GEKLEURDE WAARHEID 1.

Gekleurde Waarheid. 1.

Beste Lezer, kamerleden en media.

Deze website die als voorlichting is bedoeld, dankt de hackers die me dagelijks aanvallen. Verwacht dat ook de AIVD me scant en dat verheugt me zeer. Blij dat ze graag een wellicht echte waarheid willen waarnemen. Dus hackers bedankt voor uw interesse en dat u me soms per dag wel meer dan 300 maal wilt hacken.

De waarheid kent vele gezichten en dat heb ik met mijn thans 70-jarige leeftijd wel vaker beleefd. Niets is wat het lijkt, en wat het lijkt is niets.

De eenzijdige mediaverhalen kennen we wel en dat is hoopgevend. Echter er blijkt een andere waarheid te bestaan die de media verzwijgen. Waarom is de vraag. Als columnist ooit van een lokaal weekblad, werd de redacteur gevraagd de columns te stoppen omdat ik te vaak de waarheid ventileerde. Zo niet, dan verplaatste de gemeente haar wekelijkse aankondigingen in een andere krant. Normaal noemt men dat chantage. Maar och, zo werkt de politiek nu eenmaal.

Gekleurde Waarheid over de heer Poetin

De media schreeuwt moord en brand ten aanzien van de heer Poetin. Een oorlogsmisdadiger ten top en hij moet op het schavot. Toch een bedenkelijke stelling als men weet dat de Amerikanen zowat in elk deel van de wereld wel dood en verderf hebben veroorzaakt en ik heb toen niemand horen roepen dat we de heren. G.W. Busch, Clinton, Obama als oorlogsmisdadiger hebben te berechten.

Hun aanval heeft honderdduizenden doden veroorzaakt, op basis van gemanipuleerde en gefingeerde feiten op o.a. Libië, Syrië, Libanon, Irak, Iran en als laatste Afghanistan. Toen riep niemand dat voornoemde Amerikaanse presidenten oorlogsmisdadigers waren.

Als het onze vriendjes zijn, dat zijn het helden, zo niet dan zijn het oorlogs-misdadigers.

Poetin vertelt de NAVO en de EU dat zij zich aan de afspraken, die gemaakt zijn bij de val van de Berlijnse Muur in 1989, dienen te houden. Dat zowel de EU als de NAVO die afspraak geschonden hebben schijnt ons journaille vergeten te hebben. Het historisch besef is bij journalisten nul komma nul.

Gekleurde Waarheid van de Oorlog Rusland vs. Oekraïne

De Europese Unie begaat de grootste fout ooit. De media volgt slaafs de politiek en publiceert verontrustende zaken. Doelbewust wordt de burger, het Nederlandse Volk gehersenspoeld. Edoch wat is er aan de hand. Poetin heeft maar om een ding gevraagd en dat nakoming van het verdrag van 1989. Zoals hierboven reeds is gememoreerd.

Wat zou er gebeuren als Rusland in Mexico en op Cuba biologisch wapens en kerninstallaties zou plaatsen. Zouden de Amerikanen dan net zo onrustig zijn als de Russen nu. Je vraagt je als normaal denkend mens af waarom iedere generatie weer niets uit het verleden heeft geleerd. Oorlogen ontstaan door politici, niet door burgers. Dus rigoureus weg met de politiek.

De berichtgeving door onze media is enorm gekleurd. Lezen we de andere waarheden die voor elke burger met interesse te volgen zijn, dan zien we een Nederlandse oorlogsverslaggeefster Sonja van der Ven. Ik zet hier een link neer van haar verslag:

Sonja van der Ven ziet een wapenarsenaal van de NAVO.

https://www.frontnieuws.com/nederlandse-journaliste-doet-verslag-van-ongekend-navo-arsenaal-in-oekraine/

Verder raad ik u aan om eens naar bijgaande video te kijken waarin een “uitstapper” zoals ze zichzelf noemt, Katrin Seibold, verslag doet over haar werk als verslaggever bij de Duitse zender ZDF, zie link: https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=nl&id=22166&date=2022-04-06

Op een professionele wijze worden burgers voor de gek gehouden door de media.

Enkele andere video die het bekijken waard zijn:

https://gettr.com/post/ptn5grab62

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/03/01/oekraine-beerput-die-ten-koste-van-de-waarheid-dicht-moet-blijven/

De Amerikaanse gepensioneerd kolonel Douglas McGregor laat een heel ander geluid horen dan onze Nederlandse media

https://twitter.com/SjoerdWachter/status/1499990315234738176?s=20&t=aO2bVveb-OUBIRsEZZNMXA.

https://twitter.com/Xx17965797/status/1504443908562034691?s=20&t=JxiqGXIYwceSrCtxlSvI8Q

Amerikaanse journalist Lara Logan zegt. We worden op epische wijze voorgelogen: https://twitter.com/Ton_hBC/status/1504482996367228928?s=20&t=xpFWE5sm_V96boVmguBRDA

https://www.ninefornews.nl/3-redenen-waarom-amerika-verantwoordelijk-is-voor-wat-er-in-oekraine-gebeurt/

Al in 2014 werd Oekraïne door de VS overgenomen

Beste lezer, kamerleden en media, ik rond af.

Het wordt de hoogste tijd dat de Nederlander beseft dat we verkocht zijn aan de hoogste bieder en dat is in dit geval het WEF.

U krijgt een technocratische dictatuur waarin u als een zombie mag ronddolen.

Wellicht is een samenleving zonder politiek weleens de beste oplossing en laten we dat eens onderzoeken hoe we dat kunnen regelen. Burgers zijn zelf in staat om een betere wereld te scheppen zonder de inmenging van de politiek.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven