Geachte heer Henk Krol,

Geachte heer Henk Krol.

 

U, die zo graag de waarheid wilt weten omtrent de term Build Back Better, heeft aan de heer M. Rutte gevraagd wat hij daarmee bedoelde.

 

Uit de media heb ik vernomen dat men u een beschrijving heeft toegestuurd overgenomen uit Wikipedia. Tja dan kan het alle kanten uit, zoals altijd met de waarheid vanuit de politiek.

 

Nu is het niet al te moeilijk om de juiste informatie naar boven te toveren, als je weet waar je moet zoeken. Onze vaderlandse pers slaapt nog heerlijk verder en geniet van de eenzijdige berichtgeving waar we als burger slaafs dagelijks mee gehersenspoeld worden.

 

Build Back Better is de term die men gebruikt om een betere wereld te vormen en wel naar het idee van een zeker heer Klaus Schwab. In die wereld wil ik niet leven en gelukkig ben ik al bijna zeventig en sta gelukkig dichter bij de dood dan bij The Great Reset.

 

Hierbij bedien ik u met enige informatie betreffende Build Back Better.

Zie link: The Great Reset goed uitgelegd vanuit een insider.
https://www.blckbx.tv/videos/davos-ontcijferd-stakeholder-capitalism-volgens-klaus-schwab

The Great Reset volgens Klaus Schwab.
https://dissident.one/2020/10/16/het-world-economic-forum-schetst-hoe-het-de-coronacrisis-wil-gebruiken-voor-de-great-reset/

Zoals Albert Einstein ooit de wijze woorden sprak:

 

“Diegene die het probleem heeft veroorzaakt is totaal ongeschikt het probleem op te lossen”.

 

En het is toch de politiek, van met name de laatste twintig jaar, die fout na fout stapelde waardoor we onze planeet vernietigen.

 

Kijk ik als generalist o.a. naar deze wereld, dan is mijn constatering dat de politiek de weg volstrekt de weg kwijt is.

 

Windmolens.

Waarom windmolens bouwen, waarbij we vooraf weten dat de te verwachten besparing van het Co2 al tijdens de bouw van de klapperwieken nooit en te nimmer gehaald zullen worden. Windmolens alleen maar rendabel zijn met een bak subsidiegeld.

 

Accu auto’ s.

De wel grootste fout die men in de wereld maakt zijn accu auto’s. Straks is dat restafval en gaat natuurlijk wel weer richting India die dan weer hun gezondheid mogen offeren voor de westerse heersers.

 

ROVEN we daarvoor de bodem van de Stille Oceaan leeg om daar met een robot lithium bollen te oogsten en / of vervuilen we het water in Chili waar veel lithium vandaan komt. Daar lijdt de lokale bevolking onder de tucht van de markt.

 

Waterstof of waterstofgas.

Waterstof of waterstofgas is het ultieme alternatief en dat wordt ook door meer dan tweehonderd Duitse ingenieurs bevestigd. Hun idee was ook, dat als men de Sahara voor een kwart zou vullen met zonnepanelen, dan hadden we zelfs een overschot van zeker twintig procent energie in de hele wereld.

 

En geachte heer Krol, beste Henk,

 

Nu wordt steeds duidelijker dat we met de waanzin maatregelen niet alleen de weg geopend hebben voor The Great Reset, maar dat alle media en politieke acteurs zwaar verantwoordelijk zijn voor de dood van vele duizenden mensen die onnodig zijn overleden, omdat men hen hydroxychloroquine ontzegde. Hetgeen de Franse wetenschapper Perrone al constateerde in mei/juni vorig jaar 2020.

Zie link: HCQ werkt wel vlg. deze wetenschappers
https://www.ninefornews.nl/leugens-mainstream-media-over-hydroxychloroquine-hebben-duizenden-levens-gekost/

En zoals heden het Dagblad Trouw ontdekte dat de farmacie vrijuit gaat en nergens voor aansprakelijk gesteld kunnen worden, zie link:

Trouw ontdekt dat farmacie vrijuit gaat. Weliswaar al tijden bekend bij mensen die hun huiswerk zeer uitgebreid doen, maar ja we zijn wel blij dat Trouw nu ook wakker is.
https://www.trouw.nl/zorg/wij-zijn-in-de-clausules-gedoken-voor-de-vaccincontracten-en-ons-dood-geschrokken~b59be089/

Beste Henk, ik wens je veel succes met de komende verkiezingen.

 

Mocht je nog nadere informatie willen hebben aangaande deze materie, schroom niet want ik heb nog wel 500 artikelen daarover.

 

Sjef Smeets

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

Terug naar boven