KABINET, REGEERT BIJ WILLEKEUR EN LEUGENS

KABINET, REGEERT BIJ WILLEKEUR EN LEUGENS.

 Beste lezer, kamerleden en media.

Het moet toch voor heel veel burgers helder gaan worden dat we collectief misleidt en bedrogen worden. Het vaccin was nodig om de ander te beschermen.

De Wappies wisten al medio 2020 dat er veel, zo niet alles niet klopte in het verhaal van de overheid. Gegevens van het RIVM werden niet openbaar en dat in een tijd waarin de democratie hoog in het vaandel zou moeten staan, maar waar het bedrog en de list hoogtij vieren bij dit kabinet.

Stapsgewijs kwamen en komen de vele verhalen los die bewijzen dat corona vaccinatie een groot bedrog is geweest. De schade die dit vaccin zal aanrichten is niets vergeleken bij de doden die door dit vaccin zijn ontstaan.

Ik zet voor alle helderheid een video van de wel meest ervaren wetenschapper van de laatste decennia neer, Prof. Dr. Sucharit Bhakdi.

Luister eens naar zijn verhaal en emotionele oproep om te gaan vechten voor onze vrijheid: https://www.kla.tv/nl.

Dan de hetze tegen o.a. leden van het FvD. Dit moet een democratisch land zijn, althans dat denken velen nog. Een zeker heer Baudet schijnt zijn nevenfuncties niet opgegeven te hebben. Was er ook niet een Minister van Financiën ooit met de naam W. Hoekstra, die zijn pensioenpotje, gestald bij een postbusfirma, zoals men dat doet bij belastingontduiking, niet gemeld had.

Heeft dat toen geleidt tot een vervolging of een berisping van het heertje Hoekstra.

Zie daar de willekeur van ons kabinet. Wel je tegenstander met smaad en laster bevuilen maar als het eens van je vriendjes is, dan kan het wel. FF door het stof Wopke en zoals gebruikelijk pakt men vandaag de vis in met de krant van gisteren. Weg is de waarheid.

Feitelijk zou men dankbaar moeten zijn dat een kamerlid Gideon van Meieren een prachtige analyse heeft gemaakt van hetgeen er door kabinet en coalitiepartijen met de rechten van de mens is gebeurd. Zie de link van de video die een echte eyeopener is voor diegene die dit kabinet nog geloven. Schaamteloos en een grote schande om de rechten van de burgers zo te verkopen aan de WHO en het WEF.

Zie de video en luister goed wat door experts over het corona bedrog gezegd wordt:

https://www.blckbx.tv/corona/nu-te-zien-op-blckbx-gideon-op-zoek-naar-de-waarheid

Mooi is de opmerking van Prof. Bob de Wit. Hij stelt ook een Great Reset voor, maar eentje die door de burgers van onderaf opgezet wordt. Daarin blijven onze Mensenrechten gewaarborgd en op de manier zoals de WEF met de leider van dit kartel de heer Rutte omgaat, zullen al uw privileges tot het verleden behoren.

“ You will own nothing, but you will be happy. Als u dit echt wilt en daarin zelfs geloofd, het ga u goed. Wat zult u over een aantal jaar enorme spijt hebben dat u zelf geen onderzoek deed naar een kabinet die uw ziel aan The Great Reset verkocht.

Vervolgens zien we weer de waanzin van het landjespik politiek. De grootste fout die de Russen hebben gemaakt is te geloven dat de EU en de NAVO de afspraken van 1989 bij de val van de Berlijnse Muur tesamen hebben afgesproken, zouden respecteren.

Het gebied van Polen en de andere omringend landen zouden onder de invloedsfeer van de Russen blijven. Stapsgewijs heeft de EU en NAVO deze afspraken geschonden. Stel ik koop een stuk grond van u en een paar maanden later ga ik zonder uw toestemming op uw resterende grond een huis bouwen. Denk niet dat u dat accepteert. Zo is dat ook hier geschied.

En als ik dan de huidige minister van Buitenlandse Zaken hoor roepen dat ook Finland maar onderdeel moet worden van de EU en NAVO, dan is dat opruiing ten top. Daarmee escaleert de situatie nog meer. Och je stuurt wat oorlogstuig en wat jonge mannen en vrouwen die als voer voor het geschut mogen dienen.

Maar zelf zit je veilig in een schuilkelder met vrouw en kinderen aan de champagne en kaviaar. Toch zo heldhaftig die strategen die oorlog over de rug van de bevolking voeren.

Dan de media, die blijkbaar vergeten is dat de Amerikanen ook ziekenhuizen en scholen in Irak en Iran bombardeerden. Daar hoorde je destijds niets over. Het is een gegeven feit dat strijdkrachten in het nauw, de burgers als schild gebruiken.

Dat de Amerikanen als sinds 2014 biolabs in de Oekraïne hebben kan u niet ontgaan zijn. Als inleiding https://www.ninefornews.nl/het-pentagon-wil-niet-dat-je-deze-documenten-over-biolabs-in-oekraine-ziet/

De Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland zegt dat er daadwerkelijk biolabs in de Oekraïne zijn en dat deze verwijderd moeten worden voordat de Russen ze in beslag nemen.

Zie link: https://www.ninefornews.nl/geen-complottheorie-meer-amerikaanse-onderminister-geeft-bestaan-biolabs-in-oekraine-toe/

Blijkbaar een helder bewijs voor hetgeen Poetin al die tijd beweerd, zie twitterbericht

https://twitter.com/f_w_d_b/status/1502344079342018560?t=jf4emOV6ybysQBbbQYV7eQ&s=09

https://www.ninefornews.nl/wat-hebben-biden-klaus-schwab-cia-te-maken-met-amerikaanse-biolabs-in-oekraine/

https://www.ninefornews.nl/3-redenen-waarom-amerika-verantwoordelijk-is-voor-wat-er-in-oekraine-gebeurt/

Al in 2014 werd Oekraïne door de VS overgenomen

https://www.ninefornews.nl/obama-betrokken-bij-bouw-oekraiense-biolabs-die-werken-met-bijzonder-gevaarlijke-ziekmakers/

https://www.ninefornews.nl/youtube-wil-niet-dat-je-deze-explosieve-film-over-oekraine-ziet/

https://www.ninefornews.nl/het-oekraiense-leger-behandelde-ons-als-vee-de-russen-hebben-ons-bevrijd/

https://www.ninefornews.nl/kijk-oekrainers-vertellen-hoe-ze-al-sinds-2014-worden-aangevallen-door-het-oekraiense-leger/

Beste lezer, verdiep u zelf eens in de vijandigheid van de EU en de NAVO.

Veel, zo niet alles is na te trekken of het wel klopt. Maak uw eigen overwegingen of u het verhaal van onze overheid nog wilt geloven.

Wij zijn als burgers al zo vaak bedrogen dat je er moedeloos van wordt. De beloftes, de leugens zijn niet meer te tellen. En toch laten we dit kabinet en gevoerde politiek over ons beslissen, terwijl wij als burgers feitelijk de baas zijn.

Ga er eens goed voor zitten en trek uw eigen conclusies.

 

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven