Een ramp voltrekt zich

Een ramp voltrekt zich…………

 

De verkiezingen zijn in aantocht en de media roeptoetert om andersdenkenden Kamerleden te verfoeien.

 

Maar wat blijkt nu ook weer. De grootste leugenaar, maar tevens wel de beste manipulator van Nederland, de heer Rutte, is vergeten dat hij met name vooral schuldig is aan doofpotten etc.

Hij laat andere ministers wel vallen voor zijn eigen positie en dat hij nu demissionair is, is een bewuste strategie van hem.

 

En de ramp is dat Rechtbanken geen rechtspraak meer kunnen doen, maar braaf naar de idiote wetten van Rutte moeten luisteren. Hoezo Trias Politica ?!.

 

Diverse ondernemersorganisaties zoals de Horeca, Viruswaarheid, Artsencollectief, Kermisexploitanten en Winkeliers en anderen hebben geprobeerd bij een Rechtbank hun gelijk te halen en iedereen die de Rechtspraak enigszins bestudeerd heeft weet dat dit een zinloze oefening is. Lees het verhaal van Prof. Mr. Twan Tak hoogleraar bestuurskunde en Staatsrecht en u weet waar ik het over heb.

 

Zelfs het wel meest integere Kamerlid dat er ooit heeft rondgelopen, te weten de Heer Pieter Omtzigt, is ook keihard in zijn analyse en zegt eveneens dat de Rechtspraak en de Raad van State grof gefaald hebben.

Lees het rapport van de toeslagenaffaire maar eens.

 

Als we de verslagen lezen van de topviroloog en vaccinoloog Geert vanden Bossche, als expert werkzaam geweest bij Bill Gates, dan zullen de gevaccineerde burgers dadelijk als zombies door de wereld gaan.

Oorzaak, uw DNA wordt middels een mRNA vaccin, zodanig verandert dat er diverse auto-immuunziektes zullen ontstaan.

Zie link: Geert vanden Bossche waarschuwt nogmaals
https://www.frontnieuws.com/viroloog-en-vaccindeskundige-vaccin-verandert-virus-in-oncontroleerbaar-monster/

En ja dat is weer kassa voor de farmaceuten. Bingo voor de grote jongens.

 

En laten we nu eens eerlijk zijn. De Overheid verbiedt natuurlijke medicatie in de vorm van vitamines en mineralen en gezonde voeding. Waarom is homeopathie in een verdomhoekje terechtgekomen ??.

 

Juist ja door toedoen van de farmacie die de politiek in de tang heeft. Rutte is de grote vriend van de farmacie en zijn handlanger de Jonge kwalificeerde een betrokken en bevlogen huisarts Rob Elens die voor zijn patiënten opkwam, maar door een omhooggevallen dwerg van een Minister, een Kwakzalver genoemd werd.

Een wetenschapper van Modernas Dr. Tal Zaks zegt zelf dat het vaccin een gevaarlijke manipulatie is van uw DNA. Zie link: Vaccin verandert uw DNA
https://www.frontnieuws.com/modernas-topwetenschapper-over-mrna-technologie-in-covid-injecties-we-zijn-eigenlijk-de-software-van-het-leven-aan-het-hacken/

Een ramp voltrekt zich…………

 

En een heel grote groep top-wetenschappers, waaronder de vermaarde Prof. Dr. Sucharit Bhakdi waarschuwen het EMA -Europees Medicijn Autoriteit- te stoppen met vaccineren, omdat het ongezond en uiterst gevaarlijk is.

Zie link: Artsen waaronder Sucharit Bhakdi waarschuwen voor bijwerkingen
https://www.frontnieuws.com/dringende-open-brief-van-artsen-en-wetenschappers-aan-europees-geneesmiddelenbureau-inzake-veiligheid-covidvaccin-code-van-neurenberg/

Waarom luisteren politici niet naar andere kennisdragers dan het zieke RIVM.

 

En voor de ondernemers onder ons waarvan velen in mijn blinde mail groep zitten is er nog iets om over na te denken.

 

De farmacie is niet aansprakelijke voor eventuele schade ontstaan na het vaccin.

 

Dan moet u onze eigen Overheid aanklagen en daarvan hebben we het afgelopen jaar met de Rechtspraak duidelijk gezien dat u achter het net vist en niets vergoedt krijgt. En laat u a.u.b. niet door de heer Rutte verteld worden dat hij u zal helpen.

 

Deze man heeft het woord Sorry, voor op de tong liggen maar het is niet gemeend en gespeend van enige oprechtheid.

 

Dat heeft u het afgelopen jaar duidelijk gemerkt. Alle maatregelen zouden beperkt toegepast worden, maar de slinkse man Rutte heeft het spel goed gespeeld en heeft u fijn aan het korte lijntje gehouden.

 

Als u echter straks toch ziek wordt en uw zaak moet sluiten, dan kunt u nergens iets verhalen.

Uw gezondheid vernield en uw toekomst verziekt en als klap op de vuurpijl laat uw verzekeraar u horen dat u nergens recht op heeft, omdat het vaccin een medisch experiment is en de risico’s derhalve voor u zelf zijn.

 

Zie link: Verzekeraars keren niet uit na vaccin
https://www.frontnieuws.com/covid19-vaccin-sterfgevallen-worden-niet-gedekt-door-levensverzekering-omdat-vaccinaties-experimentele-medische-interventie-zijn/

 

En dat we massaal door het RIVM bedonderd zijn, maakte de nummer 2 van het Forum van Democratie duidelijk in een overleg met van Dissel, de heer Wybren van Haga.

 

Zie link: https://dissident.one/2021/03/11/van-dissel-geeft-toe-dat-we-belazerd-zijn-ifr-van-corona-is-vergelijkbaar-met-de-griep/

 

Hoop dat u het schema van de afbraak van de zorg door Rutte ook in beeld krijgt. Dus het virus is geen probleem, maar wel het feit dat Rutte alles heeft kapot bezuinigd.

 

Belangrijker is dat hijzelf met een gevulde beurs naar de EU in Brussel rijdt, om daar de grote jongen uit te handen die over de rug van honderdduizend verpleegkundigen en andere hulpverleners, 265 miljard eurootjes aan de zuidelijke landen uitdeelt.

 

Maar een gepaste beloning voor verpleegkundige zit er niet in. Daar is geen geld voor. Hoop dat de verpleegkundigen op 17 maart niet vergeten wie hun vriend niet was.

 

Wat blijkt, het corona is niet meer dan een normale griep gebleken. Als we in 2018 ook de gekte hadden gehad om op griep te testen, zoals we dat nu met corona hebben gedaan, hadden we ook gezien en geconstateerd dat we meer dan drie miljoen besmettingen aan de normale griep in 2018 hadden gehad. Niets is zo gemakkelijk dan met name met cijfers goochelen.

 

Dat Nederlanders bij bosjes omvallen, dat hoor je natuurlijk niet in de media maar het vindt wel plaats en daar moet men maar eens over nadenken. Waar is de openheid van de politiek. Och ja dat kan niet, want Rutte is Doofpotten-Kampioen.

 

Nederlanders sterven bij bosjes
https://www.ninefornews.nl/nederlanders-sterven-bij-bosjes-na-coronavaccin-hang-dit-niet-aan-de-grote-klok/

 

En dat vaccin-paspoort was ook allang besloten al in 2014.

Zie link: https://dissident.one/2021/03/11/paspoort/

 

Als u weet hoe traag de Overheid normaal werkt, vraag het slachtoffers van de toeslagen-affaire maar eens, dan was dat vaccin-paspoort allang in kannen en kruiken voordat het corona ons bezighield.

Dus is het een geplande actie.

 

Het resultaat laat op zich wachten en als Hugo de Jonge zegt dat hij het vaccin niet gaat verplichten, dan moet u er achteraan luisteren.

Maar beste mensen, Hugo gaat mensen in de samenleving wel uitsluiten, omdat deze zich niet aan zijn handeltje wilden branden of ongeneeslijk ziek wilden worden.

 

We krijgen een tweedeling in de maatschappij en dat bevestig iemand in Israël die gewag maakt van de ziekelijke aanstaand tweedeling in haar land.

 

Zie link: Israëlische politica spreekt over tweedeling
https://www.ninefornews.nl/israelische-politica-slaakt-noodkreet-het-is-volslagen-gestoord-wat-hier-gebeurt/

 

Een ramp voltrekt zich…………

 

Sjef Smeets

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. Raadslid- lid Korps Rijkspolitie – Ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven