AMERIKA, BEDANKT VOOR WEER EEN OORLOG.

Beste lezer, kamerleden en media.

Het historisch besef is bij velen, inclusief kamerleden, zwaar ondermaats. Maar dat krijg je met “ academisch “misvormde politici die maar een kant van het verhaal wensen te horen.

Hun daden zijn glorieus en die van bijvoorbeeld het FvD en PVV en BVNL zijn opruiende. Zelfs staatsgevaarlijk.

In 1989 bij de val van de Berlijnse Muur heeft men getekend voor het feit dat de invloedsfeer van Rusland gewaarborgd werd. De lijn was inclusief Polen en andere staten.

Stelselmatig heeft de EU aan “Landje Pik” gedaan. Niet zoals we dat als kinderen deden met een mesje waarbij het blad van het mes aangaf welk gebied je in de grond had genomen.

Nee, stelselmatig werd met geld gezwaaid om de “arme” leiders van voormalige communistische landen los te weken van de invloedsfeer van Rusland.

Het blad Der Spiegel wist zelfs een contract boven tafel te krijgen waarin staat dat er geen inch, zo u wilt geen centimeter, meer richting Moskou zou worden gedaan.

Leest u daartoe dit goede artikel: https://dissident.one/2022/02/21/28307/

De redacteur Dagmar Henn is er vrij duidelijk in. Het westen komt zijn afspraken niet na.

Amerika, beste lezer is een ongeleid projectiel dat al vele zinloze oorlogen heeft veroorzaakt en waarvan de gewone burger het slachtoffer is.

Amerika heeft veel oorlogen opgestart. Doe zelf eens onderzoek en de getallen duizelen u voor de ogen. Ik zal het beschaafd houden en beticht de Amerikanen van het beginnen van minimaal 70 oorlogen. Zal er een paar noemen die u zich wellicht nog kunt herinneren. Korea-Vietnam-Libië-Iran-Irak-Syrië-Joegoslavië en nu dus de Oekraïne.

Overzicht aantal oorlogen: https://www.cijfers.net/oorlog.html

Vanmorgen kreeg ik van mijn goede vrind Ton een twitterbericht van een dame die ons de oren waste over wat er zich in de wereld afspeelt. Wij, als burgers hebben onze taak verwaarloosd door de macht in handen van politici te geven die haar volk niet meer dienen. Zo helder als deze dame het verwoord is zeldzaam en maakt ons wakker: https://twitter.com/kaki385/status/1498092467517747201?s=20&t=WOAaS2HKcL5eHyOyzw499A

Ook de Nederlandse burger is slaafs en mak en geeft haar vrijheid aan lieden die het totaal niet waard zijn. Men loopt liever achter een buitenlandse mogendheid aan om indruk te maken.

De Oekraïense beerput is een ongekende verzameling kolossale misdaden tegen de mensheid. De Amerikaanse biowapen-faciliteiten in het land is nog maar het topje van de ijsberg.

Leest u dit verhaal maar eens: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/03/01/oekraine-beerput-die-ten-koste-van-de-waarheid-dicht-moet-blijven/

Een Duitse arts en wetenschapper Dr. Rath, die aan heel veel Universiteiten in de wereld les heeft gegeven,  heeft in een  40.000 (veertigduizend) uur onderzoek gedaan naar de oorsprong van vele oorlogen. Het Duitse Bayer heeft 600.000 Reichsmarken de oorlog van Hitler gefinancierd. Zie korte inleiding : https://twitter.com/HenryJP5/status/1497861550404780033?s=20&t=7gBxb_WmlewZBIMcSmGBoA

Zijn uitgebreidere werk is hier te zien: https://www.youtube.com/watch?v=gORv-DJaI4o

In 2014 is Amerika geïnfiltreerd in de politiek van de Oekraïne: zie deze link https://www.ninefornews.nl/3-redenen-waarom-amerika-verantwoordelijk-is-voor-wat-er-in-oekraine-gebeurt/

Ik wil u de analyse van Peter Baars van het platform De Gulden Middenweg niet onthouden, zie link: https://www.youtube.com/watch?v=OyOhzQYQf2o&t=678s

Nederland is een land dat volledig de vernieling ingaat op basis van een overmatig schuldgevoel voor de bevrijding van ons land in 1945.

Maar dat houdt niet in dat we voor elk akkefietje van de Amerikanen moeten meedoen.

Als Hitler in 1940 beter zijn best had gedaan was hij voorloper geweest van hetgeen de EU nu wenst, een Groot Duits Rijk. Entschuldige Liebe Dieter, Ernst, Winfried, Ulrich usw., Politik war schon immer einen Sau. Menschen wünschen sich kein Krieg, aber Idiote Politiker umso mehr. Voor mijn goede vrienden aan de overzijde van onze grens.

We werden betrokken in oorlogen in Afghanistan- Irak-Libië-Syrië-Libanon en nog veel meer dan ons lief is. Als beloning voor die deelname mogen we instromende vluchtelingen uit die landen die we in de vernieling hebben geholpen, de knip mogen trekken. Onderdak voor vluchtelingen die door de agressie van de Amerikanen veroorzaakt zijn.

Laat elk land zijn eigen boontjes doppen en kom me niet aan met het argument dat wij door de Amerikanen bevrijdt zijn. Dat is deels waar, maar ook de Russen en Polen en Hongaren hebben ons bevrijd.

Nee, beste lezer, het zal niet mijn beste column ooit zijn, maar tegen deze domheid van onze parlementariërs is niets bestand.

Het wordt hoogtijd dat de Nederlanders weer de  hooivorken en dorsvlegels uit de schuur halen, wellicht met een modernere versie met drones etc.

Poetin doet wat hij beloofd heeft en dat is jammer voor de burger, want die lijden weer onder de domheid van onze landelijke politiek. Als Poetin tot aan onze grens komt, is het allooi uit Den Haag allang gevlucht. En laat de burger ontredderd achter. Als ze allemaal zo eerlijk waren daagden ze Poetin in de Arena uit en vochten zowel Rutte. Macron, en al die in de Arena tegen Poetin, maar offer geen militairen en burgers op voor iets dat jullie zelf veroorzaakt hebben. Lever geen enkel mens uit aan uw liefde voor macht, maar verwerf  die zelf door persoonlijk de strijd aan te gaan. Dan zouden we wellicht respect voor onze politici kunnen hebben, maar weer de burger belasten met domme zaken is in 2022 niet meer van deze tijd.

AMERIKA, BEDANKT VOOR WééR EEN OORLOG. Als je gemaakte afspraken niet nakomt, dan zul je ooit op de blaren moeten zitten. 1989 val Berlijnse Muur, is zeer duidelijk.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven