3e WERELDOORLOG ZAL ER HOE DAN OOK KOMEN

3e WERELDOORLOG ZAL ER HOE DAN OOK KOMEN

Beste lezer, kamerleden en media.

Lees ik de berichten in de media dan treedt Finland en Zweden ook toe tot het pact van de NATO. Oorlogszuchtig zoals de EU en de NAVO is zal er een moment komen dat Poetin het wel voor gezien houdt en een fijne kernbom richting de EU en NAVO zal sturen.

Ieder weldenkend mens snapt hier totaal niets van, in plaats van de-escaleren gooit men extra olie op het vuur en stuurt nog meer oorlogstuig en manschappen naar de brandhaard van Europa. De lachende derde zijn de Amerikanen die ver weg van het verontrustende conflict hun oorlogsarsenaal in de strijd gooien om de zaak verder te laten escaleren.

Ziek was het om te lezen dat de Amerikanen 40 procent meer olie uit Rusland hebben gekocht. In de EU propageren ze een boycot van Rusland, maar zelf plukken ze de vruchten van een goedkope olie die thans zichtbaar is. Voor de duidelijkheid, vandaag 18 april 2022 is een olievat net zo duur als in 2010, echter aan de pomp krijgt u een beroerte van de gestegen olieprijs. Allemaal een door onze volksvertegenwoordigers bepaalde schandelijke machtspolitiek.

Steeds meer wordt openbaar en komen stukken boven tafel die bevestigen dat de hele Oekraïne oorlog een vooropgezet plan is.

Bekijkt u eens bijgaande video die verhaalt over hetgeen er in de Oekraïne plaatsvindt.

WAARSCHUWING u moet een stevige maag hebben om de gruwelijkheden die het Oekraïens leger op zijn eigen bevolking pleegt te bekijken.

Zie link: Documentaire over de genocide veroorzaakt door het Oekraïens leger. U maag draait er van om.

https://rtde.xyz/inland/136349-donbass-gestern-heute-morgen/

Oud-kolonel van de Zwitserse Inlichtingendienst vertelt over hetgeen er in de Oekraïne plaatsvindt. Een lang verhaal maar daarom niet minder interessant.

Niet de Russen zijn uit op een derde wereldoorlog maar, dat oh zo democratisch westen. Walgelijk.

 Door Jacques Baud, oud-kolonel van de Generale Staf, oud-lid van de Zwitserse strategische inlichtingendienst, specialist in Oost-Europa

https://zaplog.pro/post/29989/de-geopolitieke-situatie-in-oekra-iuml-ne-niets-is-zoals-ons-werd-verteld

Dat Ursala von der Leyen nog meer wapentuig richting haar geliefde Oekraïne stuurt heeft alles te maken met het feit dat Duitsland zwaar betrokken is bij de biologische wapens. De feeks wil voorkomen dat dit naar buiten komt en hoopt dat de Russen verslagen worden. De NAVO en de EU vergissen zich in die stelling.

Mocht Rusland wankelen, hetgeen nooit gebeurt, dan zal China de Russen gaan helpen. De reden is simpel. Zodra het westen de naaste buur wordt van China, als Rusland dus door het westen is veroverd, is dat land ook in oorlog met het westen.

Dat laat China nooit toe. Echter het westen zal de oorlog forceren en dat leidt tot een 3e wereldoorlog. Hoe dan ook. Experts verkondigen nu al een 3e wereldoorlog die langer zal duren dan de 1e en 2e oorlog samen

Duitsers mede-verantwoordelijk voor biologische wapens in de Oekraïne

https://dissident.one/2022/04/17/30896/

Onder de door de Russen gevangengenomen militairen zijn velen lid van de NAVO.

Concreet gezien heeft de NAVO daar totaal niets te zoeken.

NAVO-militairen onder Russische krijgsgevangenen

https://dissident.one/2022/04/17/30907/

Een andere informatie wil ik u niet onthouden, namelijk dat de energie-schaarste een vooropgezet plan is. Lees bijgaand stuk en u weet hoe de hazen lopen.

Energie in Europa kost ons 200 miljard die in de zakken zit van de energie terroristen

https://dissident.one/2022/04/16/30871/

Het wordt hoogtijd dat de burger zijn of haar rechten weer terugneemt en er vrede op aarde komt. De planeet is groot genoeg om allen te huisvesten en van voeding te voorzien. Edoch, een handjevol machtshebbers willen alles naar hun hand zetten en u tot slaaf maken.

Sta op voordat het te laat is.

Fijne Paasdag nog verder en laat de herrijzenis van de Schepper vandaag ons de vrede brengen in alle harten en wezens die hij liefhad.

Ik hoop van ganser harte dat de burger het licht gaat zien en de politiek met pek en veren verjaagt.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven