Het einde…………

Het einde………..

 

Afgelopen woensdag is wel de meest treurige dag der eeuwen geweest.

Een deel van de bevolking stemde ervoor om aan het einde te beginnen, en de deur open gezet te hebben voor een nieuwe, maar verkeerde politiek.

 

Blijkbaar is Nederland blind en doof en stemde men op partijen die het begin van het einde van een de voor ons zo mooie Nederland zullen inluiden.

 

Namelijk de twee meest ingevoerde mensen bij het WEF zijn zowel de heer Rutte als mevrouw Kaag. Beiden zijn voorstander van een Build Back Better waarbij u het slachtoffer wordt van hun daden.

 

Beiden gehoorzamen aan de Globalisten en wel slaafs.

 

Het liet me denken aan een uitspraak van de Franse grote baas van het bedrijf Nestlé die voor iets van twee jaar geleden zei dat WATER geen recht voor de mens is, maar dat de firma Nestlé de alleenheerser van het water zou worden of zijn.

Daaruit bleek dus al dat er bedrijven waren die voor een monopolie gingen en zodoende de macht over de wereld eisten.

 

U moet eens goed naar dit filmpje kijken, dan gaan u misschien de ogen open. Hij staat / stond op YT maar ook op commonsense.tv

Zie link: https://commonsensetv.nl/docu-een-totaalplaatje-van-the-great-reset/

 

Met dank aan de redactie van Commonsensetv.nl

 

Steeds meer mensen staan op, maar persoonlijk twijfel ik dat het nog niet te laat is, maar wel twaalf uur. Want zelfs veteranen en verpleegsters kwamen afgelopen weekend tot een gezamenlijke bescherming van de burger demonstranten.

Echter ze werden als slachtvee behandeld en in bussen afgevoerd.

Zie link: https://www.ninefornews.nl/zorgmedewerkers-verenigen-zich-en-laten-hun-stem-horen-wij-maken-ons-zorgen-over-dit-beleid/

 

De beelden van die demonstratie kunt u zelf vinden op YT.

Maar ook op dit kanaal, zie link: Agenten spreken zich uit
https://jdreport.com/onthullend-vier-agenten-pikken-het-politiegeweld-en-korpscultuur-niet-langer/

 

https://www.blckbx.tv/videos/ik-kan-niet-meer-stil-zijn-de-video-die-velen-tot-tranen-roerde

 

Verder blijkt dat vaccineren totaal geen enkele zin heeft, want ondanks dat we al maanden door de Overheidsmaatregelen worden geknecht, is er geen verbetering te bespeuren. Mondkapjes zouden uw beschermen, terwijl men zei dat ze schijnveiligheid geven en niet werken. Ondanks een avondklok en andere onderdrukkingstechnieken, werkt het virus zoals normaal in deze tijd van het jaar rustig door.

 

Zelfs daar waar gevaccineerd wordt stijgen de besmettingen zelf harder dan elders.

Zie link: Vaccin verergeren ze pandemie
https://www.ninefornews.nl/binnen-enkele-minuten-verwijderd-door-youtube-het-vaccin-veroorzaakt-de-echte-pandemie/

 

Echter daar waar wij als burgers strikt moeten gehoorzamen, daar hebben de fractieleiders maling aan de mondkapjesplicht. Deze video moet u eens bekijken en let even op de Jesse Klaver die iedereen wijst op de mondkapjesplicht, omdat er blijkbaar gefilmd wordt. Mag ik even kotsen van zoveel hypocriet gedrag. Wel anderen bekeuren en een strafblad aanbieden maar zelf, ho maar.

Zie link: Bewindslieden lappen de mondkapjes aan haar laars
https://jdreport.com/the-day-after-beelden-partijleiders-laten-zien-wat-ze-nu-echt-vinden-van-corona-en-mondkapjes/?utm_source=webpushr&utm_medium=push&utm_campaign=108798

 

 

Met dank aan mijn goede vriend Ton deel ik met u een overzicht over de sterftecijfers in diverse landen.

Afbeelding

Zoals u kunt zien werkt hydroxychloroquine prima en zeker als men dit doet in samenhang met de middelen zoals azitromycine en natuurlijk de echte viruskiller het zink. Want zonder zink werkt het wel, maar niet zo goed.

 

En als al die verpleegsters en artsen die niet begrijpen dat de burgers zich niet aan de maatregelen houden, een publieke oproep in het AD doen om dat wel te doen, nu eens de helderheid van geest bezaten om het midel HCQ met Azitromycine en zink eens zouden toepassen in de eerstelijns, bij de huisarts dus was er zelden iemand in een ziekenhuis belandt, laat staan op een IC-bed. Zoals een paar verpleegster slaafs naar het Kabinet luisteren kan ik er wel meer vinden dat het anders kan en moet.

 

Hieruit blijkt toch wel dat de indoctrinatie en de angst-aanjagerij enorm zijn best heeft gedaan

 

Als het RIVM en de IGJ -inspectie gezondheidszorg en jeugd – die de huisarts Rob Elens en vrienden van het Zelenko protocol willen vervolgen, omdat ze dit middel aan hun patiënten geven. Beide partijen RIVM en IGJ zijn al jarenlang niet meer betrouwbaar en oprecht en eerlijk.

 

Dat ons Kabinet hier niets van wil weten is gelegen in het volgende. Als er een medicijn is, dan mag er volgens diverse afspraken in de wereld, geen vaccin ontwikkeld worden.

Dus wat doet Rutte en Co zoals het RIVM en de IGJ, men wijst dit werkzame middel af, bagatelliseert het als kwakzalverij en maakt daarmee de weg vrij voor de leveranciers van het vaccin.

 

Terwijl er wel tientallen rapporten zijn die de werkzaamheid van hydroxychloroquine bevestigd hebben.

 

De farmacie heeft alle leiders van de wereld gegijzeld en dat is gewoon een kwestie van voldoende geld pompen in het lobbywerk bij diverse sectoren en natuurlijk de media. Omkoping is algemeen in de medische wereld. Gelukkig zijn er ook die er niet aan mee doen.

 

Dan lees je in het AD dat de inspectie dit groots aan gaat pakken, maar als u denkt dat de media nog onafhankelijk is, dan piest u naast het potje. De media is gekocht en dat zal ooit blijken als de waarheid boven tafel komt.

 

Ik verafschuw elke vorm van geweld, maar Nederland zal toch echt de strijd fysiek moeten aangaan om onze vrijheid terug te krijgen. Dat laat ik maar de jeugd over dan dat ik met mijn bijna zeventig jaar nog de barricaden op ga.

 

Miljoenen hebben in ’45 voor onze vrijheid hun leven gegeven, met een paar gerichte acties is Nederland weer van ons en is de politiek een gepasseerd station.

 

Die beker van de vrijheid moet de jeugd maar zien te veroveren.

 

Het einde………..

 

 

Sjef Smeets

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. Raadslid – lid korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

 

Terug naar boven