RUTTE SLOOPT NEDERLAND, VEEL GESTUDEERD EN NIETS GELEERD

Rutte sloopt Nederland, veel gestudeerd en niets geleerd.

 Ik schrijf 1990. Het Ministerie van Economische Zaken propageert cradle to cradle.

Dat is een werkwijze waarbij je als producent rekening houdt met het product en het einde van dat product, opdat het in een later stadium geen belasting wordt voor het milieu.

Dit was het beleid dat werd toegepast. Na meer dan dertig jaar is er van al die plannen geen reet terechtgekomen. Wederom maakt men dezelfde fouten als vijftig jaar geleden. Veel gestudeerd, maar niets geleerd, is de harde conclusie.

De windmolens en zonnepanelen manie zal er toe leiden dat onze natuur volledig vernield wordt en dat op basis van domme politiek besluiten.

Kijk eens naar de samenstellingen van de leden van diverse gremia die daarover moeten beslissen. Hoofdzakelijk juristen en managers en zelden een techneut.

En als er al techneuten inzitten zijn ze redelijk gekapseld, m.a.w. geen mensen met een helikopter visie.

Zie de ziekte die windmolens heet, en de zonnepanelenweides, de parasiet.

Blijkt dus nu al dat windmolens veel schadelijker zullen zijn dan de politiek ons wil doen geloven. In mijn vorige column zagen we al dat de wereld der Zeedieren massaal zullen sterven. Oorzaak, het bisfenol en grafeenoxide die in windmolens verwerkt worden.

De Noordzee moet een Zee blijven en geen windmolenpark, waarbij de volledige leefwereld van de Zeedieren vernietigd wordt. Een lekker visje wordt ons daarmee voorgoed ontnomen.

Waarschuwing:

Men bouwt de Noordzee vol met windmolens. Een storm steekt op en een containerschip raakt op drift. Knalt tegen een aantal windmolens op en er ontstaat brandt. Explosie op explosie volgt en het water wordt zwaar verontreinigt en de chemicaliën branden op het water.

Dat is een niet te onderschatten risico en wij Nederlanders laten de politiek onze prachtige Noordzee totaal vernietigen. Zo ook een Raad van State die dit toestaat. Hoe ziek zijn we allen, dat we dit toelaten.

De voormalige astronaut, geoloog en Amerikaans senator Harrison Schmitt het zo treffend zegt: Zie link: https://twitter.com/wideawake_media/status/1647860188894953475?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1647860188894953475%7Ctwgr%5E5f73a6281d4c62a75d17601253f38dd654f51118%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdissident.one%2F2023%2F04%2F22%2Fde-wereld-begint-de-klimaatzwendel-te-doorzien%2F

Niet de mens is de oorzaak van de opwarming, maar het zonnestelsel. De mens heeft amper invloed op de natuur.

Zie link: https://www.climategate.nl/2023/04/hernieuwbare-energie-leidt-tot-vernietiging-van-natuur/

Dan is er een vent die Bill Gates heet en de zieke gedachte heeft een zonnescherm in het heelal te plaatsen, zodat de zon wordt geweerd en het daardoor niet meer zo warm wordt op aarde. Hoe ziek ben je als je vervolgens miljarden zonnepanelen plaats en naderhand een zonnescherm in het heelal plaatst zodat de panelen geen zon meer krijgen. Mag ik een teiltje hebben bij zoveel domheid.

Vervolgens zien we hoe Rutte nederland aan de afgrond brengt door het geweld in de Oekraïne verder op te voeren middels wapens.

De Oostenrijkse NAVO vertegenwoordiger zegt het klip en klaar: HET IS DE BEDOELING DAT RUSLAND IN 41 DELEN WORDT OPGEKNIPT.

Zie link: https://twitter.com/GunterFehlinger/status/1650968763552890883?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1650968763552890883%7Ctwgr%5Ea78f4000d2d1699279ad521660c76b21809509b1%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdissident.one%2F2023%2F04%2F28%2Fvoorzitter-oostenrijks-navo-comite-onthult-kaart-hoe-rusland-op-te-delen-in-41-nieuwe-landen%2F

Deze man heeft het IQ van een paddenstoel, sorry paddenstoel voor het vergelijk.

Als men in het westen denkt dat Poetin dit laat gebeuren is men dommer dan we het voor mogelijk houden. Als ik Poetin was en zo bedreigd werd was er maar een optie.

Als Rusland wordt vernietigd dan gaat de rest van de planeet ook aan gort. Dan nam ik als ik Poetin was, iedereen mee het graf in. Misschien niet leuk, maar zo werkt het wel.

Denk eens aan de vele slachtoffers die de vele Amerikaanse interventies op 209 plaatsen in de wereld aan mensenlevens gekost hebben. Daar hoort men niets over in onze media. Waar blijft de goede onderzoeksjournalist die zich niet de mond laat snoeren door de machthebbers.

Dus gaat en laat Rusland zich niet opknippen in 41 deelgebieden, maar gaat West-Europa als een afgefakkelde brandende kale vlakte haar toekomst tegemoet. Fijn he, wat een gaaf land zijn we toch geworden door de steunverklaring aan een oorlog, die de onze echt niet is.

Als de Amerikanen zo graag de boel willen verstoren, zoals ze dat ook in Libanon-Irak-Iran-Syrië-Afghanistan en op nog 204 andere plaatsen gedaan hebben, wij laten ons niet meer voor de machtspolitiek van de Yanks lenen. Punt.

In een uitzending van de Duitse zender Bild kwam het corona debacle aan bod.

Peter Hahne een zeer bekende schrijver en journalist was duidelijk in zijn uitspraak over de corona maatregelen. Luistert u even naar zijn betoog vanaf de tijdslijn 4.30.

https://www.youtube.com/watch?v=SakEeXeCWVM

Hij wacht op de dag dat de Duitse verantwoordelijke Lauterbach, de Duitse Hugo de J., uit de politiek met de handboeien worden afgevoerd en berecht worden.

Zijn opmerking is terecht, ook in Duitsland werden kritische artsen geweigerd. Je mocht alleen maar aan een praatprogramma mee doen als je het narratief van de overheid verkondigde.

De Zwitserse zender KLA.TV maakte een grondige reportage die de dood omvatte van 763 sporters en andere bekende mensen. Zie link:

https://www.kla.tv/Vaccinatieschade/25845&autoplay=true

Denk ik aan de zus van de vriendin van een sportmaat die binnen 24 uur na vaccinatie verlamd raakte. NU na meer dan bijna anderhalf jaar is een mooie sterke dame verworden tot een hoop ellende die zijn weerga niet kent. Nooit zal ze nog herstellen. Denk ik aan Fred, 71 jaar en voormalig conciërge, die zich het leven nam, omdat hij niet overweg kon met de waanzin van vaccinatie en lockdowns.

Denk ik aan het halfzusje van een kennis die zich het leven met 21 jaar nam, omdat ze niet tegen de lockdowns kon.

Rutte is een persoon, niet geremd door enige zelfreflectie, niet geremd door enige empathie. Alles om de macht en de status. Zijn eigen volk in ellende achterlatend maar bezig met een wereld die niet de onze is.

Wel poen voor een oorlog, maar geen geld voor de zorg, de ouderen, de jeugd, de Groningers, de Toeslagenaffaire, de verdwenen kinderen.

Rutte sloopt Nederland, veel gestudeerd en niets geleerd.

Het wordt hoog tijd dat de beerput volledig opengaat en we kunnen zien wie waarvoor verantwoordelijk was om er een punt achter te zetten.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

https://religieenpolitiek.blogspot.com/2023/04/neerlands-zwarte-bladzijden.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven