Vaccinazi-paspoort

Vaccinazi-paspoort……….

 

De bovenstaande term kreeg ik door van een oudere arts die op 17 januari 2021 in Den Haag door de ME in elkaar geslagen werd. Beelden van hem zijn nog te zien op diverse media.

Ook hij strijd evenals ik tegen de idiote corona maatregelen.

Heb deze man als een betrokken arts en burger leren kennen en beiden schaam we ons diep dat we in een land wonen, waarin ouderen demonstranten rucksichtslos in elkaar geslagen worden door de ME.

 

Hij maakt zich zorgen om de gezondheid van die mensen die later gevaccineerd gaan worden. De bijwerkingen die zich massaal voordoen, worden door het Kabinet en de media verzwegen.

 

Het vaccinazi-paspoort is al door de EU goedgekeurd en dat is niet zo verwonderlijk omdat de EU gretig meewerkt aan het verder onderdrukken van haar burgers.

 

Op deze wijze van controle raken we verzeild in een wereld van digitale concentratiekampen, omdat men u 24 uur per dag en alle dagen van het jaar op de millimeter nauwkeurig kan volgen. Daarmee offert de bevolking haar, de door onze ouderen zwaar bevochten vrijheid, weer in.

 

Als men verder de handboeken van de Globalisten bestudeerd dan gaan we naar een maatschappij toe waarin uw bezit zoals uw huis, uw zaak, uw toekomst opgeofferd wordt aan de machtigen der Aarde, zoals de heer Bill Gates en zijn kornuiten.

 

De afgelopen Tweede Kamerverkiezingen waren al door Rutte gewonnen voordat hij aan de strijd begon.

 

Verbaasd om zoveel manipulatie kun je haast niet meer zijn. Iedereen die de wereld in de politiek wel een beetje doorziet wist dat Rutte zou winnen, links of rechtsom.

De reden daartoe is ook niet moeilijk te begrijpen, want stel dat hij weer een normale burger zou zijn geworden dan is het spel der Gerechtigheid op de wagen.

Dan zouden veel mensen hem aanklagen en dan helpt zijn politieke onschendbaarheid niet meer.

 

Dan zou blijken hoe hij de cijfers van het RIVM met opzet tot Staatsgeheim heeft besloten, zodat andere niet zouden zien welk een smerig en rot spel er is gespeeld over de ruggen van MKB Nederland en haar burgers.

 

Want laten we eens nadenken. De vele beloftes die door Rutte zijn gedaan en niet zijn nagekomen zouden al voldoende stof moeten hebben gegeven om de man in de kerkers te plaatsen.

 

Dat er dan nog mensen zijn die op hem stemmen, hebben blijkbaar een kort termijn geheugen.

 

Een korte lijst:

 

 1. Groninger aardgas
 2. Deelname in het Midden-Oosten en steunen van rebellen
 3. Verzwegen bombardement waarbij 70 burger slachtoffers vielen.
 4. Toeslagenaffaire voor ouders
 5. Bonnetjes affaire Opstelten en Teeven.
 6. Het niet verstrekken van de cijfers van het RIVM
 7. Het niet openbaar maken van de overeenkomst met de farmacie en hun vrijstelling van schadeclaims
 8. Geen geld meer naar de Grieken en we trokken weer de beurs
 9. Geen geld meer extra naar de EU
 10. Recent 265 miljard aan de EU weggegeven
 11. Verplegend personeel in de steek gelaten
 12. Politie mensen aan het lijntje gehouden.

 

En dan stemt Nederland op de grootste belofte maker die geen enkel respect voor de honderdduizenden slachtoffers heeft. Echt onbegrijpelijk, tenzij je weet dat dit een uitslag is die de wereldspelers zoals een Klaus Schwab, het brein achter deze pandemie, en Rutte de zaak zo heeft gedraaid dat hij er weer zit.

 

Zoals laatste iemand een mooie opmerking maakte over de spelers van The Great Reset.

Hitler noemde hij een koorknaapje, vergeleken bij de machthebbers die nu aan het roer willen komen. Feitelijk klopt dit, want Hitler was alleen en knettergek en nu hebben we wel meer dan 100 Hitlers in de wereld, die heel de planeet willen beheersen.

 

Aan elke beschaving komt ooit een eind en het tijdperk van onze periode op deze planeet, is thans aangebroken. Deze beschaving gaat zijn ondergang digitaal tegemoet en daar kan alleen de burger een stokje voor steken en de politiek de deur uit doen en het gezonde verstand weer terug.

 

Vaccinazi-paspoort……….

 

Sjef Smeets

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – Ondernemer en klooster leerling.

Terug naar boven