Tweedeling……………..

Tweedeling………….

 

Het Kabinet Rutte heeft er als geen ander voor gezorgd dat er een tweedeling in dit ooit zo homogene land, tot stand is gebracht.

 

Daar waar Rutte de heer Wilders ervan beticht heeft bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten, daar spant de heer Rutte als geen ander de Kroon van de Tweedeling.

 

Echtparen blijken in hun relatie strijd te hebben over het gevoerde corona beleid. Daar waar de een tegen is, is de ander een voorstander van het vaccin.

Daar waar families eerder als zeer hecht door het leven zijn gegaan, daar heeft het Kabinet Rutte er nu voor gezorgd dat deze families polariseren en elkaar niet meer treffen.

 

Het ooit zo mooie saamhorige Nederland, is verworden tot een ruzie-land.

 

De discussie tussen voor- en tegenstanders van het vaccin leidt tot polarisatie en dat leidt dan weer tot discriminatie. Feitelijk is het Kabinet Rutte de leider van het discriminatie peloton.

 

Op slinkse wijze heeft het Kabinet Rutte voor een zeer zieke tweedeling in de Nederlandse samenleving gezorgd.

 

Drogredenen zijn door politici goed te verkopen aan het slaafse volk: De Makke Schapen club”.

Maar ben je wakker en onderzoekend, dan zie je al vrij snel dat er een strategie achter zit om deze ooit zo fijne ploeg Nederlandse mensen uit elkaar te spelen.

 

Over een tijd hebben wij onze eigen genocide en dat uit zich in een groep mensen, die alle vrijheden hebben in alles wat de Hoge Heren uit Den Haag schikt en toestaat.

 

Bent u tegenstander van het semi verplichte vaccinatiebeleid en denkt u aan uw eigen gezondheid, dan komt u terecht bij een groep die geen vrijheden en toekomst meer bezitten, en dat zijn dus dan de Nederlandse Oeigoeren-concentratiekampen.

Daar waar het Westen hun pseudo-democratie hoopt/denkt te hebben, veroordeelt men de genocide die de Chinezen op de Oeigoeren toepassen.

 

Echter Rutte, doet niet veel anders met de Nederlandse samenleving.

 

Het ooit zo mooie saamhorige Nederland, is verworden tot een ruzie-land.

 

Ben je klimaatactivist of welke andere ploeg van demonstranten dan ook, dan mag je rustig met 6000 personen op de Dam demonstreren en komt zelfs de Burgemeester kijken zonder mondkapje en hoeft de onzinnige maatregel anderhalve meter afstand ook niet gehandhaafd te worden, en loopt de ME gezellig met je mee te demonstreren.

 

Ben je tegen de idiote corona maatregelen, dan word je op een gruwelijke manier door de ME in elkaar gemept. Dan mogen er opeens maar 200 personen op het Malieveld staan. Het Nederland van vroeger is verworden tot een in geestelijk opzicht armlastig vaderland, hetgeen feitelijk geen Vaderland meer is.

 

Als we toch een tweedeling in de maatschappij willen, heb ik een voorstel.

Net zoals de Amerikaanse Staat Texas, dat overweegt zich onafhankelijk te maken van de club van de Verenigde Staten van Amerika, stel ik voor dat we Nederland maar opdelen in het gebied van Boven de Rivieren en Onder de Rivieren.

 

Het Zuidelijke deel, daar wonen die mensen die voor een volledig vrijheid zijn en zonder een beperking van een vaccinatie-paspoort leven. Zich kunnen laven aan de genoegens van het Leven.

 

In het noordelijke deel plaatsen we de groep die zich wel aan de idiote maatregels van de Overheid wenst te houden.

Dat is de groep die de heren in Den Haag op schilden door de straten van Amsterdam en Den Haag torsen om hen te eren en de dankbaarheid van het Volk te tonen dat het zo ‘n perfecte leiders zijn.

 

Dan kunnen we rustig naast elkaar leven en niet meer door elkaar. De Noordelijke groep omarmt de kastijding van de politiek.

 

De Zuidelijke groep omarmt de vrijheid en het jolijt.

 

Het ooit zo mooie saamhorige Nederland, is verworden tot een ruzie-land.

 

Het Kabinet Rutte heeft op persoonlijke titel de polarisatie verheven tot discriminatie.

Dat men hun strategie met grof geweld verdedigt, werd enorm duidelijk toen afgelopen zondag op het Malieveld diverse demonstranten rucksichtslos door de Orde-troepen van het Kabinet Rutte in elkaar geslagen werden.

 

Daar waar Nederland altijd steevast riep dat de gezaghebbers in de Oekraïne de burgers het recht moesten geven om op het Maidan plein te mogen demonstreren, daar kan de Oekraïne nu Nederland wel aanklagen voor schending van de Rechten van de Mens.

 

Wat afgelopen zondag in Den Haag gebeurde heeft niets meer met het verbod te maken maar alles met machtsvertoon. Viruswaarheid vraagt aan Amnesty Intenational om een veroordeling van het geweld dat afgelopen zondag plaatsvond.

Zie link: https://viruswaarheid.nl/informeren/persconferentie-viruswaarheid-dinsdag-16-maart-2021/

 

Met dank aan de redacteur van de Vrijheidspreker voeg ik deze link in:

https://www.vrijspreker.nl/wp/2021/03/nieuwe-politie-taktieken/

 

Zie de ziekmakende beelden en het gedrag van de beschermers van de democratie, zoals dat staat op de website van de Politie. Zij beschermen de burgers en de democratie, hum.

 

Nogmaals kom ik terug op de beelden van afgelopen zondag. Zie link: Wappie rammen en 85-jarige doet haar verhaal.
https://jdreport.com/buitenparlementaire-onderzoekscommissie-politieagenten-in-gewetensnood-door-wappierammen/

 

We zullen de verhoren stap voor stap naar buiten brengen, en Nederland maximaal informeren, steeds weer, net zolang tot het geweld stopt!” reageert de commissie op social media

 

De Nederlandse agenten die deelnemen aan de ME, vraag ik oprecht om hier mee te stoppen. Dit is een diender onwaardig, dat hij zijn eigen volk in elkaar slaat. Bedenk dat er ooit een afrekening plaatsvindt, wanneer dan ook.

 

Bedenk dat als de volkswoede ooit ontploft, en dat gebeurt in elke samenleving dan ook, – bekijk de geschiedenisboeken maar – dan zult u berecht worden en zitten uw kinderen zonder een vader of moeder omdat U / jij op last van hogerhand erop los sloeg. Daar helpt de rugdekking door uw korpsleiding u dan niet meer, omdat die ook berecht zullen worden.

 

Kijk naar Duitsland waar de Hoofdcommissaris van Hannover zelfs de strijd staakte om tegen de burgers hardhandig op te treden. Hij werd ontslagen, maar wordt door de burgers in zijn bestaan nu ondersteund. Nu geeft hij lezingen over de fouten in het beleid inzake de corona maatregelen. Hij kreeg zelfs een woning aangeboden van een weldoener toen bleek dat hij ook nog eens uit zijn huis werd gezet.

 

Ook het ooit zo mooie saamhorige Duitsland, is verworden tot een ruzie-land.

 

Beste lezer, de frequentie van mijn columns gaat omlaag. Ik vrees dat Nederland weer met een Kabinet onder leiding van Rutte wordt opgezadeld.

 

Diverse strategisch posities heeft Rutte al ingenomen en hij zal die te allen tijde verdedigen, omdat als hij niet meer aan de macht is, zich zal moeten verantwoorden voor zijn dodelijk beleid. Niet alleen in fysiek, maar zeker in economisch opzicht.

 

Dan zal blijken hoe het RIVM op voordracht van enkele strategen de data aangaande de corona cijfers gemanipuleerd hebben en dat dit alles op zachte maar nadrukkelijke wens van de heer Rutte is gebeurd.

 

Dat Rutte zich nu naar het volk verontschuldigt dat hij fouten maakt die bij zijn baan horen, dat moet U eens bij uw baas proberen als heel de productielijn van uw bedrijf vastloopt, omdat u niet wilde luisteren naar de onderhoudsmonteur die zei dat u vaker moest oliën.

 

Rutte luistert niet naar zijn eigen volk de burger, maar naar de Globalisten in deze wereld, die de absolute macht willen hebben.

 

Lees mijn vorige columns en u weet waar ik het over heb en had.

 

Geachte agent, denk na en stop voor het te laat is. Ga iets zinnigs met uw leven doen en bescherm de burgers, zoals u dat tijdens uw, en in het verleden mijn opleiding, is geleerd.

 

Het ooit zo mooie saamhorige Nederland, is verworden tot een ruzie-land.

 

Tweedeling………….

 

 

 

Sjef Smeets

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

 

Terug naar boven