Das aber glauben

Beste lezer, kamerleden en media

Das aber glauben.

Je moet dit Kabinet en de door haar gevoerde politiek toch wel complimenten geven.

Men houdt de burger goed voor de gek, belooft veel en doet niets.

Moet ook Rutte complimenteren met zijn kunst om een heel volk te misleiden.

Hij weet het telkens slim te brengen om beloftes te doen en de gemoederen te bedaren.

Kan het ook zo mooi verpakken: met de wijsheid van toen 50 procent moesten we handelen voor 100 procent. Wat is die man toch knap. Geweldig hoe hij het Nederlands volk leugens op de mouw speldt.

Mooi zoals ook die motie van wantrouwen tegen hem in het kader van de toeslagenaffaire als toneelspel werd opgevoerd. Het was eenieder vooraf wel duidelijk dat Rutte nooit zou opstappen. Hij is samen met een zeer groot deel van het parlement lid en bestuurder van het World Economic Forum. U weet wel dat praatclubje dat niets voorstelt, maar thans uw rechten ontneemt en een totale vaccinatieplicht per oktober of iets later zal invoeren.

U begrijpt toch wel dat Hoekstra en Kaag als zeer prominent lid en bestuurder van het WEF hun baas niet naar huis kunnen sturen, dan zou de agenda van het WEF c.q. Klaus Schwab geen doorgang kunnen vinden. Ai ai, da ken nie.

Tactisch zoals men is, staat er vaak op teletekst: Kabinet wil studenten 85 euro geven. Kabinet wil armen compenseren vanwege hoge gasprijs.

Ze willen dat wel, maar doen het niet. Das aber glauben van de burgers is groot: men gelooft Rutte op zijn ogen. Telkens belooft men iets, maar doet niets. Resultaat. Toeslagenaffaire-gaswinning Groningen-problemen bij politie-justitie en de zorg.

Veel beloven en weinig geven doet de gekken in vreugde leven.

Kijken we thans naar de situatie omtrent corona. De ene na de andere blunder en miskoop is het resultaat van een bedrijf (ambtelijk). Waarbij gesteld dat ambtenaren weinig te verwijten valt, maar er wordt geëist collegiaal te zijn aan de leiders.

Corona en haar vaccin heeft ervoor gezorgd dat er een explosie is van ziektes, zoals hartziektes en kankers. In landen zelfs een toename van 3000 procent, ja u leest het goed drieduizend procent.

https://dissident.one/2022/03/23/29675/

https://dissident.one/2022/03/12/29145/

De link van die 3000 procent houdt u tegoed. Wil ik een aparte column van maken

De overheid heeft het goed met ons voor en wel dat we hele rit van ons leven niet behoeven uit te zitten. Voortijdig wordt u uit uw lijden verlost door eerder dan gepland uw AOW en pensioen niet te hoeven uit te betalen.

Moet zelf ook wel zo eerlijk zijn dat ik nog wilde leven in een vrij land. In het systeem waarin de politiek, maar bovenal Rutte en Co onze toekomst willen vormgeven, zal de dood een verlossing zijn.

Dan de Oekraïne. Alweer een staaltje van misleiding door Kabinet en de media. De oorzaak is helder. In 1989, bij de val van de Berlijnse Muur is er een akkoord getekend dat het gebied vanaf Duits-Poolse grens richting Rusland tot de invloedsfeer van de Russen zou blijven.

In een prachtig interview met Larry C Johnson https://dissident.one/2022/03/22/29616/ kunt u een andere waarheid lezen dan het Kabinet en de EU en NAVO ons wil doen geloven.

Bio- Larry C Johnson is een veteraan van de CIA en het Bureau voor Terrorismebestrijding van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij is de oprichter en managing partner van BERG Associates, dat in 1998 werd opgericht. Larry heeft 24 jaar lang trainingen gegeven aan de Special Operations gemeenschap van het Amerikaanse leger. Hij is verguisd door rechts en links, wat betekent dat hij iets goed moet doen. Zijn analyses en commentaren zijn te vinden op zijn blog, https://sonar21.com/

Op ons NPO-tje nieuws was te horen dat de Russen vastzaten in de modder. Wat iedereen wist was dat Poetin de burgers de tijd wilde geven tot vluchten. De Oekraïners nemen de burgers als schild. Zoals ook een Amerikaanse kolonel recentelijk zei dat Europa en de NAVO totaal geen idee hebben hoe Poetin de krijgsmacht tot een topploeg heeft gemaakt. De Amerikanen en de NAVO zouden een geweldig pak slaag krijgen als Poetin alle registers opentrekt. Dan is er van een sterk Amerika niets meer over dan een lopend lijk.

Met een wapentechnologie die ongeëvenaard is.

Och beste lezer, kamerleden en media. De jaren ’30 uit vorige eeuw, daarin was te zien hoe een Duits volk opgehitst werd en de Joden de zondebok waren. Blijkbaar heeft een te grote groep burgers niets geleerd uit het verleden. Gekscherend zeg ik weleens, de ongevaccineerden zijn de Oeigoeren in Nederland. De Oeigoeren in China vond het westen discriminerend, maar nu hetzelfde in Nederland plaatsvindt, waar is die totale verontwaardiging nu.

Maar ik berust in de domheid van de mens. Niet dat ik zo slim ben, maar als het mij al opvalt hoe goedgelovig de burgers zijn en dan met name vaak ook nog de hoogopgeleiden en zich laten misleiden, dan is het toch wel heel erg.

Mijn goede vriend Frank – een voormalig helaas overleden klinisch chemicus-  zei het ooit heel cru: Sjef, je hebt 5 procent domme, 5 procent slimme mensen en aan de rest heb je niets. Geen ruggengraat. Heb hem dat ooit kwalijk genomen die stelling. Maar ook bij mij komt met de leeftijd van 70 de wijsheid naar binnen en joh wat heeft hij een gelijk gekregen.

Hoop in ieder geval dat ik voordat de ellende van The Great Reset definitief is, ik me bij mijn vader Sjef en broer Pim en vriend Frank kan voegen. De dood in die aanstaande wereld is een verlossing. Helaas hoor ik die wens bij heel veel leeftijdsgenoten. Vreemd, maar ik snap het volledig.

De jeugd beseft nog niet in welke val ze trappen en het spreekwoord doemt ook hier weer op. Wie niet horen wil, moet maar voelen.

Das aber glauben.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

Terug naar boven