EVEN GENOEG

Even genoeg.

 Beste lezer,

Ik zit er even doorheen. Doe even een stap terug om de accu weer op te laden.

Dat houdt voor mij in dat ik zo min mogelijk nieuws de komende tijd ga volgen.

Geen sites volgen, beslist geen NPO kijken, wat ik toch al sporadisch deed.

Mijn grote probleem is dat ik niet echt goed begrijp, waarom de meeste burgers zich zo door de politiek laten bedriegen.

Duidelijker kan het niet: de Pensioenen van de Kamerleden blijven bij de oude regeling, omdat het oude stelsel meer betrouwbaar is.

U als burger wordt een systeem ingeduwd dat uw pensioen een casino roulette wordt. Gokken tot er niets meer over blijft. En dat accepteren we gelaten met de stelling, je kun ter toch niets tegen doen.

Nee, op je luie reet blijven plakken…..

Dan de domheid inzake het stikstofbeleid. Zelfs onze nationale trut Eva J. zegt doodleuk dat boeren dan maar een anderen baan moeten gaan zoeken en dat zij klaar is met de dwarsliggerij van de boeren.

Zij zelf gaat wel gemanipuleerd voedsel bestaande uit insecten eten. Zij mag mijn porties allemaal hebben.

Als dit huppeltrutje der lichtgewichten eens haar werk naar behoren had gedaan had ze eerder haar jaarsalaris van 1.2 MILJOEN verdeeld onder de boeren. Maar och domheid kent vele gezichten, blond, felle ogen, beperkt intellect is er een van.

Slechts twee procent van de boeren is financieel onafhankelijk en de rest zit in de tang die het Kabinet samen met de Rabobank lang geleden hebben opgetuigd.

Oud-minister Mansholt vroeg ooit aan de boeren om meer te investeren om zodoende als Nederland meer te kunnen exporteren. Dat beleid gaat hun nu de kop kosten.

Stikstof en Co2 zijn uiterst noodzakelijk anders groeit er niets. En aan het klimaat kunnen wij niets doen, dat bepaalt de planeet zelf.

Nu blijkt uit diverse rapporten dat windmolens en zonnepanelen zeer schadelijk zijn voor de planeet en haar habitat. Echter toegeven dat de politiek verkeerd zit is niet aan deze groep bekrompen denkers besteedt.

Ook aan de echte wetenschappers denk ik met weemoed terug.

Denk even terug aan de tafel waarbij Rob Elens bij Jinek zat. De minachting van een Ab Osterhuis jegens Rob Elens is tekenend voor de ziekte die bekrompenheid heet.

De arrogantie is tekenend voor mislukte wetenschappers die deze term -wetenschapper- feitelijk onwaardig zijn. Een echte wetenschapper staat open voor elke andere benadering dan die van hemzelf.

Dat tekent een wetenschapper, niet een gedrocht dat anderen minacht.

29 juni gaan onze boeren weer de straat op en de enige oproep die ik doe, sta samen op en jaag deze maatschappij kapotmakende politiek het land uit.

Zo kan ik nog wel even doorgaan en dat is even niet de bedoeling.

U kent ook nog andere sites die de waarheid verkondigen.

Zelf ga ik er dus even uit- (hoop dat ik het volhoud) – en wellicht ziet u me weer na half of eind augustus.

 

Het ga u goed, blijf gezond en heb liefde voor elkaar. Luister en praat niet, er is al zoveel overbodig geluid.

 

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Website: www.ziekvandepolitiek.nl

 

 

 

 

 

Terug naar boven