GEKLEURDE WAARHEID. 2.

Gekleurde Waarheid. 2.

 Beste Lezer, kamerleden en media.

Deze website die als voorlichting is bedoeld, dankt de hackers die me dagelijks aanvallen. Verwacht dat ook de AIVD me scant en dat verheugt me zeer. Blij dat ze graag een wellicht echte waarheid willen waarnemen. Dus hackers bedankt voor uw interesse en dat u me soms per dag wel meer dan 300 maal wilt hacken.

De waarheid kent vele gezichten en dat heb ik met mijn thans 70-jarige leeftijd wel vaker beleefd. Niets is wat het lijkt, en wat het lijkt is niets.

 Gekleurde Waarheid inzake de Klimaathysterie.

Het klimaat verandert al miljoenen jaren (bijv. de

ijstijd) zonder Co2 – stikstof, enz. Daar kun je niet veel aan doen.

Maar de wereldleiders zien een klimaatverandering en vraagt ons als burgers daarvoor de knip te trekken. Echter, het zijn juist de politici die er op alle vlakken een puinhoop van maken. Kunstmest is daar een voorbeeld van. Er zijn prachtige natuurlijke meststoffen die niets kosten maar op een juiste wijze op het land aangebracht moeten worden. Laat dat maar aan onze boeren over want die hebben er meer verstand van dan welke wetenschapper of ambtenaar dan ook.

Als organisch kweker van wat groenten en fruit heb ik me als breed georiënteerde onderzoeker verdiept in deze materie. Organisch is tienmaal beter dan biologisch.

Door een gebrek aan Co2 is de oogst van het afgelopen jaar 2021 uiterst bedroevend. Een opbrengst die menig kweker teleurstelde, ook mij dus.

Wat de meeste burgers niet beseffen is dat Co2 juist een uiterst waardevol element is om te zorgen dat we goede opbrengsten hebben. Vraag het maar eens aan de kwekers in Naaldwijk en omgeving die extra Co2 in hun kassen blazen om een goede kwaliteit en opbrengst te hebben.

Als de politici dan zogenaamd betrokken zijn bij het klimaat waarom propageren ze dan accu auto’s. Daar is heel veel lithium voor nodig en dat gaat ten koste van het milieu. Het vernietigen en recyclen van accu’s is zwaar milieubelastend.

Gekleurde Waarheid inzake Windmolens

De schade die windmolens aan de natuur toebrengen is schandelijk groot. Het rendement is zwaar teleurstellend. Nu plaatsen we ook windmolens in de Noordzee en is de leefwereld van veel zoogdieren en vissen in de zee verstoord.

Door de resonantie, vibratie, raakt van veel dieren hun sonarsysteem verstoord en daarmee de weg kwijt. Het verstoort hun habitat zoals dat in academisch termen gebezigd wordt.

Gekleurde Waarheid opwarming van de Aarde

Met dank aan een Belgische advocate en milieukenner ten top Carina Knapen. In een door Viruswaarheid gepubliceerde artikel legt zij op een zeer knappe manier uit wat er aan de hand is, zie link die echt het lezen waard is: https://viruswaarheid.nl/maatschappelijk/climate-change-the-sequel/

Ik plaats hier een zinsnede van haar betoog en die liegt er niet om:

De stijging van de temperatuur is overigens verwaarloosbaar. Sinds 1850 is de temperatuur op aarde gestegen met … 1,07°. Dit staat uitdrukkelijk in het 6de rapport van het IPCC 2021.1  Lees ook het IPCC-rapport waar zij naar verwijst.

Het hoeft geen verder betoog dat het klimaatprobleem geschapen is door de elite die er al ruim 50 jaar (en wellicht al veel langer) brood in ziet. In 1973 publiceerde de Club of Rome een paper waarin ze letterlijk stelde : “zoek een gemeenschappelijke vijand waarachter iedereen zich kan scharen en je krijgt alles gedaan van het volk”. Welke gemeenschappelijke vijand werd er gekozen?

Een virus en het klimaat. We hebben beide op ons bord liggen

Als we de politiek moeten geloven stijgt de temperatuur. Mijns inziens niet van de natuur maar hun persoonlijke lichaamstemperatuur. Koorts noemt men dat en dan gaat men vaak ijlen, zoals blijkt uit de warrige taal die veel klimaatpolitici en fanaten uitbraken.

Gekleurde Waarheid inzake Corona

Onze overheid heeft u allen lekker bij de neus genomen. Een vaccin zou de oplossing zijn om het virus te doden, een virus dat al sinds mensenheugenis bestaat en er eerder was dan de mens. Echter het gevolg van al die vaccinaties is dat er meer doden te betreuren zijn dan ooit. Ook ik zie in mijn omgeving nogal wat voortijdig hemelen of terugkeren naar de Schepper.

Een lijst van de vele doden zal ik u besparen maar het volgende artikel is wel degelijk alarmerend. Helaas laat onze media dit niet zien en simpel omdat de overheid dat beslist niet wenst. U moet onze politici op haar blauw/zwarte ogen geloven.

Zie link: https://www.frontnieuws.com/833-hartstilstanden-en-ernstige-problemen-bij-atleten-540-dood-na-covid-19-injectie/

Echter de senaat van Kansas heeft erkend dat hydroxychloroquine wel degelijk een uiterst probaat middel is om de ziekte te bestrijden, zie link en lees dan de tekst.

Amerikaans Senaat erkent dat HCQ prime werkt.

https://twitter.com/D_Roosje/status/1511606755591172097

Echter een ding vind ik persoonlijk vreemd. Volgens de volgelingen van de heer Klaus Schwab, u weet wel die figuur die ons The Great Reset door de strot wil duwen is de wereldbevolking te groot en dienen er volgens enkele zieke geesten nog maar 500 miljoen mensen over te blijven.

Als dat virus inderdaad zo dodelijk is en de wens bij een stel zieke geesten bestaat dat er maar 500 miljoen mensen overblijven dan laat je toch, sorry voor mijn taalgebruik, dan laat je toch lekker iedereen verrekken en doodgaan. Dan geef je ze toch niet ook nog eens spuit waarvan ze zieker worden. Ach, ik snap het, er moet nog wat verdiend worden aan een geneesmiddel. Tja dat ik dat weer over het hoofd zie.

Den Habgier der Menschen.

Beste lezer, kamerleden en media, ik rond af.

Het wordt de hoogste tijd dat de Nederlander beseft dat we verkocht zijn aan de hoogste bieder en dat is in dit geval het WEF.

U krijgt een technocratische dictatuur waarin u als een zombie mag ronddolen.

Wellicht is een samenleving zonder politiek weleens de beste oplossing en laten we dat eens onderzoeken hoe we dat kunnen regelen. Burgers zijn zelf in staat om een betere wereld te scheppen zonder de inmenging van de politiek.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

 

 

Terug naar boven