Openheid

Openheid………………

 

Diverse echte kennisdragers om me heen zoals enkele klinisch chemici, artsen en techneuten en chemie deskundigen zagen al lange tijd dat de maatregelen die Rutte en zijn Kabinet namen destructief zouden uitpakken.

 

De economie kapot en dat om enkele grote der aarde te plezieren. Die 1 procent rijken personen hebben al over de rug van, de over het algemeen veel te slecht betaalde werknemers een vermogen behaald, net zoveel als de rest van de wereld samen.

 

Build Back Better betekent dus alle mensen op deze aarde gaan genieten van het vermogen van die ene procent rijken personen.

 

Nu is het zo dat alleen al dat de familie Rothschild een vermogen zou hebben, dat als men dat onder alle bewoners van deze planeet zou verdelen, dat iedereen dan met circa 78 miljoen dollar voldoende middelen heeft om te overleven.

 

Nemen we nog even de vermogens van

 

Billy Gates, in 2020 vlg. opgaaf 120 miljard maar heeft aan het corona vaccin al 180 miljard verdiend                              totaal 300 miljard

 

George Soros,                                                                           9 miljard

Jef Bezos,                                                                              200 miljard

Mark Zuckerberg                                                                   100 miljard.

 

Totaal dus meer dan 600 miljard. Delen we dat door het aantal bewoners van deze aarde (7,5 miljard) dan krijgt iedereen van hun nog eens 600 : 7,5 = ofwel een verdomd goed zakcentje.

Dus staat u een spaarpotje van 78 miljoen en meer dollars te wachten.

 

Beste lezer, denkt een van u nu écht dat we ooit de door ons gewenste en voor ons gunstige Build Back Better verkrijgen, doordat deze rijke mensen hun geld met ons delen.

 

Dat gelooft u toch echt niet. Nee, deze heren willen de absolute wereldmacht worden en dat gaat ten koste van uw vrijheid, gezondheid en geluk.

 

Men wil naar een robot-achtige samenleving waarin mensen verworden zijn tot wezens die slaafs opdrachten uitvoeren. Uw menselijkheid geofferd aan waanzinnige van geest.

 

Het Wordl Economic Forum is een zieke organisatie ten top. Daar zitten zieke geesten die onder het mom van een gespeelde Nieuwe Wereld Orde uw toekomst vergallen.

 

Dan lees je snel je post door en ziet de WHO-klokkenluider het volgende openbaart.

Zie link: waarin dus Bill Gates de pandemie maar wat graag in stand houdt.

WHO-klokkenluider
https://www.frontnieuws.com/who-insider-ontmaskert-gavi-bill-gates-voor-het-in-stand-houden-van-een-coronavirus-pandemie/

 

En dan lees je dat Henk Krol zich stevig heeft ingelezen in mijn columns en openheid verlangt van M. Rutte over Build Back Better.

Zie link: Henk Krol over Build Back Better
https://www.ninefornews.nl/build-back-better-onder-het-mom-van-coronahulp-wordt-nederlands-belastinggeld-gebruikt-om-democratie-af-te-breken/

Daarnaast zien we dat de CDC en WHO zegt dat mondmaskers geen enkele functie hebben.

Zie link: CDC zegt mondmaskers werken niet
https://www.ninefornews.nl/amerikaanse-rivm-mondkapjes-voorkomen-coronavirus-niet/

 

En toch blijft ons Kabinet ons gijzelen met mondkapjes en anderhalve meter waanzin maatregelen. Terwijl ons eigen RIVM ook al heeft gezegd dat het geen zin heeft.

Toch weer de die dwangmaatregelen door Kabinet Rutte. Dictatoriaal, niets meer niets minder. Gedragsdwang verandering.

De Oostenrijkse gezondheidseconoom dr. Gerhard Pöttler schrijft dat er feitelijk geen probleem is en was. Inzake gezondheid totaal niets, hooguit inzake bezetting in ziekenhuizen.

Gezondheidseconoom over corona
https://www.ninefornews.nl/deskundige-spreekt-duidelijke-taal-ons-gezondheidssysteem-is-nooit-in-gevaar-geweest/

Maar dan schaal je toch de zorg op en huurt andere IC-verpleegkundigen in.

 

De schaarste, geachte heer Diederik Gommers, heeft u over uzelf en het systeem zelf afgeroepen. Al tig jaren is bekend dat ziekenhuizen maar weinig besteden aan opleidingen of stageplaatsen. En als IC-verpleegkundigen zich gaan vervelen dan heeft u het als manager niet goed voor elkaar. Al zeker twintig jaar is het opleiden in ziekenhuizen een achtergestelde zaak.

 

IC-verpleegkundigen zijn prachtige opleiders voor andere afdelingen om daar het niveau naar een hoger plan te verkrijgen. Hoezo gaan ze zich vervelen. Als manager zou ik mijn personeel constant laten studeren en leren om zodoende de mens, maar zeker als persoon zich verder te laten ontwikkelen en als organisatie krijg je mensen die je overal met beleid kunt inzetten.

Maar feit blijft dat we bespeeld zijn met het woord corona zoals Dr. Scott Jensen al eerder zei en recentelijk weer verkondigd. Zie link: Dr. Scott Jensen
https://www.frontnieuws.com/dr-scott-jensen-who-bevestiging-we-zijn-allemaal-bespeeld-over-covid-19/

Nederland moet snel weer open en dat kan ook gezien het feit dat diverse Amerikaanse Staten, na voorbeeld van Senator Kristi Noem van de Staat South Dakota, de verplichting van de maatregelen direct stopt.

 

Zie link: Meer Amerikaanse Staten stoppen met Lock downs
https://www.frontnieuws.com/16-amerikaanse-deelstaten-volgen-nu-de-wetenschap-stoppen-lockdowns-en-mondskapjesplicht/

Kwalijke zaak blijft en is dat het een geplande pandemie is, dat blijkbaar in 2010 in het zakenblad Forbes heeft gestaan en in 2020 verwijderd is

Zie link: WHO plande al in 2010 de corona pandemie
https://www.frontnieuws.com/forbes-magazine-in-2010-waarom-heeft-de-who-een-pandemie-in-scene-gezet-en-waarom-is-dat-artikel-verwijderd/

Beste lezer, ons worden maatregelen opgelegd die zinloos zijn. Een virus laat zich niet vangen door een vaccin. Mensen die straks een vaccin hebben gehad zijn en kunnen net zo besmettelijk zijn als vóór de vaccinatie.

Dat volgens een voorlichtster van het CBG (commissie beoordeling geneesmiddelen) tijdens een persconferentie.

 

Zou u ziek kunnen worden, dan is een tablet stromectol al genoeg om daags er na weer normaal te functioneren. Een tablet kost 2,5 euro waarbij u wel even goed moet opletten hoe het bij u werkt. Maar mocht u corona krijgen, vraag uw huisarts om stromectol.

 

Zelf neem ik dagelijks 3000 mg vitamine C, 10.000 IE vitamine D en 40 mg zink.

 

Met mijn bijna zeventig jaar op de teller knuffel en geef ik handen aan iedereen die er voor openstaat.

Ik laat me bang niet maken door een virus dat al sinds 1890 bekend is en wel dagelijks muteert in een andere variant. De Boxmeerse, de Helmondse varianten zijn al onderweg.

 

De dood hoort nu eenmaal bij het leven en als de Schepper me ergens anders nodig heeft, om zijn verheven volk te informeren, dan zal ik met alle plezier daar mijn belabberde schrijfkunst tonen.

 

Want zoals in onderstaand video te zien is, wil ik zo niet door machthebbers behandeld worden. We zijn mensen en geen makke schapen. De tijden vanaf 1930 herleven weer waarin de mensen geknecht werd.

 

Echter, we kunnen er iets aan doen als u op 17 maart met uw gezonde verstand stemt en daarbij op partijen die ook tegen de corona maatregelen zijn. Anders wordt uw toekomst bepaald door de waanzin van de politiek. De beloftes van Rutte en Co kennen we zo langzamerhand wel.

Hoop geven en dezelfde dag weer zeggen dat de besmettingen weer zijn toegenomen.

 

Een oud gezegde die Rutte steevast toepast:
“Veel beloven en weinig geven, doet de gekken in vreugde leven “.

Zie link: Oostenrijkse politie arresteert vrouw, zinloos
https://www.frontnieuws.com/dit-is-niet-normaal-meer-coronapolitie-stort-zich-op-bejaarde-vrouw-en-voert-haar-in-tranen-en-handboeien-af/

Verbouwereerd roept mijn lief dat ze net een bericht leest dat de overheid deskundigen heeft ingeschakeld om de angst onder de bevolking te vergroten. Ontstelt en boos is ze.

 

Als ze van de zomer het programma onder leiding van Clairy Pollak – Het filosofisch Kwintet had gezien, waarin de Denker des Vaderlands Daan Roovers, toen al vertelde dat ze het OMT team had aangevuld en haar de vraag werd gesteld hoe de angst te vergroten.

 

Het middel was overvolle IC bedden zwaar aanzetten en op de TV brengen.

Hoe ziek kan een overheid zijn, dit alles middels een geplande strategie zijn volk te misleiden.

 

Regeren is vooruitzien, maar alles wat de politiek niet kan; is vooruitzien. Want als je had gezien dat deze pandemie er aankomt had je die zorg enorm opgeschaald.

 

Laat je niet de jeugd lijden en het MKB verzuipen.

 

Openheid is wat gewenst is.

 

Sjef Smeets

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en kloosterleerling

 

 

Terug naar boven