Het Licht gezien……….

Het licht gezien……

 

Maar de lamp in uw bedrijf gaat uit.

 

Van de week gaf de heer Gommers in een radio-interview bij BNR-radio toe, dat men inschattingsfouten heeft gemaakt. Dat men in plaats van de burgers op te sluiten en de anderhalve meter maatregel toepaste, het beter was geweest als iedereen lekker naar buiten was gegaan en samen had gesport.

 

Voor de helderheid plak ik het stuk dat ook op de NOS is gepubliceerd hierin.

 

8 uur geleden

Diederik Gommers: corona-aanpak kabinet was niet goed, ‘je moet juist naar buiten’

Het kabinet had in zijn corona-aanpak meer nadruk moeten leggen op gezond leven, heeft OMT-lid Diederik Gommers gezegd bij BNR. Volgens hem is er een verkeerde keuze gemaakt door het accent te leggen op thuisblijven en op anderhalve meter afstand houden.

Hij erkent dat hij er zelf ook schuldig aan is. “Misschien had ik harder moeten roepen, maar eigenlijk hadden we sporten en naar buiten gaan meer moeten stimuleren en dat dat de eerste maatregel had moeten zijn in de versoepelingen”. Volgens hem is het altijd goed te bewegen, goed te eten, goed te slapen en wat af te vallen, en werkt dat ook preventief.

“Je moest vooral binnen blijven, maar je moet juist lopen, naar buiten en zorgen dat je voldoende stappen hebt gezet; iedereen doet dat op zijn eigen manier. Ik had liever gezien dat jongere én oudere mensen langer hadden doorgesport in de buitensituatie. Gelukkig wordt het nu weer wat mooier weer en wordt dat ook weer wat aantrekkelijker.”

Diederik Gommers ANP

 

Tja, dan denk ik beste Diederik, je hebt een heel land verkeerd geïnformeerd en geadviseerd en dat op basis van je studie, dan is het ronduit slecht gesteld met het opleidingsniveau in Nederland van met name medische wetenschappers.

 

Of spelen er toch weer belangen mee van de politiek inzake The Great Reset en heb jij Diederik Gommers, je wel erg simpel en sneu voor hun karretje laten spannen.

 

Ik volg al jaren de medische wereld en constateer en weet met 100 procent zekerheid dat medische wetenschappers gekocht zijn door de farmacie. Die bevestiging kreeg ik ook van twee medische wetenschappers die me bevestigden dat wetenschappers veelvuldig omgekocht worden, OOK IN NEDERLAND.

 

Een hoogleraar heeft me dit persoonlijk laten blijken.

Gekochte wetenschap failliet, de column van 7 maart moet u nog maar eens lezen.

In die column die ik op 7 maart naar alle leden van zowel de 1ste als 2e Kamer heb gestuurd, is er zegge en schrijven niet één Kamerlid geweest die er een mailtje aan wijdde met de vraag voor nadere informatie. Vooral de VVD – CDA en D66 gaven geen krimp.

 

Beste lezer, dat zegt me al genoeg. Men wilt / durft hoe dan ook niet in te gaan tegen de dominantie van de farmacie. Deels begrijp ik dat als geen ander. Namelijk de grootaandeelhouder van onze Centrale Nederlandsche Bank is ook eigenaar en geldschieter en de grote man achter de farmacie reuzen. De familie Rothschild uit Amerika.

 

En daar Nederlandse politici zich altijd als een schoothondje gedragen bij diverse Amerikaanse Presidenten, kun je van onafhankelijkheid niets bespeuren.

Maar moet de Nederlandse burger daar voor bloeden en wel zodanig dat heel het land kapot gaat.

 

Rutte heeft daar als geen ander alle verantwoordelijkheid voor, dat hij ons Land heeft verkocht.

 

Ik verwijs u toch weer even naar deze link: https://commonsensetv.nl/docu-een-totaalplaatje-van-the-great-reset/

Zie hoe een aantal grote jongens uit de TECH-wereld de macht in handen willen krijgen en dat gaat ze ook lukken als u niets onderneemt.

 

In het hele bedachte systeem zal het MKB niet meer bestaan. Waarom vraagt u zich af. Het antwoord is nog simpeler dan het feit dat twee sneeën brood een boterham zijn, namelijk de grote man achter AMAZON de heer Jeff Bezoss heeft er alle belang bij dat heel het MKB kapot gaat en dan is hij de wereldleider van alles wat er te koop is.

 

Jeff Bezoss heeft fors geïnvesteerd in de ontwikkeling van een vaccin en dat samen met een heer Suikerberg – Mark Zuckerberg. De heer Bill Gates heeft er tientallen miljarden ingestoken om ons periodiek te vaccineren.

Dit trio met nog een aantal andere grootverdieners in de wereld, willen de totale macht.

 

Dat brengt me zijdelings weer even terug naar een eerder onderzoek dat ik gedaan heb inzake gezondheid. Medicinale Cannabis wordt door onze Overheid als kwakzalverij afgedaan, maar lees eens dit oud nieuws, zie link:

Cannabis werkt wel.
https://niburu.co/gezondheid/488-cannabis-remedie-tegen-kanker-regering-weet-het-al-36-jaar

 

Ook het in Georgië zo gangbare Bacteriofagen, dat beter en gezonder werkt dan de chemische antibiotica, is door ons RIVM tot verboden gebied verklaard. En als men het als eens toestaat dat er mee geëxperimenteerd wordt, dan worden de testresultaten wel weer zodanig aangepast dat het alleen maar kwakzalverij is.

 

Dat het RIVM de NHG en de LHV zich schuldig maken aan kwakzalverij moeten we vrij normaal vinden, het liefst nog bewieroken. De belangen en het spelletje van elkaar te vrind houden is op dat niveau normaal, ondanks dat je daar een hele economie voor opoffert.

 

De Lock downs waren al in 2013 voorspeld, zie link:
https://dissident.one/2021/03/21/rockefeller-document-uit-2013-voorspelde-wereldwijde-lockdown/

 

Mooi is het dan ook om te zien dat een arts Brian Tyson al meer dan 5000 patiënten met Hydroxychloroquine – azitromycine en zink, ofwel het Zelenko protocol, heeft behandeld en dat van die 5000 patienten er zes naar een ziekenhuis zijn overgebracht, waarbij er twee zijn overleden. Dat is een sterftecijfer van 0.02 procent.

 

Zie link: Arts geneest 5000 patiënten met HCQ en azitromycine
https://www.ninefornews.nl/deze-arts-genas-5000-coronapatienten-met-hydroxychloroquine/

 

 

Dat is, beste Hugootje wel het beste bewijs, dat het Zelenko protocol perfect werkt

Dan is jouw gepruts, beste Hugootje met cijfers boven de 1 procent wel enorm stuitend en vermoord je liever je eigen volk, dan dat je deze beschermd.

Men pleegt genocide en vindt dat ook nog eens doodnormaal.

 

Dat vaccins eerder de dood veroorzaken, dat mag niet naar buiten worden gebracht en iedereen die dit tegenspreekt is een afvallige in de ogen van ons Kabinet.

 

Dat er doden vallen zegt deze verpleegster wel, zie link: Gevaccineerde verpleegster ontwikkeld een ziekte.
https://www.frontnieuws.com/covid-verpleegster-krijgt-bells-palsy-na-het-pfizer-covid-19-vaccin/

 

En de Staat Florida heeft bewezen dat als je de zaken net zo aanpakt als met een normale griep, dat er dan feitelijk niets aan de hand is. Echter het spel is op de wagen en nu stoppen en sorry zeggen zou het einde van Rutte spel betekenen. Omdat men daar zo bang voor is zal men met straffe hand de burger intimideren en in elkaar slaan, ook als het recht op demonstratie een feit is.

 

De EU-dictatuur is een keihard feit. Vaarwel democratie.

 

Florida minder doden en geen Lock down
https://www.ninefornews.nl/florida-minder-doden-zonder-lockdown-ik-had-gelijk/

 

Een Canadese arts Mark Trozzi gaat de barricaden op en spreekt zich uit, zie link:

Canadese arts getuigd.
https://www.ninefornews.nl/moedige-getuigenis-canadese-arts-dit-is-de-pandemie-van-de-oligarchen/

 

Steeds meer wetenschappers beginnen het te zien en fijn dat Gommers daar misschien nu ook bij hoort.

 

Maar zoals een Oostenrijkse begrafenisondernemer Klaus Pichler het zo mooi verwoordde: “ De Hel is leeg, de Duivels zijn hier op Aarde “.

 

Want hij constateert in zijn eigen dagelijkse beslommeringen, dat er effectief niet meer doden zijn gevallen dan in een normaal griepseizoen.

Zie link: De hel is leeg en de duivels zijn hier
https://www.ninefornews.nl/begrafenisondernemer-geen-oversterfte-door-corona-wel-een-liegende-regering/

 

 

Beste lezer, zet het zoveel mogelijk door aan anderen.

 

Het licht gezien……

 

 

Sjef Smeets

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven