Onthutsend

Onthutsend………..

 

Beste lezer, ik kreeg een onthutsende video te zien waar ik van moest walgen en dat gebeurt me zelden, want ik ben als oud raadslid echt wel iets gewend.

 

Kreeg onderstaande video te zien tussen een zekere heer Rutte en een ondernemer.

 

Zie link: Rutte lacht om een bevlogen ondernemer die aan de rand van de afgrond staat
https://www.ninefornews.nl/kijk-rutte-lacht-wanhopige-ondernemer-in-gezicht-uit/

 

Wat ik ronduit weerzinwekkend vind en vond is dat Rutte lacht om het verhaal van de ondernemer. Driemaal heb ik de video bekeken tussen de ondernemer en de zieke geest van Nederland gevat in de naam Rutte.

 

Rutte lacht om de bevlogenheid van de ondernemer, die met twee benen in een faillissement staat. Rutte zegt expliciet dat hij niet lacht om het verhaal van de ondernemer, maar over de bevlogenheid van de ondernemer.

 

Al u bovenstaande link opent ziet u onderaan een boodschap van een zekere Marianne Zwagerman. Die moet u eens even goed bestuderen. Als een leider van een land kan lachen om de bevlogenheid van een ondernemer die aan de rand van de afgrond staat, dan ben je ongeneeslijk geestesziek en ga je niet staan lachen, tenzij je op geen enkele wijze ook maar enig inlevingsvermogen voor een ondernemer hebt.

De VVD die ooit voor veel ondernemers een geijkte stemkeuze was, mag volgens die Marianne Zwagerman, de ondernemer wel driemaal nadenken voordat een ondernemer nogmaals op de wolf in Schaapskleren ofwel Rutte stemt.

 

Rutte draagt alle kenmerken van een narcist in zich en verhult dat niet eens. Hij zal zelf niet eens weten dat hij een narcist is. Laat zijn partij hem maar behandelen voor wanstaltig gedrag en hem decennia uit het circuit halen.

Voor de periode 40-45 hadden we ook een narcist, en wel een Oostenrijkse huisschilder.

 

Ik zet even voor uw inzichten een link door van de kenmerken van een narcist.

Zie link: https://www.psyq.nl/persoonlijkheidsstoornis/narcistische-persoonlijkheidsstoornis

 

Dat alles voor de corona pandemie al gepland was al in mei 2019 bekend. Luister eens de video die ik u hier aanbied, zie link:

 

November 2019 was al bekend dat vaccin er komt.
https://jdreport.com/6-maanden-voor-corona-merkel-en-co-bespreken-de-pandemie-op-conferentie-in-berlijn/

 

In deze mail, waarin ik een redelijk aantal ondernemers in een blinde groep informeer zal de angst wel toeslaan als u onderstaande link opent.

 

Zie link: Burgemeester sluit uw tent, een artikel uit het AD
https://www.ad.nl/politiek/burgemeester-mag-pand-sluiten-na-corona-uitbraak~ad7d4cbf/

 

Het zal u toch gebeuren dat een VVD-burgemeester of een anderszins coalitie lid van het Kabinet uw zaak sluit, omdat u misschien een virusvariant in uw zaak heeft.

 

Wat en waar ik u al vanaf begin maart vorig jaar al voor waarschuwde gaat de harde realiteit voor u als ondernemer worden. En wat blijkt nu dat de WHO heeft erkend dat de Lock downs nooit en te nimmer meer verdwijnen.

 

Zie link: https://dissident.one/2021/03/12/cnn-bevestigt-vrijheden-zullen-maar-tijdelijk-zijn-ook-voor-mensen-die-tegen-corona-zijn-ingeent/

 

Onthutsend………..

 

Dan lees je nogmaals en andere variant van The Great Reset waarin de Amerikaanse Nieuwszender duidelijk aangeeft dat we met de aanstaande corona Lock downs naar een digitaal concentratiekamp gaan.

 

Zie link:  https://dissident.one/2021/01/09/de-grote-reset-de-weg-naar-het-digitale-concentratiekamp/

 

Gisteren stuurde ik u een video van een betrokken burger over wat aanstaande is.

We worden allemaal belast met het: De boer en de Olifant aan het touwtje syndroom, zie link: de wijsheid van deze voor mij wijze heer is zeer treffend.

 

Ook wij laten ons als domme olifanten door Rutte aan het lijntje houden en lopen ons ongeluk tegemoet.

 

https://youtube.com/watch?v=qQUEH-83SiY&feature=share

 

Maar toen ik deze video, omdat ik hem treffend en prachtig vormgegeven vond, tot driemaal afspeelde, werd ik verrast door een andere video die er gelijk achter aan liep.

 

Daarin roepen twee verpleegsters op om op te staan tegen deze waanzin van het Kabinet.

Zie link: Verpleegster openbaren de waarheid
https://www.youtube.com/watch?v=iyK0xvIu9ps

 

Het is toch schrijnend dat medici, verpleegsters etc. geen andere mening mogen ventileren dan hetgeen het Kabinet wenst. Anders dreigt ontslag, hetgeen al veel artsen in Nederland is overkomen.

Hoe ver zijn we gezonken als burgers en samenleving.

 

Vooral het betoog van Yvonne trok mijn aandacht, omdat je in haar ogen de wanhoop ziet huilen. Marlies heeft het over de misdadige manier waarop Rutte en Hugo de Jonge probeerde om kinderen te indoctrineren om iedereen te vaccineren, omdat anders hun papa, mama opa of oma anders doodgaan. Hoe ziek!!

 

Dit is mijns inziens pure kindermishandeling ten top.

Hoe gevaarlijk zijn deze bewindslieden die kinderen angst aanjagen om een vaccinatie af te dwingen. Het lijkt dat de Nazitijden van 40-45 herleven.

 

Ik weet niet hoe het met u is, mogelijk als ondernemer waarin je straks gevaccineerd bent maar als u ziek wordt, geen recht hebt op een uitkering door uw verzekeraar omdat het vaccin eens medisch experiment is en de verzekeringsmaatschappij derhalve niets uitkeert, zoals ik dat in eerdere columns schreef.

 

Persoonlijk hoop ik dat een heel groot deel van de Nederlandse bevolking inziet dat we een zeer gevaarlijke route oprijden als Rutte weer in het Kabinet terugkomt.

 

Echter ik vrees voor de toekomst van Nederland. Waarin uw kinderen en kleinkinderen worden vermaalt in een anti-democratisch systeem dat overeenkomsten heeft met het oude DDR en erger.

 

Ik mag u als columnist geen stemadvies geven, maar ook ik ben klaar met de waanzin en arrogantie van de macht van de zittende machthebbers en diegene die deze heren in het Kabinet gesteund hebben.

 

Als u niet vermalen wilt worden door machtspelletjes dan zou mijn advies zijn:

 

Stem maar op het Forum voor Democratie, want als u op anderen stemt, dan weet u wat u te wachten staat. Het Forum is helaas de enige groep die Nederland weer op de kaart wil zetten en de democratie weer smoel wil geven.

 

En mensen, hoe hebben we ons in de luren laten leggen door dit Kabinet. Ze hebben het klaar gespeeld dat we twee kampen in Nederland hebben zien ontstaan.

En maar roepen dat we het samen moeten doen. De wappies en de Covidioten. Covidioten zijn mensen die graag een vaccin willen hebben.

 

Heeft u ooit gehoord dat de Kamerleden uit medelijden met de ondernemers een behoorlijk deel van hun vergoeding afstonden aan ondernemers, waarbij het water niet tot aan de lippen staat, maar al boven de wenkbrauwen is gestegen.

 

Onthutsend………..

 

Sjef Smeets

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – Ondernemer – klooster leerling

 

 

 

 

Terug naar boven