NEERLANDS ZWARTE BLADZIJDES

Neerlands Zwarte Bladzijden

Kijkend naar het handelen van onze politici kunnen we stellen dat nederland is afgegleden naar het niveau van een derdewereldland inzake openheid.

Waar is het mis gegaan, wat heeft ertoe geleid dat door de Burger gekozen volksvertegenwoordigers zich als dictators gedragen.

Waar is het mis gegaan dat een Overheid geheimen heeft voor haar Burgers.

Waar is het mis gegaan dat als een kabinet het niet wil dat er geen openheid komt, maar dat de overheid door rechters gesteund worden in hun opzet.

Wat is er aan de hand dat de talloze verzoeken voor een WOB-procedure deze telkens weer wordt geweigerd.

Wat is het toch dat politici ergens geen actieve herinnering meer aan hebben als hen dat uitkomt.

Wat is het toch dat het hele politiek klimaat er een van drang en dwang is ontstaan.

In een land waar de vrijheid van meningsuiting groot goed was, maar dat dit thans is verworden tot een van de zwarte bladzijdes.

Als het een kabinet te moeilijk wordt om openheid te tonen, dan verklaart men het tot een geheim stuk. Hoezo is iets geheim in een land waarin zij als volksvertegenwoordigers zijn verkozen en deze volksvertegenwoordigers alles achter slot en grendel willen houden.

Conclusie van het verhaal kan zijn, dat er sprake is van fraude en corruptie hetgeen in veel politieke klimaten voorkomt.

Welke belangen worden er geschaad als we volledig openheid geven.

Dan lezen we dat de AIVD moeite heeft met mensen die anders denken dan hetgeen de overheid wenst. Is het niet de kracht van andersdenkende om in een team alle belangen van de Nederlandse burger te dienen. Persoonlijk heb ik de AIVD in de persoon van Erik Akerboom uitgenodigd om ook de andere kant van het verhaal te bekijken onder het genot van een kop koffie en stuk overheerlijke vlaai.

Waar is het mis gegaan, dat de mensen in Groningen al te lang en te vaak hun recht niet haalden. Men houdt de burger aan het lijntje en hoopt dat deze opgeeft en zijn recht op zijn beloop laat. Daar hoopt de politiek op. Lang genoeg traineren en sarren zodat men opgeeft.

Zat gisteren aan tafel met een ondernemer die veel schade van de watersnood situatie in Valkenburg had ervaren. En volledig alles vergoed best jongeman, vroeg ik geïnteresseerd.

Nou Sjef de beloftes vlogen je om de oren maar de assurantiemaatschappijen en het kabinet spelen volgens ons onder een hoedje. Als je bijvoorbeeld 500 euro van een verzekeringsmaatschappij hebt gehad, krijg je niets meer van ons kabinet, zo spelen ze dat. Heb ik 10.000 euro schade en ik per ongeluk dus 500 euro compensatie van een verzekeringsmaatschappij krijg dan haakt de overheid volledig af en kan ik naar de resterende nog openstaande schade van 9500 euro fluiten.

Kabinet Rutte belooft veel en zegt dat ze hard werken, maar het komt neer op vele beloftes en nog meer tekortkomingen door de politiek. Conclusie was dat een overheid meer voor zichzelf zorgt dan voor haar burgers.

Op 14 april 2023 gaf Pieter Omtzigt een lezing over zijn bevindingen uit de politiek.

Zijn verhaal toont aan dat nederland beter een Zwartboek kan uitgeven met volledig zwartgelakte pagina ‘s.

Als de overheid zo in zijn maag zit met kritische mensen, toon dan als politiek lef door alles te openbaren. Maar dat durft, kan en mag men niet want dan zou blijken dat het hele systeem tot op het bot fraudeert en corrupt is.

Ook als raadslid heb ik het meegemaakt dat de raad over de vrijgave van een fors bedrag (2.4 miljoen) moest besluiten om grond aan te kopen. Achteraf bleek dat de grond allang was aangekocht voordat de raad er een zegje over mocht doen.

Hemeltergend dit te ervaren dat je als raadslid door een college volledig buiten spel wordt gezet.

Een voormalige wethouder informeerde me over de gang van zaken in een gemeentehuis en ook hij bevestigde deze handelswijze van de vijfde colonne ofwel het ambtenarenapparaat.

Veel wordt al besloten voordat de raad er iets over mag zeggen.

Neerlands zwarte bladzijden zullen de komende tijden verder gidszwart worden, omdat dus nu ook blijkt, met dank aan de rechtszaak die Robert Kennedy Jr. voerde tot aan het Hoogste Gerechtshof in Amerika, en hij deze zaak won en er geen beroep meer mogelijk is:

Conclusie van de Amerikaanse Rechters was dat het vaccin geen vaccin is maar een GEN-therapie. En dat is tegen de afspraken in, die in de Code van Neurenberg opgenomen zijn. Dus feitelijk zijn alle regeringsleiders die het vaccin zo gepromoot hebben, strafbaar en zullen dus berecht kunnen worden.

Deels snap ik dan wel dat de regeringsleiders niet willen dat het publiek, de burger dit weten en deze uitspraak niet mogen kennen, dus stigmatiseert de overheid de “Ongelovigen “tot de geuzennaam Wappie.

Ook de contouren van een Great Reset staan vandaag de dag gewoon op internet.

Met bewijzen en commentaren van de vinders van de Waarheid. Ook deze mensen worden verguisd.

Onze overheid is een gevaarlijk spel met de burgers aan het spelen. Dat dit een keer goed mis gaat zal u niet verbazen. De kruik gaat zolang te water tot hij barst.

En als de Kruik barst, is er geen redden aan meer voor de politiek en haar vazallen.

Als onze overheid goed functioneerde en bovenal eerlijk en oprecht was, dan waren er geen problemen.

Neerlands Zwarte bladzijdenboek krijgt er nog een hoofdstuk bij.

De klokkenluider John Perkins maakte een systeem openbaar dat ingewijden wel wisten. Zelf had ik ook al onderzoek in deze richting gedaan, hoewel summier maar het verhaal komt mij niet onbekend voor.

Beste lezer van deze column. Lees en beluister deze video eens en laat het op u inwerken. Zie link: https://www.youtube.com/watch?v=9ZwM8chAFg0

Een aantal vragen blijven staan:

  1. Waarom geen openheid over de contracten met de vaccinproducenten
  2. Waarom geen openheid over de gascontracten met het buitenland
  3. Waarom is Groningen nog niet opgelost
  4. Waarom is Valkenburg nog steeds niet volledig opgelost
  5. Waar zijn de kinderen gebleven van de Toeslagenouders
  6. Waarom is dat nog steeds niet opgelost de ellende van de Toeslagenouders.
  7. Door een tekort aan stikstof gaat er veel dood
  8. Door een gebrek aan Co2 groeit er straks niets meer.

Als we eerlijke en bekwame bestuurders hadden was dit deels nooit ontstaan maar zeker al lang opgelost.

Zoals een van de slimste mensen Albert Einstein ooit zei:

Diegene die het probleem heeft veroorzaakt, kan het probleem nooit oplossen.

Ook dit kabinet niet, hoewel ze zelf denken dat ze de kennis, kunde en de juiste grondhouding hebben.

Op alle drie de vlakken, schitteren ze in volstrekte Onkunde.

Nederlands Zwarte Bladzijden

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven