NIETS GELEERD

Niets geleerd?!

Hebben onze politici wel ooit iets geleerd vraag je je feitelijk af. Wellicht veel gestudeerd, maar niets geleerd is de conclusie. En wel op vele fronten van hun werk.

Mij is geleerd dat je vanuit alle hoeken van de cirkel om een probleem heen moet lopen, zodat je van alle 360 hoeken uit je visie kunt bepalen. In mijn raadsperiode zag ik feitelijk alle raadsleden alleen de aangeleverde informatie van het college te lezen en zelden dat iemand zelf onderzoek deed. Mij is geleerd veldwerk te verrichten, met de poten in de klei te leven en elk onderwerp te onderzoeken. Want circa 80 procent van de wetenschap is luchtfietserij.

Nemen we nu eens de opwarming van de Aarde zoals de politiek ons wil doen geloven, dat de mens daaraan schuldig is.

Wat blijkt: In het filmpje laat glacioloog Jørgen Peder Steffensen een ijskern zien uit de Vikingtijd. Die viel in de Middeleeuwse Warme Periode, toen het gemiddeld 1,5 graad warmer was dan nu.

In het filmpje laat glacioloog Jørgen Peder Steffensen een ijskern zien uit de Vikingtijd. Zie link: https://www.ninefornews.nl/dit-is-het-belangrijkste-filmpje-over-klimaatverandering-dat-je-ooit-zult-zien-en-het-duurt-slechts-4-minuten/

Het zal heel moeilijk zijn om te bewijzen dat de temperatuurstijging in de 20e eeuw door mensen is veroorzaakt of het gevolg is van een natuurlijke variatie, benadrukte Steffensen. “We zijn namelijk op het koudste punt in de afgelopen 10.000 jaar begonnen met meten.”

De voormalige astronaut, geoloog en Amerikaans senator Harrison Schmitt het zo treffend zegt: Zie link: https://twitter.com/wideawake_media/status/1647860188894953475?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1647860188894953475%7Ctwgr%5E5f73a6281d4c62a75d17601253f38dd654f51118%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdissident.one%2F2023%2F04%2F22%2Fde-wereld-begint-de-klimaatzwendel-te-doorzien%2F

Niet de mens is de oorzaak van de opwarming, maar het zonnestelsel. De mens heeft amper invloed op de natuur.

Als de Raad van State en de 1ste en 2e kamer zich beter hadden geïnformeerd dan had men dit kunnen vinden. Echter men blijft geloven in hun dromen en weigert andere info, dan de ambtenaren kunnen vinden.

Breng nog even de documentaire van Marijn Poels nog maar eens onder uw aandacht. Zie link: https://www.youtube.com/watch?v=7RgyLDVlAg4

De Belgisch wetenschapper/onderzoeker legt in een verhaal feilloos bloot dat de energie transitie gestoeld is op absolute domheid en het rendement ronduit verderfelijk slecht is.

Luk Adang geeft u een aantal bedenkingen mee, waaruit zal blijken dat de hele energietransitie een grote flop gaat worden, die de welvaart volstrekt onderuit haalt en de Nederlandse burger in armoede zal brengen, alleen omdat een aantal gremia niet naar de feiten en waarheden wil kijken of zelfs maar objectief wil onderzoeken.

Geestelijke armoede noemden we dat vroeger in onze opleiding. Niet verder willen kijken dan je neus lang is.

De Amerikaanse regering heeft 3.5 miljard vrijgemaakt om een project te realiseren waarbij Co2 uit de lucht wordt weggezogen.

Welke zieke geest kan dat nu doen. Zie link: https://dissident.one/2023/04/20/de-grote-satan-haalt-letterlijk-koolstofdioxide-uit-de-lucht-in-maffe-boze-opzet-om-al-het-plantenleven-te-doden/

Men wil hoe dan ook de mensheid uitroeien, want zonder Co2 heeft de burger nog slechts tien seconden te leven. Met een minuut is ie morsdood.

Ook een stel jonge uitvinders willen in Nederland zoiets bouwen.

Daar waar we allen kunnen zien dat Co2 een noodzakelijke brandstof is voor de natuur, wilt men dit gas dus uit de atmosfeer halen en daarmee onze voedselvoorziening om zeep helpen.

Kijk langs de Duitse autobahnen waar de bomen vlak langs de weg er beter bij staan, groener zijn met een vol bladerendek, dan hun soortgenoten een stuk verder weg van de autosnelweg. Niets voor niets spuiten kaskwekers er extra Co2 in om het gewas beter te laten groeien. En dan gaat een overheid dit gas uit de lucht halen.

Hoe ziek kan men zijn.

Niets geleerd?! Zoals blijkt, dus niets.

Afgelopen week trof ik een schrijven aan van een grote groep Nederlandse officieren die een duidelijk verhaal geproduceerd hebben die de politiek nu toch eens serieus moeten wegen. Zie link: https://carre.nederlandseofficierenvereniging.nl/carr-nr-3-2023/een-unprovoked-war

Niet Rusland is de agressor, maar het westen c.q. de NAVO en de EU.

Een stel Duitse generaals B.D gaven een lezing en plaatsen een oproep de oorlog te de-escaleren en de vrede weer te omarmen. U -politici- allen weet dat bij de val van de Berlijnse Muur er afspraken zijn gemaakt. Er zou niet naar het Oosten worden opgeschoven.

Poetin heeft de westerse wereld vaak genoeg gewaarschuwd niet verder zijn kant op te komen en wat deed de NAVO-VS-EU, juist een oorlog forceren, door telkens achterbaks landen om te kopen met smeergeld om zich aan te sluiten.

De ervaringen van alle generaals is groot en hun boodschap moet opgevolgd worden. Zie link: https://www.kla.tv/25926

Het platform UNSER MITTELEUROPE omschreef de wereld waarin China een grote jongen wordt, zie link: https://unser-mitteleuropa.com/peking-hat-eine-superwaffe-entwickelt-die-us-satelliten-wie-spatzen-abschiessen-kann/

De Chinezen hebben en hadden vrij snel in de gaten dat er een andere wereldorde zou ontstaan. Geen oeverloze sessies of wie wat op welke manier gaat doen. Chinezen heb ik leren kennen als zeer daadkrachtig als het om ontwikkelingen gaat.

Daar waar Chinezen binnen een aantal dagen een product kunnen componeren, daar heeft men in Nederland wel tien jaar voor nodig om tot een gezond en waardig besluit te komen.

Voorbeeld:

Jaren geleden ging een Gelderse ondernemer naar een nederlandse technische universiteit om een nieuw type dispenser te ontwikkelen. De professor nam het initiatief. Er moest eerst een marktanalyse gemaakt te worden, een haalbaarheidsonderzoek, technische analyse van het te ontwerpen product. Tijdspanne circa anderhalf jaar.

De ondernemer belde zijn bedrijfsleider in China op (had daar een productie-unit staan) en vroeg hem rond te kijken naar producenten die dit konden maken.

Binnen vier dagen zat men in China waar men vier bedrijven bezocht die dit mogelijk konden maken. De tweede dag had men beet en na een prototype dat men in twee dagen ontwikkeld had gaf de Nederlandse ondernemer een opdracht voor 150.000 units. Anderhalf jaar of een kleine week, klein verschil.

China ontwikkelt zich steeds meer en meer als een echte leider die rekening houdt met de behoeftes die een bevriend land vraagt. Scholen, ziekenhuizen, infrastructuur etc. worden gebouwd.

Amerikanen willen de macht via regime overnames en het veroorzaken van oorlogen.

Hebben na de 2e WW al 209 interventies gedaan met vele miljoenen doden. Irak-Iran-Syrië-Libanon-Afghanistan, vult u de lijst maar verder zelf in.

Echter, onze politici willen de waarheid niet onder ogen zien en blijven volharden in hun of haar domheid door niet met een open vizier en blik zaken eerlijk te behandelen.

Ga praten met Poetin en stop de levering van wapens en vermijd olie op het vuur.

Stop met de dwaasheid van een energie transitie en stap over op nieuwe vrije energie zoals waterstof. Die blijkbaar al voorhanden is

Niets geleerd?!  Zoals blijkt, dus niets.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven