RAAD VAN STATE, EEN WANGERECHT

Raad van State, een wangerecht.

 Het hoogste rechterlijke bestuursorgaan is de Raad van State. Zij nemen besluiten die het land treffen of wel treffen.

De Raad heeft een adviserende, maar ook een rechterlijke functie.

Neem ik nu eens het stikstof debacle in de Nederlandse politiek dan kunnen we stellen dat de RvS niet een aanwinst is die het Nederlandse volk wenst.

Je zou van deze oudere wijze heren mogen verwachten dat ze de zaken goed op orde hebben.

En daar wringt bij mij de schoen. De RvS is een verlengstuk van het Kabinet en dat is een ongezonde dynamiek.

Nemen we nu eens exact het stikstof dossier. Als we zien dat de maatregelen die de RvS aan het Kabinet geeft voor het plaatsen van windmolens etc. dan zien we dat de Raad van State zich schuldig maakt aan de genocide van de Zeedieren der Wereld. Uit recente rapporten blijkt namelijk dat de windmolens verre van milieuvriendelijk zijn.

In de wieken zit zowel grafeenoxide als wel het zwaar kankerverwekkende materiaal Bisfenol. Zie link: https://www.almeredezeweek.nl/nieuws/algemeen/55607/zorgen-om-bisfenol-a-in-flevolandse-wateren

Patrick Moore oprichter van Green Peace trekt aan alarmbel, omdat er een oversterfte plaatsvindt bij Walrussen. De geplaatste windmolens verstoren het Sonarsysteem van alle Zeedieren en dan offert een Raad van State een hele wereld vol Zeedieren aan de gemeenschap om enkele plantjes op de Heide hun leven te geven.

Je zou het van oudere wijze personen verwachten dat men in deze zware materie zelf experts raadpleegt om te zien wat goed is voor het Nederig Land.

Zie link: https://report24.news/offshore-windkraftanlagen-umweltschuetzer-ignorieren-walsterben-zugunsten-gruener-agenda/

Als nadenkende burger vraag ik me werkelijk af welk een wetenschap daar op losgelaten is. Wetende dat niet de mens de oorzaak is van de mogelijke opwarming van de planeet, maar dat de planeet dit zelf veroorzaakt. Om u een idee te geven, piloten uit de luchtvaart zien dat de As van de planeet iets aan het draaien is. Iets van anderhalve graad UIT het lood. Vandaar

Wetende dat Nederig Land ooit onder een dik pak ijs lag. Wetende dat Nederig Land ooit een subtropisch klimaat had waarbij de Noordzee zelfs een water temperatuur van meer dan 30 graden kende.

Uit grondboringen in Groningen bleek dat we circa 30.000 jaar geleden zelfs een subtropisch klimaat in Nederland hadden.

De Nederlandse onderzoekster Petra Schoon van het NIOZ – Koninklijk Nederlands Instituut voor onderzoek der Zee, constateerde dat zelfs de Noordzee met een water-temperatuur van 30 graden miljoenen jaren geleden normaal was.

Zie link: https://scientias.nl/noordzee-was-ooit-subtropisch-en-zuurstofloos/

Dan kijk ik naar de these dat we het Co2 in Nederland volgens het zwabinet met meer dan 60% moeten reduceren. Dat het stikstof terug moet naar 0.07 gram per hectare.

Dan ga ik eens kijken naar het niveau van de leden van die Raad van State en wat blijkt, het zijn op een enkele uitzondering na allemaal juristen. Amper één techneut, althans dat hoop ik, een Ir. kan alle kanten op en hoeft geen aparte kennis te hebben in techniek. Liever generalisten dan specialisten.

Mag ik dan als generalist daar iets van vinden, namelijk dat de samenstelling van deze groep geen afspiegeling is van de maatschappij. Er zit in geen enkel gremium van de RvS amper een techneut. En als je over iets technisch moet oordelen dan dien je als RvS zelf het initiatief te moeten nemen om zaken naar juistheid een oordeel te adviseren.

Als de Raad van State daadwerkelijk een onafhankelijk advies moet geven, kan er maar een conclusie zijn: Die Vermaledijde Stikstofwet moet uit het wetboek.

Het is gestoeld op: politiek wensdenken en machtswellust van de coalitie.

Zoals zo vaak slaat het Kabinet weer volledig de plank mis. Hoe kun je besluiten nemen als je niet alle ins and outs kent. Als je niet tot in den treuren getest hebt of iets veilig is.

Elke ondernemer wordt geconfronteerd met wettelijke aansprakelijkheid als er iets op de markt gebracht wordt door die ondernemer, dat schade veroorzaakt. Dan sta je snel in het beklaagdenbankje, maar een overheid beschermd door de bureaucratie gaat weer vrijuit.

De Raad van State kan met de huidige informatie die haar o.a. op deze wijze bereikt niets anders doen dan de Stikstofwet onwettig te verklaren.

Hoe haal je het in je hoofd om de dierenwereld volledig om zeep te helpen. Eén kilogram bisfenol voortkomend uit de windmolens op de Noordzee is genoeg om meer dan 10 miljard liter water zwaar te verontreinigen. Dag lieve visjes, dag lieve Zeehondjes, dag lieve Zeepaardjes.

Hoe verklaren we het verontreinigende water dat de mens nuttigt, hoe verklaren we het voortijdig overlijden van vele Zeedieren. Helder toch.

Dan de reductie van het Co2 item. Als men daadwerkelijk het Co2 met 60% wil reduceren dan gaan de mensen op termijn vanzelf wel dood.

Juist in het jaar 2021, waar dus voorafgaand in 2020 door de lockdowns al veel minder Co2 uitstoot plaatsvond, zagen kwekers en hobby kwekers daar het resultaat van. Door een tekort aan Co2 bleef de productie van groenten en fruit enorm achter. Er kwam nog niet de helft uit onze kweekbakken. Minder bosbessen, minder witlof, boontjes, tomaatjes etc.

Om Co2 te reduceren is er een eenvoudige oplossing voor en dat is veel loofbomen planten. Zet er veel fruitbomen tussen en de mens heeft te eten. Maar geen zonnepanelenparken, hoe ziek kun je zijn.

Stop de plaatsing van zonnepanelen op weiden. Dat land heeft de Schepper ons gegeven, opdat de gewassen die wij erop kunnen verbouwen ons dienen om gezond te blijven. Met krekels, wormen en kakkerlakken ons voeden is buitengewoon misdadig, gezien onze afkomst.

Het wordt hoogtijd dat de Raad van State haar afkomst/doelstelling  herstructureert en zich gaat gedragen als de Redder van de Democratie.

Dus stoppen met de stikstofwaanzin en het achterlijke Co2 verhaaltje.

Als nadere informatie voor de leden van de Raad van State de volgende verhelderende “Bewezenschap”.

Oxford wetenschapper over de windmolens: zie link: https://dissident.one/2023/03/28/eminente-oxford-wetenschapper-zegt-dat-windenergie-op-alle-fronten-faalt/

Bekijk eens in alle rust de prachtige documentaire gemaakt door de Nederlandse Marijn Poels, een jongeman uit onze regio, die ons een spiegel voorhoudt hoe slecht we met de planeet omgaan. Zie link: https://www.youtube.com/watch?v=7RgyLDVlAg4

Het IPCC zegt in een verklaring dat de opwarming van de Aarde een politiek verhaal is en dat de Aarde er beter voor staat dan 100 jaar geleden: zie link:

https://www.climategate.nl/2023/01/door-de-mens-veroorzaakte-of-natuurlijke-opwarming-van-de-aarde/

Niet de mens en haar industrie is oorzaak van de opwarming, maar de natuur doet dit zelf. Een kleine 6000 jaar geleden lag Nederland zeker 3 meter hoog onder water. Zie link: https://dissident.one/2023/03/13/6-000-jaar-geleden-lag-de-zeespiegel-tot-drie-meter-hoger-dan-nu/

Recent bekend geworden alarmerende gezondheidsschades worden ook aan de windmolen toegerekend, zie link: https://www.hartvannederland.nl/nieuws/windmolens-niet-milieuvriendelijk

De Nederlandse beleidsmakers zijn het spoor volledig bijster.

Geschermd wordt met een stikstof en Co2 crisis die als we niets doen desastreus zal zijn.

Dat wij als mensheid deze planeet moeten koesteren is logisch. Maar dat we als een stel zwakzinnigen onze beleidsmakers volgen is ziek.

Met grote windmolenparken op Zee verstoren we als mensheid de habitat van de Zeedieren. Al tijden vroeg ik me dat af of dat onderzocht was, omdat de staanders van de windmolens het Sonarsysteem van de dieren in de Waterwereld verstoren en ja er kwam de bevestiging dat we alle Zeedieren aan het uitroeien zijn.

Beste leden van de Raad van State, ik nodig u van harte uit om eens om onder het genot van een overheerlijk bordje Cous-Cous (heerlijk Marokkaanse happen vol groentes) te nuttigen, deze zaak bij mij thuis in Boxmeer te bespreken. Een Brabants worstenbroodje is  Evenals de heerlijke Limburgse Erwtensoep, alles is bespreekbaar.

Raad van State, een wangerecht.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

Terug naar boven