De Leugens………..

De leugens………..

 

Soms kom je mensen tegen en dan ontstaat er spontaan een discussie of een leuk gesprek. Zo ook gisteren. Ga met mijn lief naar de Aldi supermarkt in Boxmeer en naast me staat en aardige jongeman uit Waalre die net zijn wagen heeft geparkeerd en vraagt hoelang je met een parkeerschijf mag blijven parkeren, oh twee uur.

 

De grote knaap leek me iets van Turkse afkomst en was een toffe spontane vent en open in benadering.

 

Hij keek me aan, en zei geen mondkapje, nee zei ik. Hart en longpatiënt die de lucht hard genoeg nodig heeft en dan is een mondkapje mij des doods.

Oh niet leuk zegt hij, maar zelf weiger ik een mondkapje te dragen. Ben niet ziek, nooit geweest, maar ik ga die BEK-LAP niet gebruiken. Als ik ergens niet naar binnen mag, ga ik wel naar een ander.

 

Er ontstaan over en weer inzichten en tot mijn verbazing adviseerde hij me eens naar de uitzending van 6 augustus van premier Rutte eens terug te kijken, de persconferentie.

 

Nu moet ik eerlijk zijn en kan die kop van Rutte en Hugo niet meer zien, maar in het kader van goed onderzoek dwing ik me naar het stuk te gaan kijken. Wat een verzoeking !!!!!!!!!!

 

Ik zet u hier de link door van die persconferentie. Zie link:
https://www.youtube.com/watch?v=wHFxmdr5VPw&t=1970s

 

Waar die aardige jongeman mij op wees valt te beluisteren op de tijdlijn van 27.15 minuten. Daarin wordt een vraag gesteld door een journalist over als mensen geen regels volgen.

 

Letterlijk zegt Rutte dat hij niet de macht heeft om te verbieden en dat we geen dictatuur zijn. Luister zelf maar eens goed op de tijdlijn van 27.15 minuten.

 

Ja, zegt de jongeman dus, hij kan me niet dwingen een mondkapje te dragen of aan de andere onzinnige dingen mee te doen. Niemand gaat me dwingen ook geen BOA of wie dan ook.

 

Als we dus nu constateren dat we wel degelijk in een dictatuur zijn beland en dat Rutte weer de zoveelste leugen heeft verkocht, dan is de vraag,

 

Is Nederland nog niet wakker en klaar is met deze vazal van de macht

 

Zijn lief van die aardige jongeman komt aanwandelen en mengt zich ook in het gesprek, wel of geen mondkapje.

Oh zei ze, heel duidelijk nog nooit een mondkapje gedragen en dat gaat er ook niet van komen. Deze voor het oog een aangename dame en verrassing, was ook nog eens duidelijk, geen enkel kapje draag ik. PUNT met hoofdletters.

 

Dan open ik vanmorgen het noodzakelijke te lezen voer aan informatie en dat stelt me dan weer gerust dat beiden leuke mensen geen mondkapje dragen.

 

Wat blijkt namelijk, dat een stel wetenschappers heeft geanalyseerd dat het dragen van mondkapjes ziek maakt en wel zeer ernstig. Het kan leiden tot een ondraaglijk lijden dat men geen kinderen meer kan verwekken.

Zie link: https://www.frontnieuws.com/studie-chemische-stof-die-penissen-doet-krimpen-gevonden-in-mondkapjes/

Chemisch materiaal dat in de mondkapjes wordt gebruikt, maakt onvruchtbaar.

 

Nu ben ik geen opgeleide wetenschapper, maar weet door de vele gesprekken met een klinisch chemicus – een goede vriend en diverse artsen en wetenschappers, echt wel het een en ander over de medische wereld. Teveel soms.

 

Dan lees ik vervolgens dat de vaccinatie zoals het Kabinet dit met ons voor heeft gevaren in schuilen.

Zie link: https://www.frontnieuws.com/steriele-eo-etheenoxide-in-corona-tests-ze-doden-ons-opzettelijk/

 

Zet hier de informatie even door:

 

Etheenoxide is giftig en kankerverwekkend bij inademing. Symptomen van vergiftiging zijn hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid/overgeven. Als de dosis toeneemt, treden stuiptrekkingen op, en uiteindelijk coma. Het is irriterend voor de huid en de luchtwegen. De longen kunnen zich uren na het inademen met vocht vullen (longoedeem

 

In mijn optiek hebben we door het dragen van de mondmaskers over circa drie jaar busladingen met patiënten met COPD, omdat er in het mondmaskers materialen zitten die dat opwekken. Daar hoef je geen expert voor te zijn maar wel nuchter wel kunnen nadenken

Maar iedereen die een klein beetje nadenkt zal kunnen bedenken dat al die vaccins een bepaald risico met zich meebrengen en dat dit niet koosjer is.

 

Echter het past perfect in het plaatje van de Globalisten om de wereldpopulatie, ofwel in helder Nederlands, de Nederlandse burgers om zeep geholpen moeten worden.

 

Op deze manier komt door de krimp en onvruchtbaarheid van mensen, dan sterft de maatschappij wel uit en komt de beoogde reductie van onze samenleving van het aantal van bijna 7 miljard na het aantal van 500 miljoen mensen wel uit.

 

Laten we dan maar hopen dat daar alle politici in zitten die dat dan niet meer overleven.

 

Echter de leugens van Rutte zullen blijven bestaan en zolang die man Nederland regeert zal Nederland uitsterven.

 

De leugens………..

 

Sjef Smeets

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – Ondernemer – klooster leerling

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven