Gekochte wetenschap failliet

Gekochte wetenschap failliet………….

 

De gekochte wetenschap,

 

Persoonlijk ken ik een wetenschapper/oncoloog, die heeft toegegeven dat hij dertig jaar geleden al materiaal uit een oerwoud heeft gehad, dat kankercellen binnen 24 uur doodde en de goede cellen niet aantastte.

 

Toen ik hem vroeg waar dat onderzoek en data gebleven, waren stak hij de handen in de lucht, als zijnde ik weet het niet. Als hoogleraar heb je m.i. een verdomd goed geheugen en weet je echt wel wat het was.

 

Vroeg aan hem:  zijn jullie dan daadwerkelijk door de farmacie gegijzeld, was zijn antwoord;

 

Dat zul je dan juridisch moeten bewijzen en weg liep hij.

Mij in opperste verbazing en enorm woedend achterlatend.

 

Ik, die een broer op 44-jarige leeftijd, jurist van beroep voor Defensie, waar ik afscheid van moest nemen aan primaire leverkanker en exact een week later mijn 87-jarige vader aan kanker verloor.

 

Dan schrijf je in 2018 naar alle Tweede Kamerleden naar aanleiding van je treffen met deze hoogleraar in de oncologie een mail en beschrijf je jouw ongenoegen letterlijk over deze materie.

 

Maar niemand, maar dan ook letterlijk niemand van de Kamerleden reageert op je oproep, hoe we deze wetenschapper kunnen verleiden de waarheid te vermelden.

 

Dat was voor mij een domper, maar ook een bevestiging dat de politiek aan de leiband loopt van de farmacie. Gekochte politici die niet reageerden zijn het bewijs dat het gekochte volksvertegenwoordigers zijn.

 

De discussie tussen de voor en tegenstanders in de wetenschap over de corona maatregelen, maakt het des te stuitender om te zien, hoe ziek de wetenschap is.

 

De halsstarrige houding van met name het RIVM, de NHG en het Kabinet is ronduit ziekelijk.

DE GROTE VRAAG is, waarom het Kabinet zijn oren laat hangen naar een bepaald soort wetenschappers. Deze wetenschappers lijken wel de enige te zijn die de wetenschap beoefenen, terwijl de kritische wetenschappers als gekkies worden behandeld.

 

Dan zie je het volgende en dat is algemeen al tijden bekend. Diverse leden van het OMT-team hebben belangen die zeer onwenselijk zijn. Diederik Gommers heeft schijnbaar een patent op beademingsapparatuur, die we natuurlijk massaal hebben ingekocht bij hem voor hem.

 

Er schijnt nog een heer Kluytmans te zijn die weer belangen heeft bij een leverancier van het vaccin.

 

Alleen het feit al dat deze mensen er financieel beter van zouden kunnen worden, zou iedereen alert moeten maken en dat per direct verbieden.

 

En als je dit als overheid toelaat ben je zeer kwalijk bezig en noemt men dat belangenverstrengeling. Gekochte wetenschappers ?!.

 

Verder, kun je zien in welk een idiote wereld we zijn terechtgekomen waarin heel veel artsen, medici en wetenschappers en andere mening hebben dan het OMT.

 

Als u het boek van de Deense Prof. Dr. Peter Gotzsche leest met de titel: “Dodelijke Medicijnen “, waarin hij zijn verhaal doet dat de farmaceuten de wel meest criminele groep van de wereld is. Jarenlang heeft hij in die wereld gewerkt en weet dus verdomde goed wat er speelt.

 

Ik zet hier een link van een artikel door en dan moet u even naar de video van deze eerlijk en oprechte wetenschappers eens beluisteren.

Zie link: Peter Gotsche over het vaccineren
https://www.ninefornews.nl/vaccinatiewaanzin-babys-en-zwangere-vrouwen-als-proefkonijn/

Even scrollen naar zijn video die in dit artikel staat.

Dan hebben we het RIVM en de daar werkende deskundigen, hebben wellicht verstand van een virus, maar geen donder verstand van het menselijke immuunsysteem.

 

En dan rijst er echter de grote vraag, waarom niet alle rekenkundige modellen die het RIVM hanteert, volledig ter inzage liggen, zodat andere rechtschapen wetenschappers daar hun mening over kunnen geven.

 

We mogen stellen dat de wetenschap verworden is tot een systeem, waarin we gekochte wetenschappers hebben en echte wetenschappers.

 

Laten we het in mijn optiek maar voor eens en altijd gaan verdelen tussen, gekochte wetenschappers en echte kennisdragers.

 

Het woord van wetenschapper heeft een dergelijk vuilnisbak gehalte gekregen, dat je met alle respect niet meer kunt spreken van wetenschap.

 

Als een wetenschapper met geld is om te kopen, dan hebben we een handel in wetenschap. Niets meer, niets minder. Als wetenschappers niet meer integer zijn en hun eed aan Hippocrates niet kan vervullen, dan is de wetenschap een verloren systeem. Een schande voor de wetenschap en een zwaar verlies voor de Nederlandse burger.

 

Ik wil het nog maar over alleen kennisdragers hebben en niet meer over gekochte wetenschappers. Dan, blijft er mijns inziens weinig over van de wetenschap die wetenschap heet.

 

U kunt me een dromer vinden en dat is niet erg, maar ik koester het kind in mij.

Kinderen zijn oprecht en bovenal eerlijk tot op het bot. Daar houd ik van, eerlijk zijn.

 

Daarom is het mooie lied van de Duitse Peter Maffay en de bekoorlijke zangeres Helene Fischer mijn lijflied. Zie link: Ich wollte nie erwachsen sein

https://www.youtube.com/watch?v=W0GLQPqrkOo&list=RD4f0H7VPdpBM&index=4

 

Als ik mijn kindheid verlies, dan is de wereld voor mij verloren.

 

Een wereld waarin gekochte wetenschappers de boventoon voeren richting de ondergang van onze Nederlandse samenleving.

 

Dat is niet meer mijn wereld, ondanks dat ik dit jaar zeventig wordt.

 

Gekochte wetenschap failliet………….

 

Sjef Smeets

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven