WORDT EENS WAKKER.

Beste lezer, kamerleden en media.

Bijgaand een link waarin Klaus Schwab verkondigt dat hij bij veel landen meer dan de helft van alle parlementsleden in zijn zak heeft en deze zijn Great Reset gaan doorvoeren.

Dus een dictatuur is het gevolg, en dan vraag ik aan die Young Global Leaders om zelf het goede voorbeeld te geven en al uw bezittingen af te staan:

You will own nothing, but will be happy.

Geef het goede voorbeeld, simpel toch !!!

Als Kamerlid kunt u bijdragen in de strijd tegen de armoede in Nederland, door zelf op bijstandsniveau te leven en het overschot van uw inkomen af te staan aan die miljoen Nederlanders die onder de armoede grens liggen. Van mijn AOW, en dat is al geen vetpot, probeer ik elke maand iets voor een ander te doen.

https://dissident.one/2022/01/27/27231/

Dan beste burger zijn we reddeloos verloren en heeft Rutte en Co en ons land verloochent en uw democratische rechten u ontnomen.

De WAPPIES hadden het dus bij het rechte eind.

Wat ik u verder ook niet wil onthouden is het feit dat een directielid van een Duitse zorgverzekeraar tien maanden de bijwerkingen van het vaccin in kaart heeft gebracht.

Dit zal toch schrikken zijn voor de medici onder u. Echter de “ wakkeren” Wakker Alert Persoon, in de volksmond ook wel Wappies genoemd, hadden dit niet anders verwacht, gezien de historie die we kennen van de politieke leiders zoals een heer Rutte.

Zie link naar het rapport van dat directielid: https://www.ninefornews.nl/bestuurslid-grote-zorgverzekeraar-ontslagen-na-onthullingen-over-bijwerkingen-coronavaccins/

Het wordt hoog tijd dat we politieke structuur in Nederland gaan veranderen. Vanuit de burgers via een referendum. Dan is de tweedeling in Nederland een gepasseerd station.

Dan kan de politiek ons dienen en niet straffen.

Verder verteld een vrouw uit Oekraïne, die al 25 jaar in Frankrijk woont, wat er echt aan de hand is in de Oekraïne. Maar daar wilt u als kamerlid niets van weten, want het is niet uw narratief: zie link https://www.ninefornews.nl/kijk-vrouw-vertelt-live-op-franse-tv-de-waarheid-over-oekraine-presentatoren-verbijsterd/

Verwijderd

De Bulgaarse onderzoeksjournalist Dilyana Gaytandzhieva, die in 2017 werd ontslagen nadat ze een artikel had gepubliceerd over geheime wapenleveringen aan terreurgroepen in Syrië door de CIA, onthulde zaterdag dat de Amerikaanse ambassade in Oekraïne alle documenten over door het Pentagon gefinancierde biolabs in Oekraïne heeft verwijderd van haar website.

De ambassade was vergeten een document te verwijderen waaruit blijkt dat het Pentagon bezig is met twee nieuwe biolabs in Kiev en Odessa.

Zelftest gedaan

Recent hebben we een viering gehad van een voormalige zwager van mijn vrouw die op 62 jarige leeftijd is overleden. Daar de idiote lockdown nog van kracht was, hebben we bewust een risico genomen ook om deels onze immuniteit te testen. We wisten vooraf dat er diverse personen aanwezig waren die positief op corona getest waren. Meerdere zelfs, maar zeker drie van de vier die we kenden waren positief.

Hebben zeker twee uur met elkaar in een groep van die fijne zwager afscheid genomen. We hebben geen enkele klacht bespeurd en zelfs geen koude voeten gekregen. Is alweer een week geleden.

Persoonlijk ben ik hartpatiënt, 15% van mijn rechterhartkamer is afgestorven en dertigmaal een longontsteking achter de rug. Mijn lief heeft gelukkig geen enkel probleem.

Als uw RIVM had geadviseerd, wat ieder Nederlander had kunnen doen, veel vitamines C en zeker het oh zo werkzame vitamine D dan was er niets aan de hand geweest.

Circa vijfennegentig procent van de westerlingen heeft een vitamine D tekort.

(als we corona zouden krijgen gaan we echt niet naar een ziekenhuis, geen denken aan, ga liever normaal dood)

Wanneer gaan volksvertegenwoordigers eens zelf onderzoek doen en waarom slikt men klakkeloos die info van het RIVM. Bent u ook al lid van het WEF, zoals Klaus Schwab dat in het bovenste gedeelte van deze column uitspreekt. De periode van 1923 van vorige eeuw liet en laat ons zien waar deze wereld naar toe gaat.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

Terug naar boven