RADELOOS, REDELOOS EN REDDELOOS NEDERLAND

Radeloos, Redeloos en Reddeloos Nederland

Nederland staat aan de vooravond van een teloorgang die geen grenzen kent.

Oorzaak een volslagen gebrek aan transparantie, eerlijkheid en rechtschapenheid veroorzaakt door de politiek.

Wat is er toch aan de hand met dit ooit zo mooie land waar het een genoegen was om te leven. Trots op onze burgers die samen een gemeenschap opbouwden om sterker te worden. De boeren waren onze trots en we wisten, zonder boeren geen voer, brood en gezondheid op het bord voor onze dagelijkse maaltijd.

Thans zien we hoe de huidige politiek leiders ons land de afgrond induwen. Ja met opzet zeg ik erbij. Als de politiek niet meer naar haar burgers luistert zijn we verworden tot een dictatuur.

Wat heb ik toch een medelijden met een Hans van Mierlo, die D66 oprichtte en zijn speerpunt was, transparantie en natuurlijk het referendum. Wat zal deze aimabele voormalige journalist zich in zijn graf omdraaien om te zien dat JUIST zijn partij Nederland vernietigd.

De huidige leden van D66, die feitelijk zijn geesteskind niet waardig zijn te dienen, zijn juist de grootste clan der dictators. Hans, sta op uit je graf en neem ze mee, ze zijn het niet waard jouw idealen te dienen.

Het polariseren is ook uitgevonden door de huidige politiek. Wie was het ook alweer die discrimineerde en de scheiding der volkeren liet ontstaan, oh ja die man die Deur voor Deur en Arm voor Arm de prik zou laten zetten. Toppunt van discriminatie, hoe ziek.

In 2020 heb ik het voorstel gedaan om twee manieren te testen inzake corona.

Je neemt 20 personen die het Zelenko protocol gebruikten en 20 personen de ziekenhuis methode. Na 14 dagen weet je welke het beste werkt.

Dat het RIVM, het OMT, die dit weigerden zegt genoeg over hun vakbekwaamheid en die is ronduit om te janken. Dit zijn geen experts meer die zich bezighouden met wetenschap, maar door de staat gekochte acteurs met een brevet van onvermogen zijnde hun wetenschap. Dankzij de Street University ben ik beter opgeleid dan deze gehersenspoelde acteurs.

Want als wetenschapper dien je elke mogelijkheid tot verbetering te onderzoeken en als je dat weigert of veroordeelt ben je de titel wetenschapper niet waard.

Als ik tegenwoordig een hoogleraar ontmoet en dat gebeurt best vaak, dan heb ik medelijden met die mensen, omdat ze vaak zo eenzijdig zijn opgeleid.

“Ze weten veel van iets, en niets van veel”. O.a. opgeleid door een bevlogen professor die de slogan had: Veel wat wetenschap is, is gebakken lucht gebaseerd op aannames en of subjectieve meningen.

Zelf ben ik een persoon die bij problemen, deze ook neer legt bij mensen niet uit het vak komende. Die hebben vaak een andere kijk op zaken die je het licht kunnen doen zien schijnen.

Daarom is het zo mooi dat Australië erkent en toegegeven heeft dat Ivermectine een zeer probaat middel was tegen corona. Hiermee is dus bevestigd dat de Code van Neurenberg is geschonden en derhalve alle leiders die ons aan de prik wilden hebben oorlogsmisdadigers zijn.

Ivermectine, had het gewoon uitgeprobeerd onder goede afspraken en objectief, dan had men niet die ellende gehad van onnodige doden en de vele doden die het vaccin nog gaan brengen.

https://www.frontnieuws.com/honderden-youtubers-die-tijdens-de-pandemie-covid-vaccins-propageerden-hebben-nu-turbokanker/

https://www.frontnieuws.com/probeer-niet-te-lachen-een-covid-uitbraak-vond-plaats-op-een-cdc-conferentie-met-994-van-de-aanwezigen-gevaccineerd/

https://www.frontnieuws.com/20-000-toename-van-netvliesschade-na-covid-19-vaccinatie/ Toename van 20.000%. Wow wat veel he, en dat komt niet door het vaccin. Aan m’n hoela wetenschappers acteurs.

Blijkbaar was een hoge dosis vitamine D3 ook een geweldige oplossing om corona te voorkomen.

Het dossier: Windmolens.

Zullen ons land in de vernieling helpen en dat is blijkbaar de opzet van heel wat topambtenaren en de politiek. Het blijkt dat windmolens de luchtstromen in verwarring brengen waardoor er droogte gebieden ontstaan.

Zie link: https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2023/windraeder-duerre/

Zie link: Windmolens veroorzaken droogte

https://dissident.one/2023/05/10/door-de-mens-veroorzaakt-studies-suggereren-dat-windparken-klimaatverandering-veroorzaken-zelfs-regionale-droogte/

Spreken we nog niet over de enorme milieuschade door de vrijkomende bisfenol en de gevaarlijke chemische troep die het omliggende land chemisch vernietigen.

https://www.ninefornews.nl/dit-is-het-belangrijkste-filmpje-over-klimaatverandering-dat-je-ooit-zult-zien-en-het-duurt-slechts-4-minuten/

Het asielprobleem:

Feitelijk is het een probleem dat juist door de Amerikanen is veroorzaakt. Amerika heeft meer dan 200 maal een interventie gepleegd om landen onder het mom van het brengen van democratie, een land binnenviel. Irak-Iran-Syrië-Afghanistan-Libanon, noemt u ze zelf maar verder op. Op internet staat een hele lijst met landen waar Amerika binnenviel, niet om de democratie te brengen, maar om het land leeg te plukken.

https://www.frontnieuws.com/amerikaanse-oorlogen-na-9-11-veroorzaakten-45-miljoen-doden-en-38-60-miljoen-ontheemden-blijkt-uit-onderzoek/

Dat brengt ons bij de oorlog in de Oekraïne. Dat de Amerikanen de Oekraïners helpt is geen vriendendienst, maar een regelrechte actie om hun land over te nemen. De vele miljarden die de Amerikanen aan Zelenski geeft zal door de burgers uit de Oekraïne met hun landgrond betaald gaan worden.

https://www.frontnieuws.com/wereldwijde-bio-oorlogsvoering-amerikaanse-biolabs-staan-niet-alleen-in-oekraine-ze-worden-ook-ingezet-in-afrika-en-azie-pacific/

Een idioot zadelt en heel land, zijn burgers op met ellende die zijn weerga niet kent.

Nu al heeft Monsanto al meer dan 40.000 hectare grond in de Oekraïne in hun bezit genomen. Er is maar een oplossing voor dit probleem. Alle landen trekken zich terug uit die landen waar ze belangen in hebben. Strepen de schulden tegen elkaar weg (ruimhartig) en gaan soeverein verder.

Laten de burgers weer zelf beslissen wat ze met hun landgrond willen doen. Maar duidelijk is dat buitenlandse inmenging van wie dan ook, uit de wereld moet.

Dat Nederland zich laat slachtofferen en wordt meegezogen in een oorlog die de onze beslist niet is.

Ooit zal blijken dat dit kabinet moedwillig hieraan heeft meegewerkt en de ellende zal eerder groter worden dan minder.

Wapens leveren aan een land zou moeten vallen onder de term terrorisme. Want je bespoedigt een nog grotere agressie tegen elkaar.

Veel ouderen, mijn leeftijdsgroep van 70+, zien het niet meer zitten hoe onze politiek dit land naar de kloten helpt. Slaafs achter de EU rennend die nog zieker zijn dan we hoopten. Drang naar macht status en geld is blijkbaar hun drijfveer en niet het geluk van de Nederlandse burgers.

Radeloos, Redeloos en Reddeloos Nederland

Eens zal de bom barsten en dan helpt geen gejammer van die politici die zich niets gelegen lieten aan de burgers.

Die dag is aanstaande, ook als je je oor bij de ouderen te luister legt. Verzorgingshuizen staan op de afbraaklijst, geestelijke gezondheidszorg, nog nooit zo hard nodig als thans wegens de vele verwarde mensen met als oorzaak corona en haar maatregelen, de mensen snappen het niet meer.

Men is klaar met de politiek.

Radeloos, Redeloos en Reddeloos Nederland

Het wordt tijd voor de eigen regie van ons leven en daarin is het politieke spel een gepasseerd station.

 

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Website: www.ziekvandepolitiek.nl

 

 

Terug naar boven