Agenda 21 periode 2020-2030

Agenda 21 periode 2020-2030

Beste lezer.

Te veel mensen kennen de oorzaak niet die nu lijdt tot een neerwaartse spiraal van schulden, faillissementen, zelfmoorden en geestelijke ellende.

Ook de burger wordt met opzet tegen elkaar opgezet. Mensen die de maatregelen zinloos vinden staan tegenover een grote macht van mensen die ons Kabinet geloven en zelfs hun daadkracht belonen met adoratie van een leider M. Rutte.

Echter heeft deze heer ooit iets betekent voor Nederland ??.

Thans zien we berichten in de media dat hij een onderzoek naar de toedracht in Syrië heeft geblokkeerd. Dat doe je alleen als je iets te verbergen hebt. Dan oefen je dwang uit op mensen en politieke partijen om te voorkomen dat er vuige en nare berichten naar buiten komen die aantonen M. Rutte crimineel heeft gehandeld.

Evenals dat de cijfers die tot deze rampzalige Lock down leiden niet vrij gegeven worden en als Staatsgeheim worden bestempeld.

Spreek je mensen over hun masker felheid aan, en zeg dat er een Agenda 21 bestaat waarin de wereld in tien jaar tijd wordt omgebouwd naar een totalitair technocratische samenleving, waarin we teruggaan naar een ziekmakende samenleving alla de vroegere DDR.

Angst is daarbij een middel om uw gedrag te veranderen.

Maar kijk eens voor alle helderheid naar onderstaande link:

Dan moet u de site openen en even verder naar onder scrollen om uit te komen bij de video Agenda 21, De Vernietiging van onze Samenleving door de heer Spiro Skouras.

Feit is dus dat de Canadese premier Trudeau ruiterlijk toegeeft dat we tot een ander systeem gedwongen worden en corona is een prachtige kapstok om ons als makke schapen achter dat plan te krijgen. U snapt wel dat ik daar niet aan mee ga doen.

Een helder stuk van Spiro Skouras en als u luistert komt er een heer Klaus Schwab aan het woord. Die heeft het over een nieuw systeem waarin juist het kapitalisme de leidraad wordt.

En juist geachte lezer, kapitalisme is de grootste oorzaak van veel ellende. Waarom heeft de ene helft van de wereld zo veel en de andere helft leeft in kommer kwel en grote armoede. Dat had die man Klaus Schwab met al zijn talenten al veertig jaar geleden kunnen oplossen. Echter door onkunde van hem is er niets gebeurd.

Nu wordt het corona virus gebruikt om u te knechten en onze Overheid is mede samen met de media verantwoordelijk voor deze ellende.

Vaak memoreer ik Albert Einstein: “diegene die het probleem heeft veroorzaakt is ongeschikt om het op te lossen “-. Had je de juiste dingen gedaan dan was het probleem niet ontstaan. Dus laten we de politiek maar over boord gooien en het Gezond Verstand weer omarmen.

Dus feitelijk is juist ons politiek systeem rampzalig en lijdt ons naar verdoemenis.

Neem nog even de parlementaire verhoren over de Toeslagen affaire van afgelopen week 48 / 2020 in uw herinnering en u weet weer wie de ellende veroorzaakte. En dat alles onder toezicht van een zeker heer Rutte die alles afdoet als bedrijfsprobleempje.

Als u en ik, dit bij een werkgever hadden gedaan was ontslag op staande voet nog wel de meest eenvoudige maatregel geweest. Echter hij lacht weer een beetje en spreekt over een leermoment en alles blijft bij het oude.

Als afsluiter wijs ik u op een mooie video van onze Nationale Strijdster tegen de corona maatregelen, Dr. Elke de Klerk. Wat een bevlogenheid en een tomeloze inzet om ons “Normaal “ weer te omarmen.

https://www.bitchute.com/video/3n1rdQeIRYiI/

Hieronder verder een heldere video van een Nederlandse wetenschapster Kim – Caroline Grashoff, werkzaam in Amerika en ook haar mening mag er zijn en is verdomde duidelijk. In feite was er niemand op de IC belandt maar dat VACCIN is de politieke doelstelling.

NIET UW GEZONDHEID

Zie link:  https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2020/09/COVID-Fraud-HCQ-uitgewerkt-NL.pdf

Steeds meer artsen staan op tegen de politiek en strijden voor onze vrijheid. Laten wij onze krachten bundelen dan is deze waanzin spoedig voorbij

Beste lezer, deel dit artikel zoveel mogelijk onder uw vrienden, kennissen en familie.

Wijs ze erop en laat ze dan nadenken en verder speuren naar de – “WAARHEID”-.

Laat ze kennisnemen van wat er daadwerkelijk in deze wereld aan de hand is.

Corona heeft een lager sterfelijkheid factor 0,25 dan de normale griep 0,3 echter men misbruikt het corona virus om u te hersenspoelen.

Wordt wakker en informeer uzelf en andere om los te komen van deze met opzet geplande pandemie.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid korps Rijkspolitie – ondernemer en oud klooster leerling

Terug naar boven