POETIN versus RUTTES NAVO

Beste Kamerleden,

CC: Lezers en media.

Het zal u niet ontgaan zijn we zijn in oorlog met Rusland. Volgens Rutte is het ook onze oorlog, terwijl niemand dat wil, buiten de politieke elite.

Definitie van een Oorlog:

“Waarin jonge mannen die elkaar niet kennen, elkaar niet haten, elkaar vermoorden voor oude mannen die elkaar wél kennen en elkaar wél haten, maar elkaar niet vermoorden”.

De politiek laat zien dat ze hun haar/ zijn kinderen als eerste naar het front sturen en de politieke leden er strak achteraan om de lijken op te ruimen.

Rijst de vraag hoe kan dat nou feitelijk, Wie heeft er hier schuld en wie komt zijn afspraken niet na.

Het schijnt voor velen van U als Kamerlid niet mee te vallen zaken helder te zien. Of u steekt allen bewust uw tenger hoofdje in een pot grond, net zoals de beroemde vogel van het Struis-soort zijn de kop in het zand steekt.

In 2008 zei Fogh Rasmussen: We already decided in 2008 that Ukraine will join NATO.’ Aldus oud NAVO topman, Anders Fogh Rasmussen.

https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1761023024923336729?s=20

Dus het was een uitgemaakte zaak dat er een oorlog met Rusland zou komen. Zou wel eens willen zien als de Russen in Mexico of Cuba op de VS geplaatste en opgestelde raketten in de Yanks hun achtertuin zouden zetten. Dan was de wereld te klein. Zoals we dat nog kennen, Chroestsjov versus J.F. Kennedy uit de jaren ’62 en verder in het Cuba conflict. Een deel van u liep nog in de luiers en menigeen zat nog in de “piep”.

In 1989 maakte Rusland de grootste fout ooit door het westen te geloven dat men zich aan de afspraken zouden houden.

De afspraak was dat met de val van de Berlijnse Muur, dat de NATO geen inch richting Rusland op zou schuiven. De grens Polen was het territorium van de Russen. Echter in 1992, drie jaar na dato zaten de Yanks al in de Oekraïne, om daar onrust te veroorzaken en het Russisch systeem te ondermijnen. Diverse geheimdiensten kregen geld om de boel op te ruien. De politiek te ontwrichten.

Een zekere heer Arend Jan Boekestijn zei afgelopen week in het programma Vandaag Inside dat diverse geheime diensten Rusland moesten destabiliseren c.q. ontwrichten om Rusland op de knieën te dwingen.

Laat dat nu juist de oorzaak zijn van alle ellende en welk een domme uitspraak van de heer Boekesteijn. Blijft uit elkaars gebied weg. Punt.

Denk niet dat Arend Jan weet hoe trots Kozakken en Tsjetsjenen zijn, want die vechten al hun leven lang en strijd is hen met de borstvoeding al veelvuldig toegediend geworden.

Onze gepamperde Kamerleden zullen nog hard om hun moedertje blèren als deze Kozakken en Tsjetsjenen voor de deur van hun zwaarbeveiligd appartementje drie hoog op de deurbel drukt, zodat het deurkozijntje verwordt tot splinters ter grootte van een lucifer.

Leest u onderstaande linken maar eens dan kan er maar een conclusie zijn en dat is dat de NAO en de EU achter de tralies moeten.

https://www.solidair.org/artikels/oekraine-het-bewijs-dat-vs-en-europa-beloofden-de-navo-niet-uit-te-breiden-naar-het-oosten

https://www.dewereldmorgen.be/artikel/2023/10/06/de-uitbreiding-van-de-navo-betekent-de-vernietiging-van-oekraine/

https://nos.nl/collectie/13888/artikel/2414948-rusland-en-uitbreiding-van-de-navo-al-30-jaar-een-heet-hangijzer

https://nederlandseofficierenvereniging.nl/waarom-de-navo-uitbreiden-met-oekraine/

Dat Poetin dit niet pikt is logisch. Ook de Chinezen zullen dit nooit toestaan. Want stel dat het westen oprukt en Rusland opsplitst in 41 deelgebieden, zoals dat al helemaal uitgewerkt is, dan wordt het westen de buurman van China en dat zal China nooit toestaan, want die weten hoe onbetrouwbaar de Yanks zijn. Gelukkig ken ik een aantal burgers in de VS die er net zo over denken als deze auteur.

Ooit meegedaan aan een contest van de “Beste Chili con Carne” en laat me nou als burger de prijs gewonnen hebben en mijn chili door de aanwezige Amerikaanse in Brunssum gelegerde militairen die avond als lekkerste ervaren te hebben.

De kolonel die er zat heette net zoals ik Sjef maar dan op zijn Texaans Jeff. Fijne kerel.

Beste Kamerleden, er is maar een advies, heel snel stoppen met deze onzin en de afspraken uit 1989 opgemaakt bij de val van de Berlijnse Muur respecteren.

Als u een oorlog wilt, loop dan zelf de schuttersputjes in en laat u verrassen met het geweldige vuurwerk dat de Russen u cadeau doen. Genoeg voor vele jaarwisselingen, dat zal duidelijk zijn.

Zorg dat Rutte geen NAVO-baas wordt want dan zijn we de eerste waar die bom valt.

 

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

Terug naar boven