Hitler, lacht zich kapot. Zij, VS-UK-NL-Canada e.a. die hem in 40-45 bevochten, maken nu zijn idee af.

Hitler, lacht zich kapot. Zij, VS-UK-NL-Canada e.a. die hem in 40-45 bevochten, maken nu zijn idee af.

Noem het cynisme, sarcasme, maar als je het op de keper beschouwd doet de huidige Elite exact wat Hitler wilde, namelijk een groot Europa bouwen.

Maar dan nu bestuurd door de Amerikanen.

Dus als men Hitler zijn gang had laten gaan waren we dus al meer dan 80 jaar een groot Europa geweest. Maar dat zinde de heren in Amerika niet dus kwam men onder het mom van bevrijding Hitler verjagen.

Dat de Amerikanen niet wilden dat Hitler de baas over Europa zou worden was duidelijk. Die macht wilde de Overzeese Cowboys zelf hebben.

Maar thans trekken de Amerikanen wel alles uit de kast halen om de wereld te overheersen. Hoe ziekelijk hypocriet. Maar ach politiek en macht, hoe ziek kun je het hebben.

Namelijk de wereld gaat bestuurd worden door de WHO en het clubje van meneertje Klaus Schwab van het World Economic forum. Dus feitelijk een landgenoot van Hitler, een zeker heer Schwab neemt het vlaggetje over van Hitler.

De burger, en dan met name in ons geval de Nederlandse kiezer heeft hier nooit en te nimmer voor gekozen. Den Nederlander wenst soeverein te blijven en zelf zijn beslissingen te nemen voor de welvaart van ons eigen land.

Dat onze overheid deelneemt aan een organisatie die erop uit is om ons land over te nemen en te bepalen wat er hier met ons gebeurd is wellicht landverraad ten top.

Vrees dat als alle stukken openbaar zouden worden of zijn, dat de nederlandse burger snelrecht zal toepassen. En juist om dit te voorkomen verhult dit kabinet en deze politiek alles achter slot en grendel op basis van: het als geheim te bestempelen, want als dit alles naar buiten komt zijn ze als politiek zwaar de sigaar.

Dan is de Franse revolutie nog onschuldig vergeleken met wat dan plaatsvindt.

Het wordt ook steeds duidelijker dat we als nederland aan de Goden zijn overgeleverd. Verzoeken tot openbaarheid worden genegeerd en dat met behulp van bestuursrechters.

Klaus Schwab sprak de legendarische woorden: “You will own nothing, but will be happy”. Dan ben ik altijd snel met zo iemand klaar: Als meneer Schwab alles afgeeft wordt ook hij happy en zijn we van hem af. Maar dat wil het heertje niet.

Het Zwitserse onafhankelijke kanaal KLA.Tv maakte er een zeer duidelijke rapportage van en over. Zie link: https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=nl&id=26108&date=2023-05-21

https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=nl&id=26247&date=2023-06-06

Met elke stap gaan we sneller naar een volledige controle op wens van een stel zieke elite. Dan kan de AIVD me wel betichten van complot denken maar als Erik Akerboom, die ik al eerder uitnodigde voor een bak koffie en een stuk heerlijke Limburgse vlaai ten einde eens een andere kant van het verhaal te horen, een echte vent was dan las hij alles wat hij kon vinden om ons land te verdedigen tegen onrecht en landverraad door de politiek.

Waarom mag je geen andere mening hebben dan de politiek. Zijn we al zo ziek dat we dat niet meer kunnen hebben. Een afwijkende mening

De waarheid beste Erik zal altijd zegevieren, daar zullen echter weer tig-duizenden mensen hun leven voor moeten offeren.

https://dissident.one/complottheorie-bevestigd-coronahoax-was-om-eu-plan-uit-2018-om-burgers-te-markeren-wereldwijd-in-te-voeren#more-103859

Sinds 2001 na de aanslag heeft de VS meer dan 45 miljoen slachtoffers gedood en zijn tussen de 38 en 60 miljoen mensen op de vlucht geslagen.

Dat schijnt met dan in Europa normaal te vinden. Dat de revenuen bestaande uit asielzoekers onze kant opkomen, is deel van het plan van de VS om Europa om te vormen naar hun ideeën en Europa te destabiliseren.

Feitelijk is het een probleem dat juist door de Amerikanen is veroorzaakt. Amerika heeft meer dan 200 maal een interventie gepleegd om landen onder het mom van het brengen van democratie, een land binnenviel. Irak-Iran-Syrië-Afghanistan-Libanon, noemt u ze zelf maar verder op. Op internet staat een hele lijst met landen waar Amerika binnenviel, niet om de democratie te brengen, maar om het land leeg te plukken.

https://www.frontnieuws.com/amerikaanse-oorlogen-na-9-11-veroorzaakten-45-miljoen-doden-en-38-60-miljoen-ontheemden-blijkt-uit-onderzoek/

Nu dus de Oekraïne dat weer voor pure ellende zorgt. Het wordt hoog tijd dat de burgers weer het heft in handen nemen en politici zoeken die betrouwbaar zijn en geen dubbele agenda nastreven anders dan het geluk van de Nederlander.

Samen werken met andere conform het ooit zo mooie EEG-verdrag, maar verder niets. Geen duur overbodig EU-gebouw te Brussel, geen duur overbetaalde prutsers in Brussel meer die nederland naar de gort helpen.

Onze boeren behoren tot de meest effectieve ter wereld. Het verhaal van stikstof en Co2 is een politieke ziekte die alleen bestaat bij politici.

Juist de natuur heeft een tekort aan stikstof en Co2, dus stop met deze dwaling der hersens. Zo lezen we vandaag ook in het AD dat de windmolens op Zee het plankton vernietigen en dus het voer voor de dieren in Zee ook ten dode zijn opgeschreven.

https://www.ad.nl/binnenland/windparken-verstoren-groei-plankton-en-daarmee-voedselketen-op-de-noordzee~a448de67/

Maar ja, als je alles uit een op basis van fabrieksmatig gekweekt vlees de mensen moet verzorgen gaan we allen dodelijk ten onder. En och dat is juist de bedoeling van The Great Reset, terug naar een wereldwijde bevolking van 500 miljoen personen. Geloofd u het niet beste lezer, ff uw huiswerk doen en zoeken naar artikelen in de alternatieve media. Onze MSM is zo ziek en terminaal dat ze niet eens de kracht meer hebben, diepgaand onderzoek te doen om de waarheid boven tafel te krijgen.

Kritische journalisten zijn er nooit genoeg. En dat was ooit hun taak. Thans is hun taak het narratief van de overheid verkondigen.

Carola Schouten heeft het zo goed met ons voor: luister en huiver:

Zie link: https://www.youtube.com/watch?v=XiQ-1iyM1po

Zij is enthousiast over de Foodhubs die nederland gaat leiden. Die Foodhubs zijn ordinaire fabrieken waar op verdachte wijze voedsel wordt geproduceerd en als het aan de toekomstige leiders ligt gaan we aan de insecten. Chitine dat in insecten zit, is zwaar kankerverwekkend. Nu is dit kabinet wel een voorstander van veel troep in de voeding. Bisfenol – PEG – Aluoxide, zoetstoffen die de darmen aantasten, denk nog even aan de ammoniak in een bepaald koekje van een bekend merk.

Hoewel nu al vaststaat dat de mest die deze insecten afscheiden 25 maal slechter is dan de mest van koeien en varkens.(Symposium Wageningen)

We zullen hoe dan ook van het vlees af moeten.

Echter als we de experts moeten geloven is rood vlees onontbeerlijk voor de gezondheid van de mens. De wetenschapper Georgia Ede gestudeerd aan Harvard, stelt dat roodvlees een must is voor een gezond lichaam.

Zie link: https://www.youtube.com/watch?v=Ry0K1_MAqgI

Door mensen gezonde voeding te onthouden maak je ze vanzelf wel ziek.

Door ze te vaccineren maak je je eigen afweer kapot, hoewel ons al bijna 100 jaar wordt verteld dat een vaccin heilzaam zou zijn. Ja, voor de beurs van een farmaceut wellicht. Denk nog als kamerlid aan de toespraak van Prof. Dr. Peter Gotzsche die hij hield in uw Kamer. Hij sprak over de corruptie in de wereld der farmacie.

Afsluitend moeten we dus vaststellen dat de burger van nederland er niet meer toe doet, maar de politiek is leidend en dan met name een nieuwe variant van het systeem dat Hitler ooit wenste.

Hitler kwam ooit aan zijn einde, en zoals zo vaak zullen alle verkeerde leiders der wereld hun Waterloo ooit ervaren.

Veel van mijn leeftijdsgenoten (70+) zien het somber in voor de jeugd en hun kinderen. Echter deze beseffen nog niet in ruime mate hoe het spel der politiek verdwaasden voor hen zal uitpakken.

Tegen die tijd hoop ik in een ander Universum te verblijven en zal dan zachtjes meewarig mijn hoofd schudden over zoveel egoïsme, status en macht bij de leiders van de planeet Aarde.

 

Hitler, lacht zich kapot. Zij, VS-UK-NL-Canada e.a. die hem in 40-45 bevochten, maken nu zijn idee af. The Great Reset, heet het NU.

 

Uitnodiging voor de heer Erik Akerboom staat nog steeds.

Deze met illustratie: https://religieenpolitiek.blogspot.com/2023/06/hitler-lacht-zich-kapot-zij-vs-uk-nl.html

 

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Website: www.ziekvandepolitiek.nl

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven