Oorzaak en gevolg

Oorzaak en gevolg…………..

 

Het vaststaande feit is dat dit Kabinet het ronduit vertikt en erger nog verboden heeft medicatie zoals hydroxychloroquine – azitromycine en zink (H-A-Z) toe te passen, heeft tot gevolg dat de ziekenhuisbedden overbelast werden.

 

Het vaststaande feit dat het RIVM via de NHG – Nederlandse Huisartsen Genootschap – aan hun huisartsen oplegde om geen enkele medicatie te verstrekken buiten wat paracetamol.

 

Het vaststaande feit dat de huisarts van een kennis, GEEN medicatie gaf zoals H-A-Z zorgde ervoor dat deze kennis vijf dagen in het ziekenhuis heeft doorgebracht.

Volstrekt onnodig omdat ik van een klinisch chemicus, midden in het land, een tip had gekregen dat als je bijvoorbeeld één a twéé tabletten stromectol, ter waarde van tweeëneenhalve euro per stuk, zou innemen dat je dan na dag twee weer fit ben.

 

Het vaststaande feit is dat ons Kabinet, de Overheid, vele moorden op zijn geweten heeft hetgeen de Franse Professor Perronne overduidelijk schreef in zijn betoog.

 

Vaststaand feit is dat er eerst geschermd werd met Flatten the Curve om de belasting op ziekenhuisbedden te verminderen. Toen dat geen stand meer hield werd ons de besmettingen leugens verkocht.

 

Vaststaand feit is dat Rutte de zorg op ziekelijke wijze heeft wegbezuinigd, waardoor er natuurlijk te weinig capaciteit aanwezig was.

 

Vaststaand feit is dat het RIVM en zijn onderdanen op geen enkele wijze in een breder perspectief heeft gekeken naar de kwalijke gevolgen van hun besluiten.

 

Het meest ziekelijke is, dat andere artsen en medici die er anders over dachten en andere behandelwijze voorstelden, als kwakzalvers weggezet werden en diverse artsen waaronder neuroloog Jan Bonte zelfs ontslagen werden, omdat ze terechte kritiek hadden op het Kabinetsbeleid.

 

Het vaststaande feit is dat we allen heel terecht voor de inzet van het plegend personeel geapplaudisseerd hebben, maar toen het aankwam ons ook erkentelijk te tonen en de verpleging buiten het applaus ook met extra salaris zouden belonen gaf het Kabinet Rutte niet thuis.

 

Het vaststaande feit is dat hij – Rutte – wel binnen een half jaar na dato wel met een zak geld van 265 miljard naar Brussel afreisde om andere landen door de corona heen te helpen. Dat kost elk gezin in Nederland  € 32.000 euro die we als extra-schuld op ons dak hebben gekregen, door de vrijgevigheid of vrijpostigheid van Rutte naar de EU toe. Wel geld voor de EU, maar geld voor Nederlanders, niet dus.

 

Oorzaak en gevolg…………..

 

Het vaststaande feit is dat de Lock downs en andere maatregelen totaal zinloos zijn en zijn geweest. Kijken naar deze link die gaat over twee Amerikaanse Staten,

Twee Amerikaanse Staten Florida en Californië die verschillende systeem voerden maar geen enkele verschil https://dissident.one/2021/02/16/9702/ zagen.

 

De een in een volledige Lock down en de ander totaal niet.

 

De Amerikaanse hoogleraar Mark Trozzi heeft geen goed woord over voor de maatregelen die eerder negatief dan positief uitpakken. Zie link: Arts insider we worden misleid
https://jdreport.com/grootste-oplichting-aller-tijden-we-worden-misleid-en-gemanipuleerd/

 

De al jaren tegen de farmacie strijdende fameuze Robert F. Kennedy jr. roept op tot het stoppen van vaccineren van wat dan ook. Kennedy, streed voornamelijk tegen het vaccineren van kleine kinderen, waarvan hij zag de heel veel kinderen ziektes ontwikkelden zoals ADHD, autisme en andere ziektes. Zie link:
https://www.frontnieuws.com/robert-f-kennedy-jr-bill-gates-plande-reeds-voor-covid-de-censuur-van-vaccin-sceptici-in-de-media-met-china-en-de-cia/

 

Recent heeft een gerenommeerde en gewaardeerde professor van de Stanford Universiteit een heldere uitspraak gedaan. De corona maatregelen zijn het wel ooit meest schadelijke maatregelen voor de gezondheid van de afgelopen 100 jaar. Zie link: Lock downs werken volgens een Professor van Stanford
https://dissident.one/2021/03/14/stanford-medische-professor-lockdowns-ergste-volksgezondheidsfout-van-de-laatste-100-jaar/

 

Het vaststaand feit is dat onze Overheid er niet meer voor ons als burgers is, maar als de politiek het maar naar zijn zin heeft, dan kan de burger best creperen.

 

Wat dat betreft is een rapport van de voormalige Nationale Ombudsman Alex Brenninkmeijer veelzeggend. Zie link: Alex Brenninkmeijer verhaalt; het systeem is fout. https://jdreport.com/het-systeem-faalt/

 

De politiek heeft zich onder Rutte enorm vervreemd van de burger. Oud-Minister Johan Remkes heeft ooit een rapport geschreven over de Staat van Nederland en daarin constateerde hij dat de politiek van de burger vervreemd is.

 

Beste lezer, het wordt hoog tijd dat wij als burgers de regie in de handen gaan nemen en massaal in verzet komen. Dat kan al aanstaande woensdag op 17 maart. Dan heeft u de keuze om van Nederland weer een vrij land te maken.

 

Stem daartoe op een partij die een einde wil maken de Lock Downs, die de idiote maatregelen direct wil afschaffen en daar hebben we Rutte niet meer bij nodig.

 

Met Rutte aan het roer in welke coalitie dan ook, zal Nederland over twee jaar veranderd zijn in een concentratie-kamp van vaccinatiepaspoorten – ingespoten microchips onder uw huid, om u volledig te kunnen volgen wat u aan het doen bent.

Gelooft u het niet, speur dan maar eens naar wat men momenteel in Israël met haar burgers doet.

 

Hoe het Kabinet thans met haar onderdanen omgaat, daartoe moet u eens deze link openen die gaat over het wappierammen door de ME. Zie link: Wappie rammen en 85-jarige doet haar verhaal.
https://jdreport.com/buitenparlementaire-onderzoekscommissie-politieagenten-in-gewetensnood-door-wappierammen/

 

Open de link en scrol dan naar onderen: reageert de commissie op social media.

Klik hierop en komt u uit in een Twitterbericht. Kijk eens even naar de video van Criticaster1960 en dan even verder door naar onderen en video van Patricia Samen verder waarin een 85-jarige jongedame opstaat tegen de corona maatregelen

 

Oorzaak en gevolg…………..

 

Mocht u op 17 maart stemmen op een coalitie waarin de VVD weer meedoet, dan weet wat u te wachten staat.

Dan is de oorzaak uw stem op een foute coalitie en het gevolg dat de Lock Downs erger en vaker zullen voorkomen.

 

Sjef Smeets

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – Ondernemer en klooster leerling.

Terug naar boven