock down ging.  

Dan is de conclusie helder, we zijn allemaal genaaid door de heersende politiek elite die geen weerwoord duldt van kritische artsen.

Ook de Amerikaanse nieuwslezeres Kari Lake kan het niet meer verantwoorden leugens te moeten verkopen en stopt na 22 jaar met het wel best bekeken programma. Zie link: Nieuwslezeres
https://www.ninefornews.nl/populaire-nieuwslezeres-en-coronacriticus-neemt-na-22-jaar-ontslag-ik-wil-dit-werk-niet-langer-doen/

De top-vaccinoloog Geert vanden Bossche, werkzaam geweest bij Bill en Melinda Gates, waarschuwt voor de desastreuze gevolgen van het vaccin.

Zie link: Top viroloog zegt stop,
https://www.deblauwetijger.com/vaccinoloog-geert-vanden-bossche-waarschuwt-ik-ben-meer-dan-bezorgd-over-de-desastreuze-impact-op-het-menselijke-ras/

SUPER ACTUEEL! Voormalige naaste topmedewerker van de Bill en Melinda Gates Foundation, topvaccinoloog van GAVI en andere grote vaccininstituten in onder meer Duitsland en Nederland, Geert vanden Bossche, waarschuwt voor de gevolgen van massavaccinaties tijdens de pandemie. Hij deed dat tijdens de Vaccinatietop in Ohia van 1-3 maart. Lees de hele PDF hier:

Geert vanden Bossche

Daarvoor deed hij al een uitgebreide oproep aan de WHO om per direct de hele vaccinatiecampagne tegen Covid-19 te stoppen omdat het desastreus uit zou uitpakken

Dat hij die waarschuwing niet voor niets deed, werd bevestigd door diverse deskundigen in het buitenland.

In Israël vallen de doden als appels van de boom. Zie link: Holocaust in Israël
https://www.ninefornews.nl/vaccinatie-israel-dit-is-een-nieuwe-holocaust/

En als klap op de vuurpijl veroorzaken corona- vaccins bij vrouwen ook nog eens sneller borstkanker. Zie link: Vaccins veroorzaken borstkankercellen
https://jdreport.com/artsen-vs-constateren-dat-vrouwen-borstkanker-symptomen-ontwikkelen-na-covid-19-vaccinaties/

Uw gezondheid staat op het spel.

En in diverse Duitse verzorgingstehuizen lijkt het wel of ouderen na het vaccin snel hemelen. Zie link: https://www.ninefornews.nl/vaccinatiedrama-ze-prikken-onze-grootouders-gewoon-weg/

En als u dit bericht van de Amerikaanse zender Fox News beluistert dan valt u van het ongeloof om. De presentator Steve Hilton is helder, corona is een vooropgezet plan. Zie link: https://dissident.one/2021/03/02/wuhan-fauci/

Maar gelukkig staan her en der in de wereld gerenommeerde advocaten op, om de leiders van deze wereld die dit corona virus misbruiken om de wereld naar een dictatuur om te vormen, allemaal aangeklaagd gaan worden.

Feitelijk horen daar ook alle Kamerleden van zowel de 1e als 2e Kamer voor berecht te worden. Althans diegenen die er meer ingestemd hebben om het Kabinet Rutte vrij spel te geven om de economie volledig ten gronde te richten.

Zie link: Duizenden advocaten tegen het WEF en haar dienders
https://www.frontnieuws.com/advocaten-bereiden-neurenburg-2-0-voor-om-allen-te-vervolgen-die-de-coronavirus-zwendel-in-stand-hielden/

Uw gezondheid staat op het spel.

Beste lezer, uw gezondheid staat op het spel. Dan kunt u nu wel gevaccineerd willen worden om uw vrijheid terug te krijgen om weer op vakantie te gaan, maar als na twee of drie jaar blijkt dat u een auto-immuunziekte heeft ontwikkeld, die we voor die tijd nog niet kenden, dan staat u weliswaar in vrijheid in de wereld, maar wel met beide benen in het graf dankzij uw zo gewilde vaccinatie.  

Maar feitelijk kan ik u geruststellen, want Merkel heeft uit de doeken gedaan dat die zo door u gewenste vrijheid nooit meer terugkomt.

Want, cafés, restaurants en dergelijke gaan volgens haar plannen nooit meer open. Ja wel tijdelijk om het volk iets te geven maar daarna pakt men u weer veel harder terug.

DDR 2.0 waarin mensen elkaar niet mogen ontmoeten, want stel je eens voor dat er een Staatsgreep komt door de burger. Zo ging dat voor 1989 in de DDR. Van zeer nabij meegemaakt.

Zie link: Merkel restaurants en andere horecazaken definitief dicht
https://www.journalistenwatch.com/2021/03/03/bei-merkels-oeffnungsplan/

En een schade ontstaan door het vaccin, kunt u niet verhalen bij de leverancier, de farmacie.

Dat zou u ook aan het denken moeten zetten. Ja, u kunt de Nederlandse Staat aanklagen, maar dat gaat dan ten koste van uw belastingbetalende medemens.

Uw gezondheid staat op het spel, dat is zeker !!!!!!!!!!!!

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling.

Terug naar boven